peynirr dedi ki:yaa ne var yaaaaaaaa
üzerine konusma oluyoo konusuyoruzzz
bi kere battık ya gözünüze arkası kesilmez artık >X<
peynirr dedi ki:beni özlemedinmi kızz HIHmavinok.ta dedi ki:oleeey ezo gelmiişşş ^^ özledim kıs nerelerdesin
yaaa too_late nerde![]()
peynirr dedi ki:tatlım biyerlerin acıkta kalmıstır :^)
EzOhİsTaN dedi ki:evet vallaçok ii olur gönül abla olayı
![]()
yaww ben olurum gönül abla :^)Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:evet vallaçok ii olur gönül abla olayı
![]()
Kendisi ile görüşmelerimiz devam ediyorPara konusundaki ufak pürüzleri de aşarsak sizi dinleyecek kendisi, dertli çok olduğu için çok para istiyor
![]()
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Arkadaşlar Güzin abla dediniz, geçen okuduğum bi Güzin abla yazısı geldi aklıma. 10.01.2008 tarihli Hürriyet gazetesinde yayımlanan Güzin abla yazısı :S Ne insanlar var!!!
Sevdiğim adamın tanıştırdığı kişilerle ilişkiye giriyorum
Canım ablam, sen herkese yol gösterirsin lütfen bana da yardım et... Ben 18'inde körpecik ve maddi durumu pek iyi olmayan bir kızım. Her genç kız gibi benim de yaşım itibariyle karşı cinse karşı yoğun duygular yaşama ihtiyacım fazla... Etrafımdaki gençlerle yakınlık kurmaya başladım. İşte başıma ne geldiyse bundan sonra geldi. Mahallemizden çok yakışıklı bir gençle ilişkim oldu. Yaklaşık 4 ay kadar çıktık ve ona deli gibi aşık oldum. Her şey rüya gibiydi ve gençlik dürtüsüyle tamamen ona ait oldum. İlişkimiz devam ederken sevdiğim genç beni yakın bir arkadaşıyla tanıştırmak istedi. Bundan çok mutluluk duymuştum. Oysa onun bana karşı bakışlarında bir gariplik vardı. Bir gün hep beraber o arkadaşının evinde toplandık. Sevdiğim genç beni bir odaya götürüp, onu gerçekten sevip sevmediğimi, onun için her şeyi yapabilir miyim, diye sordu. Ben de elbette çok sevdiğimi ve onun için her şeyi yapacağımı, söyledim. O zaman bana, "Bunu ikimiz için yap, zengin olup evleneceğiz" dedi. O anda arkadaşını odaya çağırıp ondan yüklüce bir para aldı ve odadan çıktı.
O anda arkadaşı gözlerimin içine bakıp bana "Soyun", dedi ve soyundum ablacığım. Gereken neyse yaşandı. Şaşkındım ama ondan da ister istemez etkilenmiştim. O günden sonra hayatıma, sevdiğim adamın getirdiği ve beraber olduğum birçok insan girdi. Bu şekilde maddi durumumuz çok iyileşti. Onu hálá çok seviyorum ama ağrıma giden bir gün sevdiğimi o erkek arkadaşıyla öpüşürken yakaladım. Ben onu bu kadar çok severken, her istediğini itirazsız kabul ederken bunu bana nasıl yapar? Acaba aralarında gerçekten bir ilişki var mı? Ben onu düzgün karakterli biri olarak benimsemiştim, ama sence farklı bir cinsel tercihi olabilir mi? İnanmak istemiyorum ya, ablacım yine de kafam çok karışık. Lütfen yardım et.
RUMUZ: ÇARESİZİM
Aman kızım, bu adamın neresi düzgün karakterli? Sanırım aşk senin gözünü kör etmiş. Yahu seni resmen satıyor bu adam! Para kazanmak ve seninle evlenebilmek adına seni kullanıp üzerinden para kazanıyor. Dünyanın en aşağılık işini yapıyor kısacası. Sen de hálá düzgün adam, diyorsun. Böyle bir adam farklı cinsel eğilimleri olsa ya da olmasa ne fark eder... Seni her şekilde kandıran bu adamın bir de erkek sevgilisi olması mı seni üzüyor? Nasıl oluyor da adamın seni resmen sattığının farkına varamıyorsun. "Durumumuz düzeldi artık, iyi para kazanıyoruz", derken, hiç mi bunun ne kadar kirli bir para olduğunu düşünmüyorsun?
Evet; 18'indesin... Çok gençsin ve çok tecrübesizsin hayat hakkında. Aşk ve sevgi konusunda da hiç deneyimin yok... Birkaç mahalle delikanlısıyla yaşadığın flört sana tecrübe mi kazandırdı sanıyorsun? Lütfen aklını başına topla, bu adamdan hemen kurtul, tabii bu çirkin yaşamdan da... Ailene sığın, oradan ayrıl. Bu olaylara sırtını dön. Yoksa kendini sokaklarda buluverirsin kızım ve hem beni hem de aileni çok üzersin.
bencedeeBlue.Silk dedi ki:bizim forumdaki kızlarımız daha aklı selim kızlar
bu kadarda deil yani... Ben sizin ablanız olurum canlarım benim ;D
iol dedi ki:Fen bilgisiyle fazla ilgilenme evladım![]()
gel gelburhan altıntop dedi ki:benide alın aranıza![]()