- Reaksiyon puanı
- 1,648
Merhabalar. 6 Şubat günü siyaset bölümündeki bir konuda (kim bu gamzeli) nickli bir üye ile yaşadığım hakaret içeren konuşmalar sebebiyle bölüm sorumlusu (Aesir) nickli moderatör tarafından aynı gün siyaset banı yedim. O günden bugüne kadarki süreçte (jack reacher) (sardaukar) vs gibi üyelerin defalarca kez hakaretten dolayı ban yediğini, ve bu banların sadece bir kaç gün sürdüğünü gördüm. Benim banım ise 6 şubat gününden beri, yani tam 70 gündür kesintisiz devam etmektedir. Aesir nickli moderatör banımı tamamen keyfi bir şekilde sürdürmektedir. Banımın ne zaman kaldırılacağını sorduğumda gün sayısı belirtmeden; bir süre daha böyle kalacaksınız demiştir. Yani benim keyfim ne zaman yeterse o zaman kaldırırım demektedir. Bu bir moderatöre yakışmayan bi davranıştır. Moderatörler üyeler arasında adaletli davranmalıdır. Bir moderatör bir üyeye kendisi gibi düşünmediği için bu şekilde bir yaptırım uygulayamaz. Örnek gösterdiğim üyelere, hakaret içeren konuşmaları sonucunda, siyaset bölümünde bulunan (tıp oynayan üyeler) konusunda da görülebileceği üzere gün sayısı belirterek ceza vermiştir. Ve bu cezalar hep bir kaç gündür. Bana gelince ise süre belirtmeden keyfim ne zaman yeterse o zaman demektedir. Buna müsaade edilmemelidir. Gereğinin yapılmasını umarak özellikle adminlere, ve sdn üyelerine duyurulur. Saygılar.
@Creative
@Creative