Paramore
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 27
Bir daha ayarlayın gelecektim ama üşendim. Halı saha benim için uyar. Sol - sağ ayak fena şutlarım var 

Zaten buluşma amacımız da o. Bak mesela, ben topalsolucan'la hiç anlaşamam forumda ama bugün gayet samimi bir ortamda bulunduk. Yüz yüze olunca şu forumda geçen saçma kavgaların hiçbiri olmuyor. Birinizi bile görsem bir daha forumda laf edemem. Şimdi bir daha topalsolucan'la kavgaya tutuşacağımı hiç sanmıyorum.![]()
Konuyu actiniz mi emin degilim, bakamiyorum da cunku mobilden yaziyorum. Gorusme sirasinda belirttigim gibi, daha onceki site organizasyonlarini ben yapardim (yaklasik 40 kez). Nacizane uygun olursa bu tip organizasyonlari ayarlayabilirim. Sanirim planda once ofis ziyareti ve ardindan hali saha organizasyonu var. .
ya ne yapıyosunuz ya herhafta buluşma mı yapılır biraz adam toplansın ne acele ediyosunuz gördünüz geçen hafta olanları
Adam toplanması?
Geçen hafta olanları evet gördük, gayet hoş geçti buluşma. Neden bir sefer daha olmasın bu?
tamam olacak jea ama ben acele edilmemesi tarftarıyım ocak ayı içinde yapılırsa daha kapsamlı bir buluşma olacağını tahmin ediyorum böylece daha çok kişiyi yakından görme şansımız olabilir diye düşünüyorum yinede tabiki karar sizin
vallahi benimde şimdi canım çekti tatlıneylidir yaş pasta ?
![]()
Kumpir onlar pasta değilvallahi benimde şimdi canım çekti tatlıneylidir yaş pasta ?
![]()
Kumpir onlar pasta değil![]()