- Reaksiyon puanı
- 577
Bazı mesajlar silinmiştir. Yapılan yorumlara dikkat ediniz. !!! Mesajı silinen üyemize uyarı gönderilmiştir.
Tartarus dedi ki:Gerginlik gelir geçer.. O da gerekli...
iol dedi ki:RuNaL dedi ki:ayarlarız turist ömer selamı yapsak olmaz mı![]()
![]()
O yeşilçam kulübünün selamlaşması
Kendine mevki beğen. Görev al, gizli güçlerini açıkla Runal bekliyoruz.
RuNaL dedi ki:iol dedi ki:RuNaL dedi ki:ayarlarız turist ömer selamı yapsak olmaz mı![]()
![]()
evet mevki öenmli değil sizin aranızda olmak yeterli, gizli güçüme gelince yok benim gizli gücüm ya farkım o olsun herkesin kahraman oldugu bir yerde buda bir yetenektir demi![]()
iol dedi ki:RuNaL dedi ki:iol dedi ki:RuNaL dedi ki:ayarlarız turist ömer selamı yapsak olmaz mı![]()
![]()
evet mevki öenmli değil sizin aranızda olmak yeterli, gizli güçüme gelince yok benim gizli gücüm ya farkım o olsun herkesin kahraman oldugu bir yerde buda bir yetenektir demi![]()
Korkulur sendenAnnnüüü kaçın normalmiş bu hehehehe ;D
verildi@DN@N dedi ki:![]()
Heroesi'un 2. sezon 6. bölümü The Line nın us promosunu <a href="http://youtube.com/watch?v=wlUeYCRj4II">buradan</a> izleyebilirsiniz. Sizde bu bölümü sabırsızlıkla bekleyenlerden, keşke bir an önce pazartesi olsa da izleyebilsek diyenlerden misiniz? Bakalım bu bölümde bizleri neler bekliyor.
(alıntı:22dakika.org)
Charlie onun hafızası kuvvetliydi Micahın ablası ise gördüğü şeyleri taklit edebiliyor farklı yaniiol dedi ki:Evet sabah 6,5 yani 5,5 itibariyle yetişmiş bulunuyorum size![]()
Bu Sylar te ordan (gösterdiğine göre bir ormanın içindeydi) nasıl geldi oralara :^) Bir de kadının beynini boş yere yedi ona güldüm ;D
Bu kahramanların hepsi sonunda akraba çıkacak galiba. Bu olaylar biraz dallasa döndü.
İkizler dehşet, Sylar onların gücünü alacak mı merak ediyorum.
Peter'ı arayan sarı kıza daha değişik özellikler verseler daha güzel olurmuş. Micah'ın kuzeninin özellikleri de zamanında Sylar'ın beyninin tadına baktığı; cafede çalışan bir kız vardı. Onun özelliklerine benziyor. O da çabuk öğreniyordu.
sen boşver o siteyi ben sana salı günü ayarlarım düşük mblı link akşamı bulmaziol dedi ki:Çarşamba akşamı veriliyormuş yeni bölümler galiba Tartarus'un bahsettiği sitede. Birlikte izleyelimMısır patlakları benden
(mısır patlaaa diyesim geldi
)
Sayende yetiştim Jojo![]()
Jojoba dedi ki:sen boşver o siteyi ben sana salı günü ayarlarım düşük mblı]iol dedi ki:Çarşamba akşamı veriliyormuş yeni bölümler galiba Tartarus'un bahsettiği sitede. Birlikte izleyelimMısır patlakları benden
)
Bişe sormak istiyorum bu düşük mb'li bölümlerde görüntü kalitesi ne kadar düşük oluyor? Yani ben indirip dwd'ye kaydedip dwd playerdan izliyorum, eh televizyonun da ekranı 17 inche göre hayli büyük olduğundan görüntü dağılır mı diye merak ediyorum.
Tartarus dedi ki:formatı rmvb o yüzden megabyte düşüyor mp4 gibi düşün ama izlenebilecek kalitede güzel dvd oynatır mı bilmiyorumJojoba dedi ki:sen boşver o siteyi ben sana salı günü ayarlarım düşük mblı]iol dedi ki:Çarşamba akşamı veriliyormuş yeni bölümler galiba Tartarus'un bahsettiği sitede. Birlikte izleyelimMısır patlakları benden
)
Bişe sormak istiyorum bu düşük mb'li bölümlerde görüntü kalitesi ne kadar düşük oluyor? Yani ben indirip dwd'ye kaydedip dwd playerdan izliyorum, eh televizyonun da ekranı 17 inche göre hayli büyük olduğundan görüntü dağılır mı diye merak ediyorum.
ama 175mb civarında divx olarak dönüştürenler de var onu indirmediğim için kalitesini bilemiycem.
Tartarus dedi ki:Sağol bi denerim altıncı bölümde... eline]
elbette![]()
Eminim oyle izlemek daha zevkli olurdu, bi de 7+1 len her yandan ses gelecek ki... kıskandım şimdi o kaliteyi. ama dediğin gibi kota olayı çok sıkıyo insanın canını...@DN@N dedi ki:keşke kotalı olmasaydı 720p indirirdin bölüm 1gb smallville yi 720 p indirdim o kadar ayrıntılı ve kaliteli görüntü varki yani adamın yüzündeki küçük bir çukuru bile açık bir şekilde seçebiliyorsun haftaya heroes in 720p si bulabilirsem onu indircem
evet lütfenTroy dedi ki:ben bugün eksik kalan bölümleri bitireyim de tartışmalara tam gaz katılayım. bu arada diziler için kategori açalım değil mi?