• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sdn haxBall turnuvası

Gelin gelin. Bundan güzel turnuva mı olur? :) Takımlar nasıl kurulacak?

:) benide yazın de :) efsane gelince ekler :) yakında başlarız :)

:D Bu oyunun konusu açıldığı gün oynadıktan 5 dk sonra fikri ortaya attım turnuva yapsak mı ya la ? diye İlk oyunda söyledim sonra forumda :)

hahah :) cevabı cobra vermiş benim söylememe gerek kalmamış sağol cobra :)

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

bu arada yakında başlarız lige :)

nasıl olsun sizce lig usulu mü yoksa elemeli mi?

lig üsülü daha kolay olur sanki her hafta maçlar olur :)

benıde yazın aksamları musaıtım 21'den sonra :)

hahah :) cevabı cobra vermiş benim söylememe gerek kalmamış sağol cobra :)

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

bu arada yakında başlarız lige :)

Ben orda turnuva ile ilgili birşey yazdığını hiç hatırlamıyordum :D kapak oldu be :D

Senin profil resminde de bir sus işareti var ya kötü hissediyorum kendimi şimdi :D

eşleştirelim herkezi işte lig üsulü fikstür çekilsin herkez oynasın maçını hergün 1 maç yada 2 maç olur hemen belli olur uzatırsak sıkılırız.

2er yapalim beyler, tek tek kimse istemiyor :S bide aksam vakti olsun :D

lig usulü yapalım. o bittikten sonrada elemeli yapalım ztn elemeli 1 günde biter :)

bence de önce lig usulü başlıyalım ardından lig bitince elemeliye döneriz :) o zaman bugun görüşebilirsek efsane ile fikstürü ayarlarız bu haftanın maçlarını :)

İkili lig usulü olsun.
Takımları da kura ile kuralım bence. Herkese bir numara veririz. Sırayla çekeriz. Art arda gelen iki numara aynı takımdan olur.
7-8 dakika gol sınırı olmadan oynayalım maçları.

Turnuva hakkında bütün fikirlerimi belirttim işte :)

gol sınırı olmasın :) beraberlikte olsun takımlar ikili mi olsun tekli mi o konuda kararsızım katılım çok az çünkü :) ikili olursa kura ile belirleriz bugün :)

Katılım neden az diyorsun ki? 14 kişi, 7 takım...E bir de lig usulü olursa her takım 6 maç yapacak. Az mı? Her gün 1 maç yapsak 6 gün sürer. Lig bitince takımları karıştırır yeniden başlatırız.

:) olur ya farketmez oynayan daha fazla ya ondan katılım az dedim o zaman kuraları bugün çekelim maçlara başlıyalım :)

waybe nerden sardın şu oyunu başımıza arkadaş :D

İlk lig böyle olsun daha sonra artar belki. Millet toplansın da bi akşama çekeriz kurayı...

aynen akşama çekeriz kurayı :)

harbiden kötü sardı oyun ya:) hep beraber turnuvadan sonra bırakalım :)

efsaneyi göremiyorum ne zamandır söyliyeyim yazsın senide 15 oldu bi kişi daha lazım