SDN neden adsense kullanmıyor?

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SDN gördüğüm kadarı ile adsense reklamları kullanmıyor. Halbuki en büyük kazanç veren sitelerden biridir adsense diye biliyorum. Acaba bilmediğim bişey mi var? :)

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu anki durum tabiki iyi. Ona bişey demiyorum. Sadece çeşit olarak soruyorum.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Sdn kullansa zaten 1 aya kalmaz banlanırdı:D Mağlum nefret eden bir çok arkadaş var abanırlardı reklamlara sonra bam güm :D

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hmm mantıklı.. Peki normalde google bunu otomatik olarak ayıklamıyor mu?

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Zaten hesabında 40$ aşağısı varsa banlamıyor bekliyor 80 yada 100 olmasını ondan sonra banlıyor. 3 kere banlandım 3 tecrübeden sonra bunu anlamış oldum..Ayıkıyor ama kanıtlaman gerekiyor vs vs uzun iş baya.. Vbulletin ard arda tıklanmayı engellicek bir eklentiside vardı sanırım ancak oda bir yere kadar :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
bence şu sağdaki reklam bile gereksiz duruo emanet gibi sagda duruo görünmüoda

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teknik olarak şunu sorayım: Eğer ben google nin "Anaylitics" servisine üye olsam ve ilgili kodları sieme yerleştirirsem. istatistik bilgilerimi böylece google da görür ve tekrarlı tıklamaların kaynağını otomatikmen googl a ispat etmiş olunur. değil mi?

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Teknik olarak şunu sorayım: Eğer ben google nin "Anaylitics" servisine üye olsam ve ilgili kodları sieme yerleştirirsem. istatistik bilgilerimi böylece google da görür ve tekrarlı tıklamaların kaynağını otomatikmen googl a ispat etmiş olunur. değil mi?

Evet doğru söylüyorsun ancak. Google senin sitene sonuçta günlük kaç kişinin girebiliceğini hesaplıyabiliyor. Eğer bu tekil hitin çok üstünde bir tıklama olursa yine seni banlıyor.. Tıklanan ipler değişik olsa bile..

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yani özetle google diyor ki:
"Kardeş sen bir anda öyle popüler bir site olamazssın. Yavaş yavaş yükselmelisin" bahanesine sığınarak banlıyor. Yanlış mı anladım?

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Yani özetle google diyor ki:
"Kardeş sen bir anda öyle popüler bir site olamazssın. Yavaş yavaş yükselmelisin" bahanesine sığınarak banlıyor. Yanlış mı anladım?

Öylede denebilir, Ancak daha doğrusu şöyle bence

Ayağını yorganına göre uzat :D

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bence shiftdelete nin reklam geliri hayet iyidurumdadır merak etmeyin siz

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
bencede böyle iyi shiftdelete . aman sahadan gibi olmasında heryer reklam reklamdan maçlara bakamıorum ama çok gelir elde ediyorlar.

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bakın sorum yanlış anlaşılıyor. Teknik olarak webmaster sorusu. Reklam gelirinin iyi yada kötü olmasını sorgulamıyoruz.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şu anda her yere Teknoloji reklamı ile dolu...
Gayet de mantıklı ve güzel...
Ama idğer türlü her türlü rezil gereksiz reklamı forumu kaplar...
Böyle iyi...

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1. Google ın gereksiz rezil reklam yayınladığı hakkında birşeyden bahsedilmedi.
2. Teknoloji reklamlarının iyi mi kötü mü olduğunu da tartışmıyoruz.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bakın sorum yanlış anlaşılıyor. Teknik olarak webmaster sorusu. Reklam gelirinin iyi yada kötü olmasını sorgulamıyoruz.

1. Google ın gereksiz rezil reklam yayınladığı hakkında birşeyden bahsedilmedi.
2. Teknoloji reklamlarının iyi mi kötü mü olduğunu da tartışmıyoruz.

Tamam yaw bir şey demedik...
Konuna yorum yazdık ağzımızın payını verdin :mrgreen:

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bence adsense kaliteyi düşürüyor. Adsense geliri iyi olmasına rağmen bence çok görsel değil, ve reklam içeriği ne kadar sayfa içeriğine uyumlu olsada, mesela dini konulu bir sayfanız olsa, orada Hrsitiyanlık, misyonerlik sitelerin reklamları konulabiliyor. Direkt reklam alma olasılığı olanlar bence adsenseden uzak dursun. Çok kaliteli değil. Blinko reklamları iğrenç ötesi mesela, hem düşünsenize , misalen kontör tuzağı olan siteleri kötülediğiniz bir forum sayfanızda blinko gibi tuzak sitelerin reklamlarını yayınlayabiliyorsunuz. Ben kullandım, evlilik, arkadaşlık, kaçamak yani pislik siteleri engelleye engelleye bitiremedim. ben yasakladıkça başka bir isimler reklam sitenizde yayınlanıyor.

Rıdv@n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamen katılıyorum, google reklamları bence yeni ve orta kalitede veya süper kalitede siteler için çok iyi gelir kaynağı olabilir. Ancak sdn gibi hiti yüksek sitelerde sabit reklam bence daima çok daha iyidir. ;)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ne Reklamı Yafs SDN de Reklam mı var :) Ben Reklam Filan Görmüyorum :)

Rıdv@n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
diğer sitelere kıyasla reklamı az gerçekten ve hoş. Ama sağdaki reklam alta alınsa bence çok daha iyi olur.