• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İstanbul Buluşması?

70 tl ye gidiş dönüş hgangi firmada var bi deyiversene arkadaş:)

Belki bir BJK maçına giderim..

Hem daha sonra geniş kapsamlı bir buluşma ayarlanırsa ben de gelebilirim.

Anadolujet ya da Pegasus gibi firmalar o civarda Sunexpress ise 50 TL üzeri fiyat işte ama şimdiden alınırsa tabi, eğer o terihe ayarlanırsa gelmek isteyen arkadaşlar şimdiden biletlerini o tarihe o fiyatlara alabilirler....!

Cem daha sonradan geldi. Simdi dagildik evlerdeyiz. Son deree keyifli bir gun oldu. Evde olsaydim cok sey kaybederdim. Katilan herkese ozellikle de Merve'ye sonsuz tesekkurler.

Katılan herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel, sıcak ve hoş geçen bir gündü. Benzeri bir organizasyon Halı Saha maçı ile devam edecektir umarım.

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

Bir de videomuz vardı ama yayınlanacak mı bilmiyorum :D

Video bomba oldu, şimdi bilgisayarıma aktarıyorum. Bakıcam acaba yayınlanabilir mi diye :D

Ocakda bi buluşma daha olsa katılırım ben bilardo da rakip göremiyorum ve özellikle tavlada alırım paçanızı :p

Valla güzel bir gündü, katılan herkese ben de teşekkür ederim. Az kişi olduğumuz iyi oldu aslında. :)

Videoyu istiyoruz! :D

Ocakta istenilen gün daha kapsamlı bir buluşma istiyoruz herkesi anketi hortlatmaya ve konuyu günü gelene kadar taze tutmaya davet ediyorum.. (:

Haklısın arkandayım dostum inşallah bu sefer daha kapsamlı şöyle sdn ye yakışır bir buluşma günü düzenleyelim

imagemvr.jpg

Soldan sağa: Senisma34 (İsmail), topalsolucan (Emre), The Dark Knight (Cem), bendeniz (Merve), Troy (Hakkı).

Bir de diğer fotoğrafta editörümüz Yavuz Şahin vardı.

imagebv.jpg

Çok hoş zaman geçirdik. Muhabbet ortamı beklediğimden daha sıcaktı. Katılan herkese tek tek teşekkür ederim.

Havalar tam soğumadan halısaha maçı yapmayı düşünüyoruz. gelmek isteyenler bu konu altında belirtirse katılım durumuna göre ayrı bir konu açabiliriz. şimdiden 5 kişi hazır görünüyor.

Bu arada videomuz yüklendi;

[video=youtube;zriMygWK31c]http://www.youtube.com/watch?v=zriMygWK31c[/video]

Çok güzel olmuş bunun aynısı Adana buluşmasında da yapmak lazım :)