• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İstanbul Buluşması?

en sevmediğim de bu nazlanmalar. ne nazlanıyosunuz arkadaşlar. üyeler bir etkinlik yapmışlar. geliyorsanız gelin gelmiyorsanız siz bilirsiniz. 8 kişi bence yeterli bile ;) organiizasyonu düzenleyen arkadaşlar gayet iyi iş çıkarıyorlar. tebrikler.

Yahu adam yemeyeceğiz, neden böyle konuşuyorsunuz ki? Gayet güzel geçecek hatta, ne bileyim, her gün forumda konuştuğunuz insanlarla görüşeceksiniz. Yabancı da değiller yani.

bence bu saatten sonra kimseyi davet etme Jeaquares ;) kontenjan doldu de.

Bursadayim sirf orada olmak icin erkenden donecegim yarin

Yarın saat 13:00'da Ortaköy'de meydanda buluşacağız arkadaşlar. Ben biraz erken gidip kafe tarzı bir yer bakınacağım. Hepinizde numaram var zaten, sizlerin de bende var. Mesaj atacağım hepinize. Biraz doğaçlama olacak ama beraber karar vermiş olacağız en azından plana.

en az 3 editör basacağız sanırım buluşmayı. yavuz'u ve dark knight'ı alıp geliyorum.

Arkadaşlar oyun bozanlık yapmak istemem ama bugün beklenmedik bir şekilde belli olan ve pazartesi gününe yetiştirmem gereken bir makale ortaya çıktı. Bu gece bitirmek için uğraşacağım ama eğer yetiştiremezsem yarın gelemeyeceğim sanırım. Şimdiden özür diliyorum eğer gelemeyecek olursam.

Önemli değil, olur öyle şeyler. Zaten ben yarın ararım veya mesaj atarım, haberleşiriz. :)

ortaköy meydanı dediğimiz yer, şu camiyle birlikte köprünün çekildiği meşhur fotoğraflardaki yermi.

aynen orası.

bu arada uyanamazsam mutlaka uyandırın beni :D bakın gecenin kaçı olmuş ben sizler için hala video çekiyorum, ana sayfadan yayına veriyorum :D

tam bilemiyorum ama kesin cennetliğim ben :)

herhalde.

sanırsam ki..

inşallah...

yani kesin herhalde :D

Jea, yanında kan grubundan arkadaş getirmeyi unutma, ne olur ne olmaz, lazım olur. :D :mrgreen:

Sanırım buluşma saati yaklaşıyor. Ortaköy meydanında görüşmek üzere..

Su anda bulustuk. Cayimizi kahvemizi iciyoruz. Resimler az sonra.

iyi güzel buluştunuz :)
Bakın az kişi ile tadı olmaz ama eğer 15 ya da 16 Ocakta tabi büyük bir buluşma hazırlığı yaptılırsa uçak biletleri 35 TL isteyen arkadaş 70 TL gelip gider bile (:
Bize bir organizatör lazım :( (Yemekler SDN den ;) )

evet taha bugün bende katılacaktım ama nasip olmadı zaman yanlış ayarlandı ama inşallah 16 ocak gibi bir organizasyon daha düzenleyelim diye düşünüyorum ama bugünkinden çok daha büyük olsun katılım çok olur herhalde talepleri bekliyorum fikri olan söylesin