strawberycake16
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Windows Defender 

Ben avastı internet kafedeki bilgisayarlara kurardım crakli antivirüs kurmamak için microsoft securty kurunca korsan windows uyarısı verirdi demekki korsan windowslar için içine kod yazmışlar ah çakal windows [emoji26]
Arada kafası çalışıyor [emoji16]bill uncle'in emri ile yapılmış...
Ben bilgisayarda Avast kullanıyorum, kötü mü?
Antivirus kullanmıyorum. Bir dünya bellek ve işlemciyi ona ayıramam. Bazı virüslerin de antivirüs üreticisi şirketler tarafından kasıtlı olarak üretilip yayıldığını düşünüyorum.
ESET Smart Security 7 ürününü kur sonra görev yöneticisinden bak ne kadar bellek yiyor CPU kullanımı nasıl diye. Zararlı yazılım üreticilerininde antivirüs şirketleri arasında hiçbir bağ yok. 2 tarafta işine bakıyor
Linux için olan virüs programlarını exe bat msi taramak için kullanmalısın zatenLinux mint'den dolayı bir ClamAV var.
İşe yaradığından da değil.
Ama Windows'a dönüş yaparsam Avira free'yi kurardım herhalde. Ücretli olanlarda Bitdefender mükemmel. Android için bile olan yazılımı muazzamken.
Okulda taktığım flaşı taratıyorum zaten [emoji4].Linux için olan virüs programlarını exe bat msi taramak için kullanmalısın zaten
Bizim okul da öyleydi ne zaman flaş taksam virüs bulaşırdı Linux'a geçdim de rahatladımOkulda taktığım flaşı taratıyorum zaten [emoji4].