@DN@N
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
nasıl izlion link filan varsa göndersene (bende hemen atladım başladı die
)

@DN@N dedi ki:nasıl izlion]
An itibariyle başlamıştır
İzlemiyorum Adnan. Öyle bir link yok galiba. Ama MSN'den kameralı bağlantıyla izlenebilirArkadşaa diyeyim kamerayı televizyona çevirsin hahahahaha
:}
ağzından bal damlıyor ya maşallah ^^muratcanberber dedi ki:çok hızlı 1 saatte elimde :d
PRison break 'te bu hafta 2 bölüm arka arkaya oynayacakmış :O Çok iyi oldu bu
Jojoba dedi ki:ağzından bal damlıyor ya maşallah ^^muratcanberber dedi ki:çok hızlı 1 saatte elimde :d
PRison break 'te bu hafta 2 bölüm arka arkaya oynayacakmış :O Çok iyi oldu bu
iol teşekkürler yeni simpsonlar için ;D
Jojoba dedi ki:arkadaşlar prison break yayınlanmayacak bu hafta sanırım]
Prison Break'i falan karıştırmayın yahu. Heroes kulübü burası![]()
iol dedi ki:ben hepsine yeterim merak etme ;D çoğu kişi ikisini hatta daha fazlasını ayını anda takip ediyor sıkıntı olmaz ona da yan sanayi veya tam sanayi kulüp açarız :* B)Jojoba dedi ki:arkadaşlar prison break yayınlanmayacak bu hafta sanırım]
Jojoba dedi ki:iol dedi ki:ben hepsine yeterim merak etme ;D çoğu kişi ikisini hatta daha fazlasını ayını anda takip ediyor sıkıntı olmaz ona da yan sanayi veya tam sanayi kulüp açarız :* B)Jojoba dedi ki:arkadaşlar prison break yayınlanmayacak bu hafta sanırım]
evtt 8-9 tane dizi takip edilebiliyo yani kendimden biliyorum
aslında dizilerle ilgili bölüm açılabilir tüm dizilere yeterim ...
m1903 dedi ki:Ah ah elimde olsa Amerikan kaplo tivisi bağlatacam eve ama nerdee
@iol senin bölüm büyükmüş yaf.Ben torrentten 125mb buldum ;D Hızda 110kB az bişey değil yani![]()
Demonoidden ban yemem an meselesi![]()
Troy dedi ki:ben ilk önce hd indireyim dedim 1.5 GB ama inmedi. herhalde]
Troy, nazarımız değecekOlan var olmayan var
![]()
iol dedi ki:Troy dedi ki:ben ilk önce hd indireyim dedim 1.5 GB ama inmedi. herhalde]
Troy, nazarımız değecekOlan var olmayan var
![]()
Görüntü güzel.Bu boyuta bu kalite güzeliol dedi ki:m1903 dedi ki:Ah ah elimde olsa Amerikan kaplo tivisi bağlatacam eve ama nerdee
@iol senin bölüm büyükmüş yaf.Ben torrentten 125mb buldum ;D Hızda 110kB az bişey değil yani![]()
Demonoidden ban yemem an meselesi![]()
Görüntü kalitesi nasıl onun? Ben de abartmışım 175mb değilmiş, 172mb imiş :^)![]()
Alt yazının %50si tamamlanmış saat 18:15 itibariyle.
muratcanberber dedi ki:Bakalım bu bölümde ne oldu. Altyazıyı çekeyim hemen
lb.bingol dedi ki:Troy abi ayıp olmazsa bi de SDN E-Posta konusuna bakar mısın abi?Tekrar pardon.