SDN İstanbul Buluşması?

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bir daha ayarlayın gelecektim ama üşendim. Halı saha benim için uyar. Sol - sağ ayak fena şutlarım var :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Zaten buluşma amacımız da o. Bak mesela, ben topalsolucan'la hiç anlaşamam forumda ama bugün gayet samimi bir ortamda bulunduk. Yüz yüze olunca şu forumda geçen saçma kavgaların hiçbiri olmuyor. Birinizi bile görsem bir daha forumda laf edemem. Şimdi bir daha topalsolucan'la kavgaya tutuşacağımı hiç sanmıyorum. :)

bir buluşmayla kavgaların biteceğinimi sandın. ıhım, nerde kalmıştık :)

gerçekten, insan forumda tartıştıklarını gerçek hayatta gördüğü zaman evrim geçiriyor, bir daha anlaşmazlık çıkması imkanzı gibi. demekki buluşmalara bütün üyeler katılsa forum çiçek bahçesi gibi olacak :)

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Güzel bi ortam olmuşş, emeğine sağlık jea ..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güzel Bir Ortam Olmuş Forum Aracılığıyla İnsan Tanımak Dost Kazanmak Gerçekten Çok Hoş !

Hem Troy Forum da Çoçukları Olup Fotoğraflarını Paylaşan Benim :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Aslında 1-2 hafta içerisinde toplaşıp ofise gidebiliriz. Mesela buluşmada bahsedildi, öğlen yemeğine çıkabiliriz SDN ekibiyle.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hem sen nasılsa daha 1 ay buradasın. :)

E hadi o zaman, bunun konusunu da sen aç. :D Organizatör sen ol bu sefer.

Reaksiyon puanı
189
Organizatör dediğin olaya hakim birisi olur :D Ben daha İstanbul'da kaybolmadan gezmeyi başaramadım :D Ben organizatör olursam ofis yerine yanlış yerleri basıp geceyi nezarethanede geçirebiliriz :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yahu ofisin yeri yurdu belli. :D Senin tek yapacağın şey konu açıp numaraları ve isimleri almak. Ofisin adresi var zaten. Gidileceği zaman beraber gideriz, sen de kaybolmamış olursun. :D

Hadi aç şu konuyu. :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya ne becermesi? :D Daha 1 kere yaptım bu işi ki ne kadar yaptığım da meçhul. :D

Tamam konuyu sen aç, ikimizin adına olsun. :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kaç kişi katıldı ki ? :D Kalabalık olsun diye üye olmayanları da toplar getirirdim misafir olarak :D

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Konuyu actiniz mi emin degilim, bakamiyorum da cunku mobilden yaziyorum. Gorusme sirasinda belirttigim gibi, daha onceki site organizasyonlarini ben yapardim (yaklasik 40 kez). Nacizane uygun olursa bu tip organizasyonlari ayarlayabilirim. Sanirim planda once ofis ziyareti ve ardindan hali saha organizasyonu var. .

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Konuyu actiniz mi emin degilim, bakamiyorum da cunku mobilden yaziyorum. Gorusme sirasinda belirttigim gibi, daha onceki site organizasyonlarini ben yapardim (yaklasik 40 kez). Nacizane uygun olursa bu tip organizasyonlari ayarlayabilirim. Sanirim planda once ofis ziyareti ve ardindan hali saha organizasyonu var. .

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Konu açılmadı, sen ayarlarsan süper olur İsmail. :)

Hadi sonraki buluşma ellerinden öper, şu önümüzdeki hafta yapalım mesela. :D Aç konuyu.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ya ne yapıyosunuz ya herhafta buluşma mı yapılır biraz adam toplansın ne acele ediyosunuz gördünüz geçen hafta olanları

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar şöyle toplu halde beni bingöl/ ılıcalar karakolunda görmeye gelseniz nasıl olurdu ama :D hem size devletin vermiş olduğu beleş yemekten ısmarlardım :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ya ne yapıyosunuz ya herhafta buluşma mı yapılır biraz adam toplansın ne acele ediyosunuz gördünüz geçen hafta olanları

Adam toplanması?

Geçen hafta olanları evet gördük, gayet hoş geçti buluşma. Neden bir sefer daha olmasın bu?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Şu tarihi 12 den sonrasına bir atamadınız he! Bundan sonraki buluşma için ilk sıraya adımı yazdırmak istiyorum sayın sdnteam :]

Reaksiyon puanı
189
Valla 10-15 ün içerisinde bir tane daha olursa katılırım. 10-15 gün sonra İstanbul'da olmayabilirim çünkü...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Adam toplanması?

Geçen hafta olanları evet gördük, gayet hoş geçti buluşma. Neden bir sefer daha olmasın bu?

tamam olacak jea ama ben acele edilmemesi tarftarıyım ocak ayı içinde yapılırsa daha kapsamlı bir buluşma olacağını tahmin ediyorum böylece daha çok kişiyi yakından görme şansımız olabilir diye düşünüyorum yinede tabiki karar sizin

muhibbi

Asistan
Reaksiyon puanı
11
SDN ofisin baskına bende gelebilibilir galiba sanursam. Futbol konusunda ergonomim pek uygun olmasada defansta durunca rakip üzerinde pisikolojik bir baskı yaratıyorum :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
tamam olacak jea ama ben acele edilmemesi tarftarıyım ocak ayı içinde yapılırsa daha kapsamlı bir buluşma olacağını tahmin ediyorum böylece daha çok kişiyi yakından görme şansımız olabilir diye düşünüyorum yinede tabiki karar sizin

Karar bizim ama anlamadığınız şey 15 Ocak gibi bir tarihte kimsenin gelmek istemeyeceği. Karın kışın ortasında İstanbul'da bir yerde toplaşmak? Pek mantıklı değil.

Henüz havalar iyiyken buluşalım diyoruz işte. Mesela Özgün burada 1-2 haftalığına. Şu 1-2 haftada tekrar buluşursak O da gelebilir. 15 Ocak'ta bir daha buluşma yapılır istenirse, bunun sınırı yok ki?

Önümüzdeki 1-2 haftada mesela hafta içi bir gün, saat 12:30 gibi ofise gideriz. Öğlen yemeğini oradaki editörlerle dışarıda bir yerde yeriz.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
vallahi benimde şimdi canım çekti tatlı :D neylidir yaş pasta ? :)

imagemvr.jpg