umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Ya yanlis yerlere basmisKüfürü sil sana sınırsız bilet alırlar
Ya yanlis yerlere basmisKüfürü sil sana sınırsız bilet alırlar
Ya yanlis yerlere basmis
DuzelttimMesajı düzelt de yanlış anlaşılmasın
Aaa şaka yaw. Ama dayımların yazlığına gittim geçen sene Ayvalık' Sarımsaklı da evi dubleks mükemmel bir şeftali topluyorduk balkonda oturuyorum tamam mı pıt pıt pıt pıt şeftaliler düşüyor mutfaktan alıyoruz tasları hop kavga ediyorduk kuzenim ile onu sen bunu ben toplayacağım diye. Telefon da soba gibi ısınıyor du orada. Gece çıkıyordum serin de balkonda çekirdek çıtlıyordum. Sabah havuza gidiyorduk. Sarımsaklı da bir denize girdim buz buz ama deniz okyanus gibi. Orada yengeçler vardı korkuttular yengeçler ile. 8 günde 4 gb internet paketini bitirdim orada. Bir kere de Didime otele gittik anneannem arkada ben önde su kaydırağından kayıyorum sen kadın havuzda üzerime düş 100 kg kadın balina gibi ay ne güldüm ona ya aklıma geldikçe gülerim. Böyle tatil anılarım var yaaa aklıma geldi bu yaz nereye gideceğiz bakalım?Ben uyumam ama forumdakileri bilemeyiz
Bende cekirdek citlarim ama bolunun sogugunda dotum donmasin diye
Para olsa neti bardaga koyar icerimAaa şaka yaw. Ama dayımların yazlığına gittim geçen sene Ayvalık' Sarımsaklı da evi dubleks mükemmel bir şeftali topluyorduk balkonda oturuyorum tamam mı pıt pıt pıt pıt şeftaliler düşüyor mutfaktan alıyoruz tasları hop kavga ediyorduk kuzenim ile onu sen bunu ben toplayacağım diye. Telefon da soba gibi ısınıyor du orada. Gece çıkıyordum serin de balkonda çekirdek çıtlıyordum. Sabah havuza gidiyorduk. Sarımsaklı da bir denize girdim buz buz ama deniz okyanus gibi. Orada yengeçler vardı korkuttular yengeçler ile. 8 günde 4 gb internet paketini bitirdim orada. Bir kere de Didime otele gittik anneannem arkada ben önde su kaydırağından kayıyorum sen kadın havuzda üzerime düş 100 kg kadın balina gibi ay ne güldüm ona ya aklıma geldikçe gülerim. Böyle tatil anılarım var yaaa aklıma geldi bu yaz nereye gideceğiz bakalım?
Asdasasdadasasasadasas iyi güldüm inşallah teşekkür belgesi alırım da Z5 compact'tıma kavuşurum. İnşallah sende yeni bir telefona kavuşursun. Neyse. Daha da anlatayım mı gülersin biraz daha.Para olsa neti bardaga koyar icerim
Anlat tesekkur belgesini ben dogdugumdan beri aliyom cocuk oyuncagiAsdasasdadasasasadasas iyi güldüm inşallah teşekkür belgesi alırım da Z5 compact'tıma kavuşurum. İnşallah sende yeni bir telefona kavuşursun. Neyse. Daha da anlatayım mı gülersin biraz daha.
Bir de anneannemi kaldırmak güç. Kimse kaldıramıyor ama biri geldi sırtına bile aldı. Havuzdan merdiven çıkarken falan. İşin komik kısmı. Anneannem bir kere su kaydırağına bineyim dedi bindi başka karı koca da birisi var. Kocası bir kızdı hanıma koca kadın biniyor bir sen binemiyorsun su kaydırağına diye. Ondan sonra kadın rekor kitabına girdi benden çok kaymaya başladı. Hızlı giden su kaydırağı var ondan ters yatarak kaydım az kalsın burnu kırıyordum. Tatil fotoğrafları var dur bulursam evde atayım sana WhatsApp dan.Anlat tesekkur belgesini bem dogdugumdan beri aliyom cocuk oyuncagi
Yeminle ne anneanne var beBir de anneannemi kaldırmak güç. Kimse kaldıramıyor ama biri geldi sırtına bile aldı. Havuzdan merdiven çıkarken falan. İşin komik kısmı. Anneannem bir kere su kaydırağına bineyim dedi bindi başka karı koca da birisi var. Kocası bir kızdı hanıma koca kadın biniyor bir sen binemiyorsun su kaydırağına diye. Ondan sonra kadın rekor kitabına girdi benden çok kaymaya başladı. Hızlı giden su kaydırağı var ondan ters yatarak kaydım az kalsın burnu kırıyordum. Tatil fotoğrafları var dur bulursam evde atayım sana WhatsApp dan.
