Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Öyle olması daha iyiAynen Dell iyidir de demir konsolosluğu gibi =D
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Öyle olması daha iyiAynen Dell iyidir de demir konsolosluğu gibi =D
Hp mi ? Çaktırmadan uzaklaşın!Ben Lenovo'dan memnunum. Acer güzel evet. Ama ölsem dahi evime HP sokmam. Hem pc den çok telefon lazım bana. Sony'ye bakıyorum bakalım sonu ne olacak bu işin?
Yere dussede cok zarar gormuyor yeterki bad sector olmasindaAynen Dell iyidir de demir konsolosluğu gibi =D
Hp yazici var [emoji4] yazici soverek yazdiriyo [emoji38]Ben Lenovo'dan memnunum. Acer güzel evet. Ama ölsem dahi evime HP sokmam. Hem pc den çok telefon lazım bana. Sony'ye bakıyorum bakalım sonu ne olacak bu işin?
Aynen ya sonuna kadar haklısın. Ama gülme krizine girdim yataktan düştüm. HP nin 3,5 sene evvel 1500₺ lik dizüstü bilgisayarını kullandım soba gibi ısınır. Fan sesi her yerden duyulur en son sinirlendim ekran Menteşesini kırdım.Hp mi ? Çaktırmadan uzaklaşın!
Haykırdım =D.Hp yazici var [emoji4] yazici soverek yazdiriyo [emoji38]
Sen her seyi kirmak mi zorundasin[emoji38]Aynen ya sonuna kadar haklısın. Ama gülme krizine girdim yataktan düştüm. HP nin 3,5 sene evvel 1500₺ lik dizüstü bilgisayarını kullandım soba gibi ısınır. Fan sesi her yerden duyulur en son sinirlendim ekran Menteşesini kırdım.
Sorma öyle denk geliyor.Sen her seyi kirmak mi zorundasin[emoji38]
Suna bir fan alin
Hayir kirilmadiSize benden soru ekran koruyucu olmadan yataktan telefon düşürdüğünüzde telefon kırıldı mı?
Fan sesi değil mübarek tank motoru var fan kısmında mini sürüm.Aynen ya sonuna kadar haklısın. Ama gülme krizine girdim yataktan düştüm. HP nin 3,5 sene evvel 1500₺ lik dizüstü bilgisayarını kullandım soba gibi ısınır. Fan sesi her yerden duyulur en son sinirlendim ekran Menteşesini kırdım.
Telefonun ne? Yataktan yere attım ekran yüzüstü kırılsın ekran değişimi olsun diye dokunmatik de sapıttı kırılmadı meret.Üç kere düşürdüm bir şey olmadı.
İster ekran koruyucu olsun, olmasın. Telefon köşe kısmından düşerse, ekranda patlama olur. Ekran koruyucu sadece ekranın yüzeyini korur. Ekranın kırılmasını önlemez köşeye denk gelmiş ise düşüş.Size benden soru ekran koruyucu olmadan yataktan telefon düşürdüğünüzde telefon kırıldı mı?
Gene güldürmeyi başardın. İyi bir telefonun olsun gerçekten pc ye ihtiyaç kalmıyorFan sesi değil mübarek tank motoru var fan kısmında mini sürüm.
Aynen pc yi cikarttim aradan s3 mini zaten araftaGene güldürmeyi başardın. İyi bir telefonun olsun gerçekten pc ye ihtiyaç kalmıyor
Bende ikisinede ihtiyaç oluyor, photoshop kullanıyorum resim düzenliyorum. Oyun oynuyorum. Bunun için iyi bir donanıma gerek var o ayrı bir durumGene güldürmeyi başardın. İyi bir telefonun olsun gerçekten pc ye ihtiyaç kalmıyor
Telefonun ne? Yataktan yere attım ekran yüzüstü kırılsın ekran değişimi olsun diye dokunmatik de sapıttı kırılmadı meret.
Yani ekran köşeye düşmediği sürece ekrandaki darbe eşit yayılıyor bu yüzden kırılmıyor fakat ekran köşeye düşünce darbe bir tarafa fazla vuruyor ondan dayanamayıp kırılıyor öyle mi?İster ekran koruyucu olsun, olmasın. Telefon köşe kısmından düşerse, ekranda patlama olur. Ekran koruyucu sadece ekranın yüzeyini korur. Ekranın kırılmasını önlemez köşeye denk gelmiş ise düşüş.
Cok guldum ahahshaFan sesi değil mübarek tank motoru var fan kısmında mini sürüm.
Evet doğru anlaşılmışYani ekran köşeye düşmediği sürece ekrandaki darbe eşit yayılıyor bu yüzden kırılmıyor fakat ekran köşeye düşünce darbe bir tarafa fazla vuruyor ondan dayanamayıp kırılıyor öyle mi?
Ben olsam düşürmem o telefonu. Ekran bir kırılsa Note 4 de en az 1000₺. S6 ilk çıktığında yere telefonu vuruyorlardı kırılmamıştı hayran kalmıştım ben buna.Note 4.
Aynen yaBen olsam düşürmem o telefonu. Ekran bir kırılsa Note 4 de en az 1000₺. S6 ilk çıktığında yere telefonu vuruyorlardı kırılmamıştı hayran kalmıştım ben buna.
Onlara ayrı bir hayranlığım var, adama desem ki parçalama ver bana hayrına o cihazı, adam el sallar.Ben olsam düşürmem o telefonu. Ekran bir kırılsa Note 4 de en az 1000₺. S6 ilk çıktığında yere telefonu vuruyorlardı kırılmamıştı hayran kalmıştım ben buna.
Normal günlük kullanımda ısınma var mı? Tamam bu kadar övme yahu [emoji23] şimdi çılgınlık yapıp Acer alacağım. Gerçi pc den çok telefonu yenilemem lazım.Acer beni o kadar şaşırttı ki, fan o kadar sessiz çalışıyor, çok düşük devirde dönüyor en yüksek ısıda bile, ve hemen soğuyor. Acer olmuş abi, büyük ihtimal ekran kartının ve işlemcinin 22nm teknoloji ile üretilmesinden kaynaklıdır. (GTA 5 oynuyorum) Soğutucu kenarda bir yerde çöp olarak duruyor.
Ya bana hayrına Z5 compact verseler adama bin dua okuyacağım dualarımı esirgemem.Onlara ayrı bir hayranlığım var, adama desem ki parçalama ver bana hayrına o cihazı, adam el sallar.
Film izle video izle site gez zaten fan çalışmaz o durumda. Ciddiyim ben gerçekten. Oyun açınca az bişe dönüyor fakat şaşırtan şu, ısınmıyor cihaz. Gerçekten olmuş, övülmeye değer. Isınmıyor meretNormal günlük kullanımda ısınma var mı? Tamam bu kadar övme yahu [emoji23] şimdi çılgınlık yapıp Acer alacağım. Gerçi pc den çok telefonu yenilemem lazım.
Ben olsam düşürmem o telefonu. Ekran bir kırılsa Note 4 de en az 1000₺. S6 ilk çıktığında yere telefonu vuruyorlardı kırılmamıştı hayran kalmıştım ben buna.