SDN Kızlar Topluluğu

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evet, örnek olası bir ilşki :^)

peynirr

Doçent
Reaksiyon puanı
1
oda bana boncuk deyoo kedi adı :^) bişe demiyom :}

biz birbirimisi bölee seviyok ;D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
peynir seninle Ö.M.den ne yazışmıştık. :@

peynirr

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yaa ne var yaaaaaaaa :@

üzerine konusma oluyoo konusuyoruzzz :@

bi kere battık ya gözünüze arkası kesilmez artık >X<

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
peynirr dedi ki:
yaa ne var yaaaaaaaa :@

üzerine konusma oluyoo konusuyoruzzz :@

bi kere battık ya gözünüze arkası kesilmez artık >X<

peki!

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
peynirr dedi ki:
mavinok.ta dedi ki:
oleeey ezo gelmiişşş ^^ özledim kıs nerelerdesin
beni özlemedinmi kızz HIH

yaaa too_late nerde :(

Biri bana mı seslendi :P Buradayım da o surat neden asık söle bakem :) Bölemi konuştuk senle (A)

Konuyu anlamaya çalışıyorum ama o kadar hızlısınızki çözene aşkolsun :P Çok uzatmayıp hoşgelmişiniz diyom ikinizede Ezo, perynirr hoşgeldiniz :)

Yaff sabah sabah garip bir rüya ile uyandım >X< korktum %( ( hayırlara vesile olsun... ) Böle dar ıssız sokakta acele ile biryere yetişmeye çalışıyorum (Neresi demeyin falla bende bilmiyom :^) )Tam köşeyi dönecem zincirinden boşanmış bir köpek beni kovalamaya başladı %( Ondan kaçayım derken yine karanlık bir sokağa girdim... Birden sessizleşti ortalık hah kurtuldum demeye kalmadan hayvan öle bi atladıki üstüme %( gerisini hatırlamıyom uyandım ter içinde %(

Ya bilmediğim bi düşmanım vardıda ben kuyruğunamı bastım :^)

peynirr

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tatlım biyerlerin acıkta kalmıstır :^)

ezgican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belki bişey aklında kalmıştırda öle uyumuşsundur :D

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öf kızlar nerdesiniz biraz konuşalımm.. canım sıkkın %(

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sıkı can iyidir :P :^)
Gönül abla köşesi lazım foruma. Dertli çok.

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet valla :) çok ii olur gönül abla olayı :D

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
EzOhİsTaN dedi ki:

Kendisi ile görüşmelerimiz devam ediyor :) Para konusundaki ufak pürüzleri de aşarsak sizi dinleyecek kendisi, dertli çok olduğu için çok para istiyor :D

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:
EzOhİsTaN dedi ki:

Kendisi ile görüşmelerimiz devam ediyor :) Para konusundaki ufak pürüzleri de aşarsak sizi dinleyecek kendisi, dertli çok olduğu için çok para istiyor :D
yaww ben olurum gönül abla :^)
zaten gönül benim göbek adım :^)
hem oarada istemem bana bi sandik dolusu çikileta yeter :^)

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Güzin abla dediniz, geçen okuduğum bi Güzin abla yazısı geldi aklıma. 10.01.2008 tarihli Hürriyet gazetesinde yayımlanan Güzin abla yazısı :S Ne insanlar var!!!

Sevdiğim adamın tanıştırdığı kişilerle ilişkiye giriyorum

Canım ablam, sen herkese yol gösterirsin lütfen bana da yardım et... Ben 18'inde körpecik ve maddi durumu pek iyi olmayan bir kızım. Her genç kız gibi benim de yaşım itibariyle karşı cinse karşı yoğun duygular yaşama ihtiyacım fazla... Etrafımdaki gençlerle yakınlık kurmaya başladım. İşte başıma ne geldiyse bundan sonra geldi. Mahallemizden çok yakışıklı bir gençle ilişkim oldu. Yaklaşık 4 ay kadar çıktık ve ona deli gibi aşık oldum. Her şey rüya gibiydi ve gençlik dürtüsüyle tamamen ona ait oldum. İlişkimiz devam ederken sevdiğim genç beni yakın bir arkadaşıyla tanıştırmak istedi. Bundan çok mutluluk duymuştum. Oysa onun bana karşı bakışlarında bir gariplik vardı. Bir gün hep beraber o arkadaşının evinde toplandık. Sevdiğim genç beni bir odaya götürüp, onu gerçekten sevip sevmediğimi, onun için her şeyi yapabilir miyim, diye sordu. Ben de elbette çok sevdiğimi ve onun için her şeyi yapacağımı, söyledim. O zaman bana, "Bunu ikimiz için yap, zengin olup evleneceğiz" dedi. O anda arkadaşını odaya çağırıp ondan yüklüce bir para aldı ve odadan çıktı.

