SDN Heroes Kulübü

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Bazı mesajlar silinmiştir. Yapılan yorumlara dikkat ediniz. !!! Mesajı silinen üyemize uyarı gönderilmiştir.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Heroes kulübünde bir gerginlik havası oluşmuş. :O

Burası bir eğelence kulübü. Heroes'ten konuşalım yaw.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gerginlik gelir geçer.. O da gerekli...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
iol dedi ki:
RuNaL dedi ki:
ayarlarız turist ömer selamı yapsak olmaz mı :D :D

O yeşilçam kulübünün selamlaşması :P

Kendine mevki beğen. Görev al, gizli güçlerini açıkla Runal bekliyoruz.

evet mevki öenmli değil sizin aranızda olmak yeterli, gizli güçüme gelince yok benim gizli gücüm ya farkım o olsun herkesin kahraman oldugu bir yerde buda bir yetenektir demi :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
RuNaL dedi ki:
iol dedi ki:
RuNaL dedi ki:

evet mevki öenmli değil sizin aranızda olmak yeterli, gizli güçüme gelince yok benim gizli gücüm ya farkım o olsun herkesin kahraman oldugu bir yerde buda bir yetenektir demi :D

Korkulur senden :P Annnüüü kaçın normalmiş bu hehehehe ;D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Obscur kardeşim; öyle bir konuşuyor ve öyle şeylerle insanları suçluyosun ki şaşırmamak elde değil.

Boş insan nasıl olunmuyor bize bir söylesene? Sen boş bir insan değilsin ne de olsa; bilirsin :) Gününü nasıl değerlendiriyorsun, örnek ol bize.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
iol dedi ki:
RuNaL dedi ki:
iol dedi ki:
RuNaL dedi ki:

Korkulur senden :P Annnüüü kaçın normalmiş bu hehehehe ;D

böyle ortamlarda zaten normal insanlardan korkacaksın. bir kişinin normal olmasıda yeter böyle durumlarda mesela ben runal hero :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar bir kaç link ararken karşılaştığım bir sitede ki biliyorsunuzdur da zaten, http://www.heroestr.net/ ,diziyi online olarak altyazısıyla beraber izleyebileceğiniz bir bölüm açılmış.indiremiyorum ama merak ediyorum diyen varsa bi baksın.ama öncelikle üye olmanız gerekiyor.

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
heroes-wallpaper1-800.jpg

Heroesi'un 2. sezon 6. bölümü The Line nın us promosunu <a href="http://youtube.com/watch?v=wlUeYCRj4II">buradan</a> izleyebilirsiniz. Sizde bu bölümü sabırsızlıkla bekleyenlerden, keşke bir an önce pazartesi olsa da izleyebilsek diyenlerden misiniz? Bakalım bu bölümde bizleri neler bekliyor.
(alıntı:22dakika.org)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
@DN@N dedi ki:
heroes-wallpaper1-800.jpg

Heroesi'un 2. sezon 6. bölümü The Line nın us promosunu <a href="http://youtube.com/watch?v=wlUeYCRj4II">buradan</a> izleyebilirsiniz. Sizde bu bölümü sabırsızlıkla bekleyenlerden, keşke bir an önce pazartesi olsa da izleyebilsek diyenlerden misiniz? Bakalım bu bölümde bizleri neler bekliyor.
(alıntı:22dakika.org)
verildi :P hem de senin mesajının altında
http://www.shiftdelete.net/forum/sdn-heroes-kulubu-t8221.0.html;msg95035#msg95035

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
benim verdiğim us versiyonu senin verdiğinde öle tabi :P
ama benim verdiğim 30 saniye ve full hd
yani mesajımı silmeyin :D :P :} :}

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
tamam öyle olsun ama direkt niye foruma kodlamadın tıklayıp uğraştırıyorsun beni :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evet sabah 6,5 yani 5,5 itibariyle yetişmiş bulunuyorum size :)

Bu Sylar te ordan (gösterdiğine göre bir ormanın içindeydi) nasıl geldi oralara :^) Bir de kadının beynini boş yere yedi ona güldüm ;D

Bu kahramanların hepsi sonunda akraba çıkacak galiba. Bu olaylar biraz dallasa döndü.

İkizler dehşet, Sylar onların gücünü alacak mı merak ediyorum.
Peter'ı arayan sarı kıza daha değişik özellikler verseler daha güzel olurmuş. Micah'ın kuzeninin özellikleri de zamanında Sylar'ın beyninin tadına baktığı; cafede çalışan bir kız vardı. Onun özelliklerine benziyor. O da çabuk öğreniyordu.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iol dedi ki:
Evet sabah 6,5 yani 5,5 itibariyle yetişmiş bulunuyorum size :)

Bu Sylar te ordan (gösterdiğine göre bir ormanın içindeydi) nasıl geldi oralara :^) Bir de kadının beynini boş yere yedi ona güldüm ;D

Bu kahramanların hepsi sonunda akraba çıkacak galiba. Bu olaylar biraz dallasa döndü.