Umut erdem hazirda bekleme moduna aliniyorHeyy SDN halkı uyudunuz mu?
Asdas. Benim yatmam en az saat 03:00 ı buluyor.Umut erdem hazirda bekleme moduna aliniyor
Hörgüçleri yemek yemeden 2 gün götürüyor onuYeminle ne anneanne var be
Burasi sohbet cafe sonuctaSayenizde forum ne hale geldi. Sağolun
Devam edin o zaman.Burasi sohbet cafe sonucta
Tribe bak yaDevam edin o zaman.
Rahatsız isen ne takılıyorsun burada . Hadi başka yerlere. Başka kapı ara kendine. Buraya kimse sana zorla bak demiyor. İyi geceler.Sayenizde forum ne hale geldi. Sağolun
La bebe gece gece maceramı ariyorsun kendine? Gidin whatsapp'ta yapın boş sohbetlenizi.Rahatsız isen ne takılıyorsun burada . Hadi başka yerlere. Başka kapı ara kendine. Buraya kimse sana zorla bak demiyor. İyi geceler.
Bebe değilim 18 yaşındayım. Ama senden daha yüksek akıl zekam var. Allah ıslah etsin seni.La bebe gece gece maceramı ariyorsun kendine? Gidin whatsapp'ta yapın boş sohbetlenizi.
Hahahahaha
Benimkide simardi az cekiveriyo hanimefendi 2 g de kullanir olduk
Hocam S3 mini ye telefon mu denir elektronik çöpbenim ki normal normal takılıyor bir romda 2g-3g ayrı ayra seçme vadı o zaman sadece 3g ayarlıyordumama dark evopad 3g m7220'den daha iyi çekiyor yanlışlıkla 1gb + 1gb std sınırsız paket almışım yedek internet...
Yani biz de bilmeyen varsa gorsun diye yapiyozEzberledim S3 miniyi. Fatih Kısaparmak o adam benim babam dinliyorum. Ne hallere düştüm.
Aynen bir xp var bizdeBenim eski bilgisayar da öyleydi masaüstü ama dizüstü değil kasmadan internete giremiyordu az format atmadık ona
Ama annem hiç sorun yaşamıyor tek sorunu kasıyor yani o kadar da kötü bir telefon değil bence sana çok kötüsü denk gelmiş.Yani biz de bilmeyen varsa gorsun diye yapiyoz![]()
Benim eskisi de xp di.Aynen bir xp var bizde
Hocam S3 mini ye telefon mu denir elektronik çöp
Bir şey anlamadım senin telefon mu? Her neyse Z5 compact A bayıldım ben.gt-s5360 daha çöp o mu? müzik performansı nasıl? mp3 playerde resim ne gösteriyor? benim ki çiçek resmi koyuyor resim olmayan mp3lere kulaklığı çıkartınca ekonun modunu normal'e alıyor bu ch@t527 de yoktu ama tenis topu gibi atınca duvarda iz bırakıp kırılmıyor...
S3 mini gene iyi bozuk olmasa bozuldu elimde kaldigt-s5360 daha çöp o mu? müzik performansı nasıl? mp3 playerde resim ne gösteriyor? benim ki çiçek resmi koyuyor resim olmayan mp3lere kulaklığı çıkartınca ekonun modunu normal'e alıyor bu ch@t527 de yoktu ama tenis topu gibi atınca duvarda iz bırakıp kırılmıyor...
Windows 7 bin basarBenim eskisi de xp di.