O anda arkadaşı gözlerimin içine bakıp bana "Soyun", dedi ve soyundum ablacığım. Gereken neyse yaşandı. Şaşkındım ama ondan da ister istemez etkilenmiştim. O günden sonra hayatıma, sevdiğim adamın getirdiği ve beraber olduğum birçok insan girdi. Bu şekilde maddi durumumuz çok iyileşti. Onu hálá çok seviyorum ama ağrıma giden bir gün sevdiğimi o erkek arkadaşıyla öpüşürken yakaladım. Ben onu bu kadar çok severken, her istediğini itirazsız kabul ederken bunu bana nasıl yapar? Acaba aralarında gerçekten bir ilişki var mı? Ben onu düzgün karakterli biri olarak benimsemiştim, ama sence farklı bir cinsel tercihi olabilir mi? İnanmak istemiyorum ya, ablacım yine de kafam çok karışık. Lütfen yardım et.

RUMUZ: ÇARESİZİM

Aman kızım, bu adamın neresi düzgün karakterli? Sanırım aşk senin gözünü kör etmiş. Yahu seni resmen satıyor bu adam! Para kazanmak ve seninle evlenebilmek adına seni kullanıp üzerinden para kazanıyor. Dünyanın en aşağılık işini yapıyor kısacası. Sen de hálá düzgün adam, diyorsun. Böyle bir adam farklı cinsel eğilimleri olsa ya da olmasa ne fark eder... Seni her şekilde kandıran bu adamın bir de erkek sevgilisi olması mı seni üzüyor? Nasıl oluyor da adamın seni resmen sattığının farkına varamıyorsun. "Durumumuz düzeldi artık, iyi para kazanıyoruz", derken, hiç mi bunun ne kadar kirli bir para olduğunu düşünmüyorsun?

Evet; 18'indesin... Çok gençsin ve çok tecrübesizsin hayat hakkında. Aşk ve sevgi konusunda da hiç deneyimin yok... Birkaç mahalle delikanlısıyla yaşadığın flört sana tecrübe mi kazandırdı sanıyorsun? Lütfen aklını başına topla, bu adamdan hemen kurtul, tabii bu çirkin yaşamdan da... Ailene sığın, oradan ayrıl. Bu olaylara sırtını dön. Yoksa kendini sokaklarda buluverirsin kızım ve hem beni hem de aileni çok üzersin.

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bizim forumdaki kızlarımız daha aklı selim kızlar ;)

bu kadarda deil yani... Ben sizin ablanız olurum canlarım benim ;D

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:
Arkadaşlar Güzin abla dediniz, geçen okuduğum bi Güzin abla yazısı geldi aklıma. 10.01.2008 tarihli Hürriyet gazetesinde yayımlanan Güzin abla yazısı :S Ne insanlar var!!!

Sevdiğim adamın tanıştırdığı kişilerle ilişkiye giriyorum

Canım ablam, sen herkese yol gösterirsin lütfen bana da yardım et... Ben 18'inde körpecik ve maddi durumu pek iyi olmayan bir kızım. Her genç kız gibi benim de yaşım itibariyle karşı cinse karşı yoğun duygular yaşama ihtiyacım fazla... Etrafımdaki gençlerle yakınlık kurmaya başladım. İşte başıma ne geldiyse bundan sonra geldi. Mahallemizden çok yakışıklı bir gençle ilişkim oldu. Yaklaşık 4 ay kadar çıktık ve ona deli gibi aşık oldum. Her şey rüya gibiydi ve gençlik dürtüsüyle tamamen ona ait oldum. İlişkimiz devam ederken sevdiğim genç beni yakın bir arkadaşıyla tanıştırmak istedi. Bundan çok mutluluk duymuştum. Oysa onun bana karşı bakışlarında bir gariplik vardı. Bir gün hep beraber o arkadaşının evinde toplandık. Sevdiğim genç beni bir odaya götürüp, onu gerçekten sevip sevmediğimi, onun için her şeyi yapabilir miyim, diye sordu. Ben de elbette çok sevdiğimi ve onun için her şeyi yapacağımı, söyledim. O zaman bana, "Bunu ikimiz için yap, zengin olup evleneceğiz" dedi. O anda arkadaşını odaya çağırıp ondan yüklüce bir para aldı ve odadan çıktı.

