• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sdn haxBall turnuvası

adrasa&ozgur549 6 - 9 erenberk&slokr

bunu da eklersen tam olcak galiba :)

ekranalntsfb.jpg

Ekledim. Yanlışlık varsa söyleyin...

diğer grup ne güzel oynamış ya bizim rakipler yok çıkın rakipler ortaya :D

oyun güzele benziyo izledim videoyu ama 1 kere bile giremedim oyuna hata veriyo

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

failed to connect hatası veriyo lütfen yardım

jcw ve bt38 ile yapmış olduğumuz maç 10-6 bizim galibiyetimizle sonuçlanmıştır.. bu maçı eklememişin :)

diğer grupta ulaşılamayanları silip tek grup mu yapsak ney ? :D

Bizim rakipler pm atmıyor ki :D

o zaman zamanı gelmiş demektir karar açıklanıyor herkes ayağa lütfen ;

defalarca atılan pm'lere rağmen hayasızca cevap vermemekten dolayı pc_manyak-niğdeli1568 ve bewko-fraud3 gruptaki diğer takımlara hükmen 3-0 yenilmiş sayılacaktır, geçmiş olsun :mrgreen:

o zaman zamanı gelmiş demektir karar açıklanıyor herkes ayağa lütfen ;

defalarca atılan pm'lere rağmen hayasızca cevap vermemekten dolayı pc_manyak-niğdeli1568 ve bewko-fraud3 gruptaki diğer takımlara hükmen 3-0 yenilmiş sayılacaktır, geçmiş olsun :mrgreen:

Ama bende pm atmadım ki. Kadıköy attıysa bilmem :D

by efsane bugün futbol anlayışıma dayanamayıp maçı terk etmiştir :D

Biz seninle aynı takımdaydık o turnuvadan sayılmaz :D

Senden değil aniden iş çıktı ondan çıkmak zorunda kaldım

Şaka şaka,bende anlamadım nedendir bu ''haxball'' ı bi türlü çözemedim.Kalemin önüne top gelince kurtaramıyorum ya kendim atıcam ya da attırıcam :D Bunca yıllık ''Pes'' hayatımda ben böyle birşey yaşamadım,meher bu oyunun futbolla alakası yok...:mrgreen:

bt38 stalker girerse bugun maçı yapalım zaten bugun de son gün yoksa yapılmamış sayılacak .s

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

dün çıkmasaydın stalker gelmişti saat 2ye kadar seni bekledik :D açıktın ama cvp vermedin hiç

Maçlar oynanmadı aga. 1-2 maç eksik olsa tamam devam ederdik ama çok eksik maç var.

ne grubu daha ya uzatmayın artık sonra şiir yarışması gibi b.... çıkar :D