• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sdn haxBall turnuvası

Bu benim fikrim ama sonra düzenleyeceğimiz yarışmalara rağbet olması için başladığımız işi öyle yada böyle bitirmeliyiz...Bir kere yarım kaldı mı ikincisinin yarım kalması çok daha kolay olur...Bence ya cevap vermeyenleri eleyip grupları tamamlayıp başta planladığı gibi yapalım veya kalan 8 takımla yeni kura çekip eleme usulü devam edelim.:clap:

Bu benim fikrim ama bence sonra düzenleyeceğimiz yarışmalara rağbet olması için bence başladığımız işi öyle yada böyle bitirmeliyiz...Bir kere yarım kaldı mı ikincisinin yarım kalması çok daha kolay olur...Bence ya cevap vermeyenleri eleyip grupları tamamlayıp başta planladığı gibi yapalım veya kalan 8 takımla yeni kura çekip eleme usulü devam edelim.:clap:

8 takımla kura çekelim o zaman. Oradan da eleme usulü devam ederiz. Sonuçta bir şampiyon belli olur.

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Tamam millet kuraları http://www.kuracek.com/ sitesinde çektim.

Sonuç;

1)Way Be&Zorhak / ExCeLLeNT & Bonney

2)S_T_A_L_K_E_R&desdegul / DrAMA & cobra11

3)~J.c--W_&Bt38 / By Efsane & __kadıköyRAP__

4)erenberk&seckyn / özgür549 & Adrasa

şeklinde oldu. İlk maçlar sonucunda 1 ile 2'nin kazananı, 3 ile 4'ün kazananı yapar. Sonra da final maçı işte...

Maçlar rövanşlı olacaktır.

Hoştır:)

ama maçlar rövanşlı olsun..mu:)?

averaj hesabı felan?

bana uyar :) ama çift maç olsun. daha iyi olur :) hatta ilk maçı bugün yapabilirim rakibimiz ve takım arkadaşım uygunsa:)

ExCeLLeNT & Bonney buralardaysa haberleşelim :)

Nasıl ayarlıyorsanız ayarlayın ama bu sefer bitsin :D

karar açıklandı rövanşlı olacak nokta :mrgreen:

Mac yapalim beyler :-D Oda acin antreman maclarina yapalim , kac gundur antreman yapmadim :(.

Şu maçı yapalım kimsenin bişey dediği yok yaw :)
3)~J.c--W_&Bt38 / By Efsane & __kadıköyRAP__

beyler yarın okullar tatil bu gece oynarız?

Simdi burdayim eger exsellent burdaysa oynariz , kusura bakmayin cok zamanim yok bu aralar, demistim bile 13u ne kadar biter mi turnuva :D

Turnuva son verildi :S.
Peki Haxball oynamak isteyen varmi :).

Boşverin onu yenisini yapalım.. 36 sayfa olmuş turnuva bitmemişse bu turnuvanın sonu yok :D Yenisi iyidir