eSa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 352
Senin kime taktığını çok iyi biliyorum buna 5 yaşındaki çocuk bile kanmaz. Gizli gizli laf sokma çabasına girip 40 takla atacağına yüzümüze söyle ama söyleyemiyorsun.Tutmayın küçük enişteyiHayırdır bilader niye alındın? Ben isim falan vermedim, nedir bu afra tafra? Yaran var ki gocundun herhalde?
Burası SDN Forum. Teknoloji üzerine haber yapan sitenin forumu, çocuk parkı değil yani. Çok istiyorsan şehrindeki parklardan birine gidersin, boş yapmayın burada.
Konuyu uzatmayalım. @Danceofeternity
Baya atarlılar birde..
Ben moderatör olsam size taş çıkartırdım ama neyse en azından o görevin hakkını verebilmen için ben olsam tartışmalı mesajları silerdim kavgayı çok seviyorsun galiba.
Keşke düzelse, unutuyorum girmeyiBildirim banada gelmiyor.
Tapatalk bildirimleriyse bana da gelmiyor
Mesele ne ara kavgaya kadar geldi? Mesaj silmek pek de hoş olmuyor, kaldı ki burada silinmeyi gerektirecek bir durum yok. Karşılıklı saygı çerçevesinde bir orta yol bulmanızı bekliyorum, hepsi bu.
Moderatörlüğüm kısmına değinmeyeceğim, yenisin. Bu konuda polemiğe girmem.
Bu konu hakkındaki son mesajımdır. Dediğim gibi uzatırsan.. tanışırız.
O moderatör olsa size taş çıkarır bi kere taam mı.ss
hımmm !!!
Ne oluyor burada?
canınız mı sıkıldı kavga bile edilmiş.
@bt38 yüzünden oldu bunlar. Söylemeseydi borajette uçuş biletlerinin ucuz olduğunu böyle olmazdı. [emoji1]
Kolay gelsin hocamGünaydın, tapatalk bildirim yollamıyor konuları tek tek dolaşıyorum tam bir işkence.
Hocam her zaman bu site böyle mi?Günaydın, tapatalk bildirim yollamıyor konuları tek tek dolaşıyorum tam bir işkence.
Hocam her zaman bu site böyle mi?
Anladım kötü bir sorun gerçekten. Yaşanmasına üzüldüm. Ama forumlarda çıkabiliyor böyle hatalar. Yeni üyeyim kusura bakmayın cahilliğime el verinBir kere daha böyle sıkıntılar yaşadık. Yine forumda sunucu hataları, bildirim alamamalar. Nasıl olduysa geçmişti yine baş gösterdi. Geliştirici eksik forumda.
Bir nevi uyarı, Gta online'de düzeni bozmak kişileri öldürmek v.s. gibi şeyler yüzünden uyarı verildi 48 saat boyunca diğer kişilerin oynadığı bölümlere kurdukları oyunlara giremiyorum, 30 saat filan kaldı cezanın bitmesine. Örneğin başka birisinin aracını patlatınca sol yukarıda bad sport diye uyarı verir benim o uyarılar doldu demekki huni gibi birşey taktılar kafama diğerlerinden ayırmak için çıkartamıyorsundaBad Sport ne demek? @Lazzz