İkizler dehşet, Sylar onların gücünü alacak mı merak ediyorum.
Peter'ı arayan sarı kıza daha değişik özellikler verseler daha güzel olurmuş. Micah'ın kuzeninin özellikleri de zamanında Sylar'ın beyninin tadına baktığı; cafede çalışan bir kız vardı. Onun özelliklerine benziyor. O da çabuk öğreniyordu.
Charlie onun hafızası kuvvetliydi Micahın ablası ise gördüğü şeyleri taklit edebiliyor farklı yani
Büyük bir ihtimalle Syları şirket kaçırdı Kirby Plazadan o kızdı ve yemedi kendini ölmüş gösterdi bence Lindermanli bölümlerden hatırlarsanız o kızcağızın orijinal hali o değildi.
bölümlere yetiştiğine sevindim iol artık bol bol takip edersin burdan :A

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Çarşamba akşamı veriliyormuş yeni bölümler galiba Tartarus'un bahsettiği sitede. Birlikte izleyelim :D Mısır patlakları benden (: (mısır patlaaa diyesim geldi :) )

Sayende yetiştim Jojo ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
En kısa zamanda güncel bölümlere yetişmem lazım. 2. sezon, 3. bölümde kaldım ben.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iol dedi ki:
Çarşamba akşamı veriliyormuş yeni bölümler galiba Tartarus'un bahsettiği sitede. Birlikte izleyelim :D Mısır patlakları benden (: (mısır patlaaa diyesim geldi :) )

Sayende yetiştim Jojo ;)
sen boşver o siteyi ben sana salı günü ayarlarım düşük mblı link akşamı bulmaz :D
Mısır olur ben de patates cipsi getireyim yanına kola veya meyve suyu oohhh ^^
üstüne de çay içeriz :D
Troy hala geç değilsin 2 bölüm gerisin 2 saatini almaz :) ben ki lostun 3 sezonunu 1 haftada bitirmiş insanım (şüpheleniyorum bazen insan mıyım diye :D hahahaha :P )

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Jojo, aynen dediğin gibi fazla bir şey yok :D forumun taşınması olayı beni çook yordu çook :D

bu arada dizileri indirmek için alternatif bir adres de diziarsivi :) tam adresi vermiyorum suç olmasın diye :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Jojoba dedi ki:
iol dedi ki:

Sayende yetiştim Jojo ;)
sen boşver o siteyi ben sana salı günü ayarlarım düşük mblı]
Bişe sormak istiyorum bu düşük mb'li bölümlerde görüntü kalitesi ne kadar düşük oluyor? Yani ben indirip dwd'ye kaydedip dwd playerdan izliyorum, eh televizyonun da ekranı 17 inche göre hayli büyük olduğundan görüntü dağılır mı diye merak ediyorum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Tartarus dedi ki:
Jojoba dedi ki:
iol dedi ki:

Sayende yetiştim Jojo ;)
sen boşver o siteyi ben sana salı günü ayarlarım düşük mblı]
Bişe sormak istiyorum bu düşük mb'li bölümlerde görüntü kalitesi ne kadar düşük oluyor? Yani ben indirip dwd'ye kaydedip dwd playerdan izliyorum, eh televizyonun da ekranı 17 inche göre hayli büyük olduğundan görüntü dağılır mı diye merak ediyorum.
formatı rmvb o yüzden megabyte düşüyor mp4 gibi düşün ama izlenebilecek kalitede güzel dvd oynatır mı bilmiyorum
ama 175mb civarında divx olarak dönüştürenler de var onu indirmediğim için kalitesini bilemiycem.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sağol bi denerim altıncı bölümde... eline link geçerse bana da pm atarsan sevinirim.

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
keşke kotalı olmasaydı 720p indirirdin bölüm 1gb smallville yi 720 p indirdim o kadar ayrıntılı ve kaliteli görüntü varki yani adamın yüzündeki küçük bir çukuru bile açık bir şekilde seçebiliyorsun haftaya heroes in 720p si bulabilirsem onu indircem

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Heroes Novels
Heroes'ın Türkçe çizgi romanları:
1-12 arası
http://forum.ismetpasa.net/deppo/heroestr.net/heroes_novels.rar
13-16 arası
http://forum.ismetpasa.net/deppo/heroestr.net/Wireless_part_1_2_3_4_heroestr.net.zip
17-18 arası
http://forum.ismetpasa.net/deppo/heroestr.net/exploding_man_1_2_heroestr.net.zip
heroestr.net'ten alıntıdır. Şifre: www.heroestr.net tir.

Yasal olmadığını sanmıyorum bu paylaşımın, sonuçta NBC'nin official sitesinde de çizgiromanları İngilizce indirebileceğiniz linkler mevcut. Yine de bilmiyorum... Moderatörler duruma göre müdehale ederler sanırım.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@DN@N dedi ki:
keşke kotalı olmasaydı 720p indirirdin bölüm 1gb smallville yi 720 p indirdim o kadar ayrıntılı ve kaliteli görüntü varki yani adamın yüzündeki küçük bir çukuru bile açık bir şekilde seçebiliyorsun haftaya heroes in 720p si bulabilirsem onu indircem
Eminim oyle izlemek daha zevkli olurdu, bi de 7+1 len her yandan ses gelecek ki... kıskandım şimdi o kaliteyi. ama dediğin gibi kota olayı çok sıkıyo insanın canını...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
elbette çizgi romanlar yasal nbc veriyor direk; bunlarda sadece diyaloglar Türkçeleştirilmiş paylaşım için teşekkürler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben bugün eksik kalan bölümleri bitireyim de tartışmalara tam gaz katılayım. bu arada diziler için kategori açalım değil mi?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Troy dedi ki:
ben bugün eksik kalan bölümleri bitireyim de tartışmalara tam gaz katılayım. bu arada diziler için kategori açalım değil mi?
evet lütfen :) zamanında istekte/lerde bulunmuştuk hepsi göz önünde bulundurulur inşallah