Mr. Doge
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 380
Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz?
Yanlış yazmışım özür dilerim.Kapersky diye bir anti-virüs hatırlamıyorum. En iyi anti-virüs programı olan Kaspersky kullanıyorum.
Kullanmıyorum ama kullansam kaspersky kullanırdım kapersky değil yaniHangi antivirüsü kullanıyorsunuz?
Güzel tercih.Kullanmıyorum ama kullansam kaspersky kullanırdım kapersky değil yani![]()
Zaten yanlış yazmıştımKullanmıyorum ama kullansam kaspersky kullanırdım kapersky değil yani![]()
bi kıs veya malwarebytes ile tarama yapmanı öneririmKullanmıyorum ve asla virüse yakalanmadım o kadar korsan indirmeme rağmen.
Avast! kullanıyorum Allah Kaspersky`nin belasını versin. Dakika başı pop-up çıkıyor. Bu nedenlerle Avast! kullanmaktayım
Agam 360 güvenilir sayılmaz. baya kötü bir şöhreti var.360 yok , ben 360 kullanıyorum.
avast düşmana güven dosta korku veriyorAvast! kullanıyorum Allah Kaspersky`nin belasını versin. Dakika başı pop-up çıkıyor. Bu nedenlerle Avast! kullanmaktayım
bi kıs veya malwarebytes ile tarama yapmanı öneririm
Neden ki direk tarıyor dosyayı bir şey indirsem.Agam 360 güvenilir sayılmaz. baya kötü bir şöhreti var.
korsana teşvik nedeni ile kuvvetli ihtimal cevabınız silinecekKullanmıyorum ve asla virüse yakalanmadım o kadar korsan indirmeme rağmen.
Değildir. bence en güvenilir olan Anti-virüs Avast!. (Not:neden ünlemden sonra nokta koydun demeyin Avast!`ın adında var.)Avastı sil virüs olur kendisi.
korsana teşvik nedeni ile kuvvetli ihtimal cevabınız silinecek
Değildir. bence en güvenilir olan Anti-virüs Avast!. (Not:neden ünlemden sonra nokta koydun demeyin Avast!`ın adında var.)
Malwarebytes güzel mi? kullanmalı mıyım?
avast güzel mi yeni indidimavast kullanıyorum
avast kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
avast güzel mi yeni indidim
Kaspersky kötü aga. yahu reklam yazılımından çok pop-up çıkıyorÇoğu trojan ve virüsü bulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaspersky kullan.
kapersky paralı bana free lazımKullanma sakın çoğu şeyi bulamıyor. Kaspersky kullan.
Beleş olmasa da eset kullan bence parasına değiyor cidden koruyor.kapersky paralı bana free lazım