• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Heroes Kulübü

Yanlız altyazılar srf uzantılı bazıları

sezon 4 bolum..bitti..ve cook heyacanlara gebe....deli ediyorlar beni..

not:dizi rekorum prison break 1 ve 2 birlikte 4 günde bitirtim..izlemeyen varsa coooooooook sey kaybediyor

Yaw Amma olay yaptınız :D

http://isohunt.com/ Girin buraya bulun indirin . Ama önce divxplanet'E girin ve ripleyen gruba ait altyazıyı bulun .

Torrentten ona göre indirin. Ben hep öyle yapıyorum

Heroes hikaye "Lost" ve "Dexter" şahane.

Jerusalem dedi ki:
Heroes hikaye "Lost" ve "Dexter" şahane.
Yahun niye karşılaştırma yapıyosun ki beğenmeyebilirsin gayet normal. ama bunu mani gibi belirtmenede gerek yoktu yani... :P dexter'ı izlemedim hiç ama lost heroes'dan çok da ii değil.

2. sezonun bölümlerini yayınlamayın yahu :D Ne olmuş ne bitmiş ondan da bahsetmeyin ey izleyenler :D Heyecanı kalmıyor.

Ne zaman başlıyor cnbc-e'de 2. sezon bölümleri? Duyum alan bildirsin :)

Biri öncü olsun SDN Heroes Klübü açılsın. (Rockçılara inat (: )
Sloganımız da hazır .. "Merhaba dünyalı biz dostuz"

Bu arada Tartarus ilk eklediğin videolar rahmetli olmuş ;)

iol dedi ki:
RuNaL dedi ki:
ikinci sezon 11 kasımdan itibaren CNBC-e'de

http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=54

11 kasım mı? o.O :(

Kilit vurun ağzınıza 11 Kasım'a kadar :D (Hatta konuyu kilitleyin yahu :P )
Sağol RuNaL ;)

[flash=500,200]http://forum.heroes.gen.tr/images/heroes2_468x60.swf[/flash]
bilgi için teşekkürler bu gidişle 7 bölüm geriden takip edecek Cnbce :O

sezon 2 yi izlemeyenler mesela iol :* hiç bu konuya girmemeliydin girmeyi göze alıyorsan 2ci sezondan ayrıntıları da görmeye hazırsın demektir :)

ama olur Heroes Kulübü mantıklı ^^
thherosavigo9.gif

iol biraz daha yorum yaparsan Youtubedan direk bölümleri vermeye başlayacağım :}

m1903 dedi ki:
iol biraz daha yorum yaparsan Youtubedan direk bölümleri vermeye başlayacağım :}

Hiç bir heroescu bir heroescuya bunu yapar mı? :^) Hani heroes kardeşliği. Kota problem olmasa indirip izleyeceğim de :(

@Jojo zaten 1. sezon bölümlerini izleyip bitirene kadar bakmadım hiç buraya :D Konuşacaksanız da ne yapayım kader derim bükerim boynumu 2 ay sonra bakarım :D

Klüp kurulsun. Hepimiz hiroyuz hepimiz nakamura.

iol dedi ki:
m1903 dedi ki:

Hiç bir heroescu bir heroescuya bunu yapar mı? :^) Hani heroes kardeşliği. Kota problem olmasa indirip izleyeceğim de :(

@Jojo zaten 1. sezon bölümlerini izleyip bitirene kadar bakmadım hiç buraya :D Konuşacaksanız da ne yapayım kader derim bükerim boynumu 2 ay sonra bakarım :D

Klüp kurulsun. Hepimiz hiroyuz hepimiz nakamura.
Bendede kotalı adsl var ama RMVB formatı sağolsun her bölüm 150mb :) Heroes için kota feda olsun :D

s2e5 bu gece sabaha karşı 04:00 de başlıyor
prıson break de 03:00 de

@DN@N dedi ki:
s2e5 bu gece sabaha karşı 04:00 de başlıyor
prıson break de 03:00 de
sabah geç kalmazsam okula 8 gibi indircem onları nihahah (&) ve öncelikle Heroes'u izliycem ^^
sylaaaaaaaaaaaar shhhh ;D
sylar2iy5.jpg

Ne syler'ı ya şu kadın dururken... ;D

valla syların karizması diziyi bi sezon götürür.

sylerdan daha kötü bi adam giriyo dizeye diyollardı hani mollynin kabuslarında i see you diye çığıran adam o girdi mi diziye? bi de alihandronun bi özelliği çıktımı 4. bölümde? haberi olan..

valla ben o adamı gördüm keltoşun teki sylar onunda kafayı parçalar yoksa çekilmez.o kötü adam polis memuru math in babasıymış :D

Tartarus dedi ki:
sylerdan daha kötü bi adam giriyo dizeye diyollardı hani mollynin kabuslarında i see you diye çığıran adam o girdi mi diziye? bi de alihandronun bi özelliği çıktımı 4. bölümde? haberi olan..
Kardeşini iyileştiriyor işte onları öyle birlikte düşüneceksin :)

ya geçen bölümde moly onu düşündü ve kötü adam moly nin ruhunu esir aldı bakalım bu gece ne olacak