- Konuyu başlatan
yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Güzel olmuş video, bir izmir buluşması yapalım, hatta Troy'u da alırız buraya süper bir buluşma çıkarırız.Rakip video'da çekeriz.
![]()
Youtube'a da yüklendi tam oldu yani
Vay be Jeaguares normal görünümlü ve davranışlı
![]()
Youtube'a da yüklendi tam oldu yani![]()
valla ben açtım öyle bir konu toplancaktık yalan oldu sonra kimse yazmamaya başladı konuyasen ayarla keyloger ben katılırım
Aksini kimse söylemedi zaten?![]()
+1.top oynamayı bilen yok heralde. halısaha diyorum arkadaşlar. istanbul uyuma, hayat dışarda.
slogan gibi oldu![]()
Bana mı laf attın şimdi Merve?![]()
hahahahabu arada ben size hediye getirecektim ama unuttum. o nedenle ofise geldiğinizde teslim ederim sizlere Jeaq!
insan forumda konuştuğunun birinin simasını görünce bir farklı oluyor
Sanki beklemediği gibi biri. mesela topalsolucan ,jea![]()
Zaten buluşma amacımız da o. Bak mesela, ben topalsolucan'la hiç anlaşamam forumda ama bugün gayet samimi bir ortamda bulunduk. Yüz yüze olunca şu forumda geçen saçma kavgaların hiçbiri olmuyor. Birinizi bile görsem bir daha forumda laf edemem. Şimdi bir daha topalsolucan'la kavgaya tutuşacağımı hiç sanmıyorum.![]()
kesinlikle![]()
türkiyenin orta yerlerinden bir il seçip büyük bir buluşma yapmak lazım önümüzdeki yaz
mesela şuan videodaki kişilerle tartışırsam çok anlamsız ve saçma olur. Sen dahil![]()
Ooo iyi o zaman ofis baskınına kesin bende geliyorum !hahahahabu arada ben size hediye getirecektim ama unuttum. o nedenle ofise geldiğinizde teslim ederim sizlere Jeaq!