burakdundar25
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Merhabalar, arada sırada şuan popüler olan web sitelerinin eski hallerini görmek için Archive'yi kullanıyorum. SDN eski halini sizlerle paylaşmak istedim 

forumda fazla takılmıyorum harbiden 3 yılda bir paylaşıyorlarmı resmiHer 3 yılda bir bu resim forumda piyasaya çıkar. Alıştık artık.![]()
Evet ama eskilerin yeri bambaşka.forumda fazla takılmıyorum harbiden 3 yılda bir paylaşıyorlarmı resmi![]()
Evet ama eskilerin yeri bambaşka.
Bu resmi görünce aklıma Msn, Irc. Limewire, Camfrog gibi yazılımlar geliyor aklıma.
Ben o zamanlar siteye girerdim ama üye değildim. İlk zamanlar karmaşık bi tasarımı vardı. O zamanki logoların çoğu böyleydi zaten. Sonra haliyle teknoloji geliştikçe bazı şeyler de değişmeye başladı. Ana sayfa tasarımı ve forum tasarımı değişti. Ana sayfaya slider geldi hatta eski ekran görüntülerimde sdn nin eski screenshotları var. Forum scripti vBulltin oldu. O zamanlar baya güzeldi. Sdn nin logosu yıllar içerisinde bi kaç kez elden geçirildi.Logo da farklıymış acaba neden Bu logo tercih edildi bir bilginiz varmı
yandex kopyacı .
Sanmıyorum adamlar düşünüyor şimdi nasıl bi logo yapalım. Akla ilk gelen şey Yandex in Y si olduğundan Y harfine göre logo tasarlanıyor. Yani esinlenme gibi bişeyin söz konusu olduğunu hiç sanmıyorum.Yandex Browser'ın logosuna benzer bir tasarım mevcutta esinlenerek mi tercih edilmiş çok özel bir nedeni varmı diye merak ettimiştim yok sanırım
yandex portakalda vitaminken SDN logosu o şekildi...
Sanmıyorum adamlar düşünüyor şimdi nasıl bi logo yapalım. Akla ilk gelen şey Yandex in Y si olduğundan Y harfine göre logo tasarlanıyor. Yani esinlenme gibi bişeyin söz konusu olduğunu hiç sanmıyorum.
Sdn nin logosunu diyorsanız Yandex daha portakalda vitaminken sdn nin logosu vardı..![]()
2010 yılından önce internete erişimim yoktu da yanlış tahmin etmişim Yandex 2000 yılında kurulunca yoksa öyle mi diye sandım