O anda arkadaşı gözlerimin içine bakıp bana "Soyun", dedi ve soyundum ablacığım. Gereken neyse yaşandı. Şaşkındım ama ondan da ister istemez etkilenmiştim. O günden sonra hayatıma, sevdiğim adamın getirdiği ve beraber olduğum birçok insan girdi. Bu şekilde maddi durumumuz çok iyileşti. Onu hálá çok seviyorum ama ağrıma giden bir gün sevdiğimi o erkek arkadaşıyla öpüşürken yakaladım. Ben onu bu kadar çok severken, her istediğini itirazsız kabul ederken bunu bana nasıl yapar? Acaba aralarında gerçekten bir ilişki var mı? Ben onu düzgün karakterli biri olarak benimsemiştim, ama sence farklı bir cinsel tercihi olabilir mi? İnanmak istemiyorum ya, ablacım yine de kafam çok karışık. Lütfen yardım et.

RUMUZ: ÇARESİZİM

Aman kızım, bu adamın neresi düzgün karakterli? Sanırım aşk senin gözünü kör etmiş. Yahu seni resmen satıyor bu adam! Para kazanmak ve seninle evlenebilmek adına seni kullanıp üzerinden para kazanıyor. Dünyanın en aşağılık işini yapıyor kısacası. Sen de hálá düzgün adam, diyorsun. Böyle bir adam farklı cinsel eğilimleri olsa ya da olmasa ne fark eder... Seni her şekilde kandıran bu adamın bir de erkek sevgilisi olması mı seni üzüyor? Nasıl oluyor da adamın seni resmen sattığının farkına varamıyorsun. "Durumumuz düzeldi artık, iyi para kazanıyoruz", derken, hiç mi bunun ne kadar kirli bir para olduğunu düşünmüyorsun?

Evet; 18'indesin... Çok gençsin ve çok tecrübesizsin hayat hakkında. Aşk ve sevgi konusunda da hiç deneyimin yok... Birkaç mahalle delikanlısıyla yaşadığın flört sana tecrübe mi kazandırdı sanıyorsun? Lütfen aklını başına topla, bu adamdan hemen kurtul, tabii bu çirkin yaşamdan da... Ailene sığın, oradan ayrıl. Bu olaylara sırtını dön. Yoksa kendini sokaklarda buluverirsin kızım ve hem beni hem de aileni çok üzersin.

hö!!!! o.O o.O bu gerçekmmi acaba :S :S

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bundan sona gönül ablamız blue silk :D

derdi olan varsa alalım :)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yanlız bura sdn kızlar topluluğuu erkekleri almıoruz. burhann dışarııı :D

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
canıııııııımm bundan sonra seve seve dinleyecegim dertlerinizi :*

dertlerinize dermen olacagım aaa hatta ben sizin derman ablanız oliim :}

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hehe olur. ilk ben anlatim derdimi ozaman %(

derman abla %( hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içinde boğulurken??
hala aşkın olduğu bi yer varsa söyle derman abla %( kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmıoo,, matematik kandırııooo,, elde var sorularr, gözyaşları, boş umutlar.. hesaplar tutmuooo %(
şu hayat ne ağır dersmişşş,,,,

madem herşey basit bi formül?? mutluluğu söylesin bakalım kimya..
benm kimyam feci halde bozuldu :S :S :S

şimdi ben napimmm derman abla derdime derman oll %(

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Fen bilgisiyle fazla ilgilenme evladım :P

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ezo'yaa

tatlım sıkma kendini bu kadar. daha gencsin önünde koccaman güsel yılar var seni bekleyen. sakin ol cok daraldıgında sana en yakın sahile git ve denizi seyret. içinden geliyosa agla hatta. bak geri döndügünde bütün sıkıntını derdini o denize akıtmıs olacaksın ;)