SDN Hangi Antivirüsü Kullanıyor?

SDN Hangi Antivirüsü Kullanıyor?

• Kullanılan toplam oy
    699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
16,128
Ben avastı internet kafedeki bilgisayarlara kurardım crakli antivirüs kurmamak için microsoft securty kurunca korsan windows uyarısı verirdi demekki korsan windowslar için içine kod yazmışlar ah çakal windows [emoji26]

bill uncle'in emri ile yapılmış...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İş bilgisayarımda eset var ama kişisel bilgisayarımda yerleşik koruma olan defender yeterli. Os sisteminizi güncel tutarsanız güvende olursunuz.

Reaksiyon puanı
16,128
ne birde para verdin? ben ikisinede vermiyorum bill uncle veriyor 7,8 ve 8.1'i...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben bilgisayarda Avast kullanıyorum, kötü mü?

jdsezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
AVG AntiVirüs Free Edition 2014 Aşırı Çok memnunum :) kaç kere bilgisayarın hayatını kurtardı

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eset nod32 yi yükledim yanında bir de malwarebytes var süper ikili oldular .

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Virüs programi kullanmiyorum artik, gerek duymuyorum cünkü. Sistem kus gibi hafif :)

Reaksiyon puanı
16,128
anti-virüssüz pc kullanmak kendini kandırmak olur...

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Antivirus kullanmıyorum. Bir dünya bellek ve işlemciyi ona ayıramam. Bazı virüslerin de antivirüs üreticisi şirketler tarafından kasıtlı olarak üretilip yayıldığını düşünüyorum.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Vay be 27 antivirüs programı seçenek olarak sunulmuş ama virüs programı kullanmıyorum diyenlerin oranı 3.lüğe yükselmiş :D ben de onlardan biriyim.

Güvenlik duvarını da devre dışı bıraktım bir virüs varsa o da benim üleeyyn :D

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Genel olarak biz Türk erkek'leri, yiğit, baba, dayı olarak yetiştiriliriz. Ve de Türk kızları, pısırk, namuslu (ve de yalancı) olarak yetiştirilirler. Bu nedenle biz erkekler her şeye meydan okuruz. Virüs'lerde dahil. ( kızlarımız da hep saf ve bilgisiz kalmak zorunda olduklarını sanırlar ) İlk kez bilgisayarına bir virüs bulaşıpta, veya ilk kez bunu fark edipte, kas gücüyle yada nara atarak korkutamayanlar da, birden paranoyak olup, her dosyadan şüphelenir olurlar, sstem klasörlerini dahi, virüs sanıp, silmeye kalkışırlar ve sonunda kasayı koltuklarının altına alıp, bilgisayar tamircisinin yoluna çıkarlar.

Ücretsiz AVG kullanırım ve dosyalarımı haftada bir kendim taratırım. Firefox'ta WOT kullanırım ve tehlikeli sayfalarda beni baştan iikaz eder. Bir de Noscript kullanmaya başladım.( Size biraz zahmetli geleblir)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Antivirus kullanmıyorum. Bir dünya bellek ve işlemciyi ona ayıramam. Bazı virüslerin de antivirüs üreticisi şirketler tarafından kasıtlı olarak üretilip yayıldığını düşünüyorum.

ESET Smart Security 7 ürününü kur sonra görev yöneticisinden bak ne kadar bellek yiyor CPU kullanımı nasıl diye. Zararlı yazılım üreticilerininde antivirüs şirketleri arasında hiçbir bağ yok. 2 tarafta işine bakıyor

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
ESET Smart Security 7 ürününü kur sonra görev yöneticisinden bak ne kadar bellek yiyor CPU kullanımı nasıl diye. Zararlı yazılım üreticilerininde antivirüs şirketleri arasında hiçbir bağ yok. 2 tarafta işine bakıyor

Ben bakamam sen söyleyebilir misin? Ayrıca hangi sektörde olursan ol, pazarlamanın bir numaralı kuralı talep oluşturmaktır.

gaymakcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN: Pardon, NORTON NORTON NORTON. On numero. Gerisi reklam kokan hareket. ESED yükleyip demo kullanım süresi bitince Para verip sürümü güncellemediğim için bilgisayarımı ele geçirdi, sanki mecburmuşum gibi. Kurtulmak için antivirüs kurmak zorunda kaldım. Hatta Nortonu bile zararlı yazılım gibi gösterdi, Güvenli modda yükleyebildim ancak. ESED'i esefle kınamıştım.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sıfır format attım kis 2015 yükledim bazen maouse kasıyor zamanla düzelirmi sistemimde Intel 2700 K işlemci 8 GB ram var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Norton en iyisi
Bilgisayarda en yenisi
32 bitde benimki yeni çıkan norton 360 bilgisayarı kaplamıyor yani kastırtmıyor gayet de memnunum

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
XBca35R.png
ARALIK 2014 AV TEST WIN 7 64 BİT

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Linux mint'den dolayı bir ClamAV var.

İşe yaradığından da değil.

Ama Windows'a dönüş yaparsam Avira free'yi kurardım herhalde. Ücretli olanlarda Bitdefender mükemmel. Android için bile olan yazılımı muazzamken.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Linux mint'den dolayı bir ClamAV var.

İşe yaradığından da değil.

Ama Windows'a dönüş yaparsam Avira free'yi kurardım herhalde. Ücretli olanlarda Bitdefender mükemmel. Android için bile olan yazılımı muazzamken.
Linux için olan virüs programlarını exe bat msi taramak için kullanmalısın zaten

Minona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanmıyorum kullanmaya da hiç niyetim yok :dirol:

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bu konuyu çok araştırmıştım elime ki sonuçlar ise Kaspersky ve Bitdefender oldu ikisininde tam surumlerini (crack) indirdim. Aşağı Yukarı aynıydı ama Kaspersky daha alternatifliydi çünkü Dünya virus taraması sonuçları felan vardı birde Bitdefender İngilizce olduğu için şuan Kaspersky'ın (PURE) sürümünü kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...