goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
beni de yazın 

Takımlar nasıl kurulacak?
 Takımlar nasıl kurulacak?
 benide yazın de
 benide yazın de  efsane gelince ekler
 efsane gelince ekler  yakında başlarız
 yakında başlarız 
he he fikir benim yahu

Bu oyunun konusu açıldığı gün oynadıktan 5 dk sonra fikri ortaya attım turnuva yapsak mı ya la ? diye İlk oyunda söyledim sonra forumda
 Bu oyunun konusu açıldığı gün oynadıktan 5 dk sonra fikri ortaya attım turnuva yapsak mı ya la ? diye İlk oyunda söyledim sonra forumda 

cevabı cobra vermiş benim söylememe gerek kalmamış sağol cobra
 cevabı cobra vermiş benim söylememe gerek kalmamış sağol cobra 

hahahcevabı cobra vermiş benim söylememe gerek kalmamış sağol cobra
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
bu arada yakında başlarız lige
 kapak oldu be
 kapak oldu be 
Ben orda turnuva ile ilgili birşey yazdığını hiç hatırlamıyordumkapak oldu be

Senin profil resminde de bir sus işareti var ya kötü hissediyorum kendimi şimdi
 kötü olma yav
 kötü olma yav  ikili takım eleme üsulu mu olsun yoksa lig mi herkes fikrini belirtsin başlıyalım.
 ikili takım eleme üsulu mu olsun yoksa lig mi herkes fikrini belirtsin başlıyalım. 
 o  zaman bugun görüşebilirsek efsane ile fikstürü ayarlarız bu haftanın maçlarını
 o  zaman bugun görüşebilirsek efsane ile fikstürü ayarlarız bu haftanın maçlarını 

beraberlikte olsun takımlar ikili mi olsun tekli mi o konuda kararsızım katılım çok az çünkü
  beraberlikte olsun takımlar ikili mi olsun tekli mi o konuda kararsızım katılım çok az çünkü  ikili olursa kura ile belirleriz bugün
 ikili olursa kura ile belirleriz bugün 
 olur ya farketmez  oynayan daha fazla ya ondan katılım az dedim o zaman kuraları  bugün çekelim maçlara başlıyalım
 olur ya farketmez  oynayan daha fazla ya ondan katılım az dedim o zaman kuraları  bugün çekelim maçlara başlıyalım 

hep beraber turnuvadan sonra bırakalım
  hep beraber turnuvadan sonra bırakalım