buyrun size ilaç gibi altyazı sitesi :
http://www.divxplanet.com/
http://www.divxplanet.com/
hadi be vallaha mı diyosunTalha Ertunç dedi ki:Yanlız altyazılar srf uzantılı bazıları
hatta açarken winrar diye bir program varmış paralı onu bulamadım ne yapsak acabam1903 dedi ki:hadi be vallaha mı diyosunTalha Ertunç dedi ki:Yanlız altyazılar srf uzantılı bazıları![]()
Yahun niye karşılaştırma yapıyosun ki beğenmeyebilirsin gayet normal. ama bunu mani gibi belirtmenede gerek yoktu yani...Jerusalem dedi ki:Heroes hikaye "Lost" ve "Dexter" şahane.
RuNaL dedi ki:
iol dedi ki:RuNaL dedi ki:
11 kasım mı?![]()
Kilit vurun ağzınıza 11 Kasım'a kadar(Hatta konuyu kilitleyin yahu
)
Sağol RuNaL![]()
m1903 dedi ki:iol biraz daha yorum yaparsan Youtubedan direk bölümleri vermeye başlayacağım :}
Bendede kotalı adsl var ama RMVB formatı sağolsun her bölüm 150mbiol dedi ki:m1903 dedi ki:iol biraz daha yorum yaparsan Youtubedan direk bölümleri vermeye başlayacağım :}
Hiç bir heroescu bir heroescuya bunu yapar mı? :^) Hani heroes kardeşliği. Kota problem olmasa indirip izleyeceğim de
@Jojo zaten 1. sezon bölümlerini izleyip bitirene kadar bakmadım hiç burayaKonuşacaksanız da ne yapayım kader derim bükerim boynumu 2 ay sonra bakarım
Klüp kurulsun. Hepimiz hiroyuz hepimiz nakamura.
muratcanberber dedi ki:Şuan Heroes 204 ü seyrediyorum
Çok heyecanlı walla![]()
neden şaşırdın yarın bende s2 e5 izleyecemiol dedi ki:muratcanberber dedi ki:Şuan Heroes 204 ü seyrediyorum
Çok heyecanlı walla![]()
204 nasıl oluyor yahu:^)
sabah geç kalmazsam okula 8 gibi indircem onları nihahah (&@DN@N dedi ki:s2e5 bu gece sabaha karşı 04:00 de başlıyor
prıson break de 03:00 de
Sezon 2 Bölüm 4 demek oluyoriol dedi ki:muratcanberber dedi ki:Şuan Heroes 204 ü seyrediyorum
Çok heyecanlı walla![]()
204 nasıl oluyor yahu:^)
Kardeşini iyileştiriyor işte onları öyle birlikte düşüneceksinTartarus dedi ki:sylerdan daha kötü bi adam giriyo dizeye diyollardı hani mollynin kabuslarında i see you diye çığıran adam o girdi mi diziye? bi de alihandronun bi özelliği çıktımı 4. bölümde? haberi olan..