mavinok.ta
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 13
sus be çaktırma bizim hakkımızda fazla detay veriyorsun ahaha 
iol dedi ki:Şimdi bakalım elimizde neler var, hatun kişi İzmir'den olacak bu 1
yaşı 21 olacak bu da 2:# (işi gücü olmayan insan tiplemesine örneğiz)
iol dedi ki:Ben bıraktımSöylesin Sinan kurtulalım too_late'in dediği gibi. Bir deli kuyaya bir taş attı misali, bize neyse
hehehe
![]()
fish dedi ki:hoşgeldin ezo
bugün bi bu başlıkta yoktum meraba diyim dedim
sensiz geyik yapıos gel katıl ;D
*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
patrick dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
şirine, ava gidiyoz geliyo musun.. fişş tutturdu ava götürün beni de diye, sende gel![]()
patrick dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
şirine, ava gidiyoz geliyo musun.. fişş tutturdu ava götürün beni de diye, sende gel![]()
EzOhİsTaN dedi ki:patrick dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
naber patrick :$ napıosun :$ :$ bisim aramıs çok ii![]()
patrick dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:patrick dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
ezo sende gel
patrick dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:patrick dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
ezo sende gel
EzOhİsTaN dedi ki:patrick dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:patrick dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
ezo sende gel
^^ oldu geliorumm^^
patrick dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:patrick dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:patrick dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:evet ben fish i tebrik ediyorum bugün onda olan enerji kimsede yoktur eminim![]()
helal sana fish
ezo sende gel
^^ oldu geliorumm^^
sen nerdesin bakim ne zamandır. hesabını aliiim senin
beni özlemedinmi kızz HIHmavinok.ta dedi ki:oleeey ezo gelmiişşş ^^ özledim kıs nerelerdesin
o zaten kömüş ten gelme bi kelime :*iol dedi ki:Peynir çok özür dilerim deSen kömiş dedikçe ben burda yerlere yatıyorum gülmekten
parmağın şaşar i yerine ü yazarsın diye de korku içerisindeyim
![]()