cexen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 11
360 total security kullanıyorum bitdefender ve avira virüs veritabanları kullanıyor stabil ve fazla kasmıyor sistemi. Tavsiye ederim
bu konuyu çok araştırmıştım elime ki sonuçlar ise Kaspersky ve Bitdefender oldu ikisininde tam surumlerini (crack) indirdim. Aşağı Yukarı aynıydı ama Kaspersky daha alternatifliydi çünkü Dünya virus taraması sonuçları felan vardı birde Bitdefender İngilizce olduğu için şuan Kaspersky'ın (PURE) sürümünü kullanıyorum.
Valla uzun zamandır Kaspersky Anti-Virus kullanıyorum daha iyisi varsa tavsiye eden dinemeye hazırım
360 total security nin ustune tanimayin.yakinda ana konu tipinde bisi olarak acicam.
Sabit ana konuyu sen değil, Moderatorler açar![]()
Hmm bilmiyordum dedigin iyi oldu geldigim yerde hrrkes kafqsina gore konu acip modlara sabitletiyordu.burada kurallari yeni ogreniyorm ozur dilerim
Ne alaka? Arkadaş konuyu açsın bi, moderatörler uygun görürse sabitler konuyu. Normal kullanıcının sabit konusu olamaz diye bir kural yok.Belli ki geldiğin yerin seviyesi düşük.
Belli ki geldiğin yerin seviyesi düşük.
Ne alaka? Arkadaş konuyu açsın bi, moderatörler uygun görürse sabitler konuyu. Normal kullanıcının sabit konusu olamaz diye bir kural yok.
Bir alakası yok zaten, arkadaş kendi aklınca dalga geçmeye çalışıyor![]()
%100 güvenlik pcnin kapalı ve ethernet kablosu çekili tabi elektrik fişide çekili olmalı.
Symantec enpoint'in kökü Norton'a dayanıyorSymantec enpoint bi dene taratır bakalım![]()
Kök mök yok ortada ikiside aynı firma biri kurumsal biri bireysel. Norton yerine symantec tercih ederim
Neden o zaman ikisininde hem ev(bireysel hem ofis(kurumsal) versiyonları var![]()
yakında çıkar bekleyecen artık