- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Şu hata yüzünden yorum yazmak istemiyorum. Yazıyorum yazıyorum hata veriyor üst üste 3-4 kere deniyorum yine hata, yorumdan vazgeçiyorum.
tarayıcı ne? Firefox dene ondaysa Google Chrome dene... e-posta ile gelen mesajda mandrillapp.com saçmalığından dolayı kullanmayı bıraktım...Şu hata yüzünden yorum yazmak istemiyorum. Yazıyorum yazıyorum hata veriyor üst üste 3-4 kere deniyorum yine hata, yorumdan vazgeçiyorum.
niye açılmayan url başka bir anlamı yok...
Chrome...tarayıcı ne? Firefox dene ondaysa Google Chrome dene... e-posta ile gelen mesajda mandrillapp.com saçmalığından dolayı kullanmayı bıraktım...
dns ne opendns ile sıkıntısız açılıyor belki dns neden... DNSSEC Resolver Test ( java script sorunun varsa yanlış gösteriyor... ) DNS leak test GRC | DNS Nameserver Spoofability TestChrome...
edepsizle edepsiz olma bizde var işe yaramıyor bizim ayıcık mı?Bir kişiyi hakaretlerinden dolayı 5 kere rapor ettim ve hiçbir şey yapılmadı. 5 ayrı mesaj, 5 ayrı hakaret. Şimdi bana hakaret hakkı doğar mı bu durumda?
Çocuğun biri. Klavye delikanlısı..edepsizle edepsiz olma bizde var işe yaramıyor bizim ayıcık mı?
savcılığa suç duyurusunda bulundum de bugün yarın bilişim polisi gelir de ne yapıyor?Çocuğun biri. Klavye delikanlısı..
yasal olarak şikayet et... hakaret varsa e-devlette onun için yer vardı...Çocuğun biri. Klavye delikanlısı..
Üniversitesini bitirsin de, düzelmezse bakarız.yasal olarak şikayet et... hakaret varsa e-devlette onun için yer vardı...
zenmate kullanıyorsan sebebi o...Şu hata yüzünden yorum yazmak istemiyorum. Yazıyorum yazıyorum hata veriyor üst üste 3-4 kere deniyorum yine hata, yorumdan vazgeçiyorum.
Emoji konusuna daha önce değinmiştim ama bişey olmadı...Emojilere el atılması lazım
Ayrıca troll nüfusuda epey yoğun , hiç olmasın demiyorum ama troll kaynaması da pek iyi bir tablo sunmuyor
Konuyu ben açtım da, yazını pek anlayamadım atlanılan bir nokta var.Vay be.. Eleştirilmek zorunuza gidiyorsa neden bu konuyu açtınız ki? Korkmayın bir daha hatalarınızı söylemeyiz..
O mesaj size değil. Tabi konuyu açan kişi olarak direkt size söylemişim gibi oldu ancak bu konunun burada durmasına izin veren yönetim, yaptığımız eleştirinin durmasına razı olmamış ve yaptığım eleştiriyi silmiş. Sözüm silen kişiyedir, size değildir.Konuyu ben açtım da, yazını pek anlayamadım atlanılan bir nokta var.
29 kb mı? 5 falan yapaydınız. 61x45 bile 100 oldu. 29 nasıl olacak?
Konuları sadece moderatörler açmıyorsa sen de açabilirsin istediğin konuyu.şehir toplulukları topicinde ya bütün şehirler olsun ya da belli başlı istanbul, ankara, izmir, samsun gibi şehirler olsun. edirne falan var şu an orada, edirne'nin özelliği nedir çorum gibi alalade bir şehir sonuçta. edirne olacaksa bütün şehirler olmalı.
Verdiğin link de donanım haber falan geçiyordu sanırım başka forumdan link vermek yasak olduğu için silindi mesajın.Vay be.. Eleştirilmek zorunuza gidiyorsa neden bu konuyu açtınız ki? Korkmayın bir daha hatalarınızı söylemeyiz..
şehir toplulukları topicinde ya bütün şehirler olsun ya da belli başlı istanbul, ankara, izmir, samsun gibi şehirler olsun. edirne falan var şu an orada, edirne'nin özelliği nedir çorum gibi alalade bir şehir sonuçta. edirne olacaksa bütün şehirler olmalı.
Önceden sdn nin haberlerinin sonunda foruma geçiş için link olurdu artık koyulmuyor
Başka forumdan link değildi. Tıklansaydı doğrudan fotoğraf linki olduğu görülürdü. Linkler sileceklerine, forumun fotoğraf ekleme aracını düzeltsinler. Url ile fotoğraf ekleyemiyoruz. Ben de direkt fotoğraf url'sini buraya yapıştırdım..Verdiğin link de donanım haber falan geçiyordu sanırım başka forumdan link vermek yasak olduğu için silindi mesajın.