Açın tabii neden olmasın?Jojoba dedi ki:evet lütfenTroy dedi ki:ben bugün eksik kalan bölümleri bitireyim de tartışmalara tam gaz katılayım. bu arada diziler için kategori açalım değil mi?zamanında istekte/lerde bulunmuştuk hepsi göz önünde bulundurulur inşallah
@DN@N dedi ki:Arkadaşlar dizilerin]
Ben niye olduğunu bilmiyorm da tahmin yürütecek olsam, dizilerin yayın haklarını saklı tutan kanal televizyonda diziyi yayınladığında orasına burasına reklam sokarak para kazanıyor, biz onu böyle indirirsek tv deki bölümleri ve reklamlatı izlememiş oluruz bu da kanala maddi zarar vereceğinden kanal yayın ve telif haklarını saklı tutuyor. dolayısıyla da yasal değil ama bi yaptırımı olduğunuda sanmıyorum.
Troy dedi ki:attığı tekme müthiştibir de söylediği şarkı harika. bu kız beyonce gibim bişey olur sanırsam
adblock kullan derim ama ne yaptımsa zotacı engelleyemiyommuratcanberber dedi ki:Bu arada anasayfa reklamlardan çok iç karartıcı olmuş. Girince korktum birden "Nereye geldim ben böyle" falan oldum
Tabi reklama bişi diyemeyiz![]()
evet sesini ben de beğendim yeni bölüm pazartesi gecesi yani bize göre salı sabahı yayınlanıyor salı en geç sabah 08:00da bulabilirsiniz yeni bölümüTroy dedi ki:attığı tekme müthiştibir de söylediği şarkı harika. bu kız beypnce gibim bişey olur sanırsam
açın Türkiye'nin önünü ;D :}Troy dedi ki:neredeyse her dakika bir mesaj yazılıor yawmaşallah
Troy dedi ki:yeni kategoriler geliyor arkadaşlar. özel kategori olucak heroes için.
yarın çıkacak yenisi kaynar yine burası ^^muratcanberber dedi ki:Troy nazar değdirdin herhalde![]()
Jojoba dedi ki:yarın çıkacak yenisi kaynar yine burası ^^muratcanberber dedi ki:Troy nazar değdirdin herhalde![]()
@DN@N dedi ki:isimleri olmasa tanıyamayacaktım
bu arada heroes başlayalı 1 saat oldu