SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tutmayın küçük enişteyi :) Hayırdır bilader niye alındın? Ben isim falan vermedim, nedir bu afra tafra? Yaran var ki gocundun herhalde?
Burası SDN Forum. Teknoloji üzerine haber yapan sitenin forumu, çocuk parkı değil yani. Çok istiyorsan şehrindeki parklardan birine gidersin, boş yapmayın burada.
Senin kime taktığını çok iyi biliyorum buna 5 yaşındaki çocuk bile kanmaz. Gizli gizli laf sokma çabasına girip 40 takla atacağına yüzümüze söyle ama söyleyemiyorsun.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Konuyu uzatmayalım. @Danceofeternity

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Uçuş pisti nasıl. Hazirlasami elemanlar acaba. Yolcu var gibi..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben moderatör olsam size taş çıkartırdım ama neyse en azından o görevin hakkını verebilmen için ben olsam tartışmalı mesajları silerdim kavgayı çok seviyorsun galiba.

Mesele ne ara kavgaya kadar geldi? Mesaj silmek pek de hoş olmuyor, kaldı ki burada silinmeyi gerektirecek bir durum yok. Karşılıklı saygı çerçevesinde bir orta yol bulmanızı bekliyorum, hepsi bu.

Moderatörlüğüm kısmına değinmeyeceğim, yenisin. Bu konuda polemiğe girmem.

Bu konu hakkındaki son mesajımdır. Dediğim gibi uzatırsan.. tanışırız.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
O moderatör olsa size taş çıkarır bi kere taam mı.ss

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
:cursing:

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesele ne ara kavgaya kadar geldi? Mesaj silmek pek de hoş olmuyor, kaldı ki burada silinmeyi gerektirecek bir durum yok. Karşılıklı saygı çerçevesinde bir orta yol bulmanızı bekliyorum, hepsi bu.

Moderatörlüğüm kısmına değinmeyeceğim, yenisin. Bu konuda polemiğe girmem.

Bu konu hakkındaki son mesajımdır. Dediğim gibi uzatırsan.. tanışırız.

Hımm tanışmak sen bizi tatlı yoldan tehdit ediyorsun demek. Bu arada yaşımı küçük ve beni ezeceğinizi sandınız galiba. Bu konuda elinizde veri kanıt yok siz sanmaya devam edin. Ve ben siz değilim maalesef. Aranıyorsanız eğer tartışmak tartışın sonuna kadar tartışırım ama değmez bence. Umut erdem e zaten takmışsınız kafayı forum ahalisi bende onla iyi anlaşıyorum diye benle uğraşıyorsunuz gerçekten mükemmelsiniz. Mesajları yeni silmeye başlamışsın. Ben hatırlatmasam forum uçup gidiyordu. Onu bıraktım sen ne yazdım sakin ol genç böyle şeyleri sevmem ben oysa ki normal tartışmayı alevlendirmeyecek şekilde yaz yazsaydın ben sizinle tartışmayacaktım. Bu yazım bu konu hakkında son olsun iyi geceler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O moderatör olsa size taş çıkarır bi kere taam mı.ss

Erezyon sarmış beynini :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Beyler cm13 kurdum ilk defa kurulumda bir sıkıntı olmadı ancak birçok hata oluyor sizde de oluyor mu yoksa temiz kurulum mu yapmak lazım herşeyi silip cihazım lg g2.

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
hımmm !!!
Ne oluyor burada?
canınız mı sıkıldı kavga bile edilmiş.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
@Elusive @Kör Cerrah @eSa vee @Absolud Milk
Sizlerin mesajlarını burada görünce gözlerim yaşardı . ( belki de griptendir [emoji1] )
Nerelerdesiniz ? Size rastlayınca Norveçte Türklere rastlamış gibin oldum [emoji4] Ben sizler ( ve nickini hatırlayamadıklarım.) varken alıştım bu foruma.

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu foruma yeni üyeyim mesajları biraz inceledim gördüm kimse ile tartışmaya girmeye değmez bence. Tanımadığımız etmediğimiz insanlar sonuçta. Forum sitelerinde yaşanıyor bu durum arasıra. Bu arada yeni forum üyesi olarak neler tavsiye edersiniz herkese iyi forumlar iyi geceler.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Havalanını hazırlatıyorum uçuş var gibi :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Günaydın, tapatalk bildirim yollamıyor konuları tek tek dolaşıyorum tam bir işkence.

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kere daha böyle sıkıntılar yaşadık. Yine forumda sunucu hataları, bildirim alamamalar. Nasıl olduysa geçmişti yine baş gösterdi. Geliştirici eksik forumda.
Anladım kötü bir sorun gerçekten. Yaşanmasına üzüldüm. Ama forumlarda çıkabiliyor böyle hatalar. Yeni üyeyim kusura bakmayın cahilliğime el verin :).

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Gta 5'te Bad Sport'ta yedik tam oldu. :cursing:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Bad Sport ne demek? @Lazzz

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bad Sport ne demek? @Lazzz
Bir nevi uyarı, Gta online'de düzeni bozmak kişileri öldürmek v.s. gibi şeyler yüzünden uyarı verildi 48 saat boyunca diğer kişilerin oynadığı bölümlere kurdukları oyunlara giremiyorum, 30 saat filan kaldı cezanın bitmesine. Örneğin başka birisinin aracını patlatınca sol yukarıda bad sport diye uyarı verir benim o uyarılar doldu demekki huni gibi birşey taktılar kafama diğerlerinden ayırmak için çıkartamıyorsunda :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hahaa iyiymiş, seni online da deli ilan etmişler. Geçirmişler kafaya huniyi.. :D Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...