SDN - Haftanın Android Uygulamaları

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Konuyu açalı aylar olmuş. En azından haftalık olarak oyunları yayınlasalar o esnada da başka şeyleri yapsınlar, toparlasınlar falan filan. Ayrıca bu kadar beklettiler bence shiftdelete.net ana sayfasında android diye ayrı bir bölüm olmalı ve orada uygulamalar ayrı, haberler ayrı, oyunlar ayrı olmalı ve arayüz güzel, temiz, sade olmalı. Bu kadar beklediğimize değsin en azından, inatla başka forumlara bakmıyorum.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konuyu açalı aylar olmuş. En azından haftalık olarak oyunları yayınlasalar o esnada da başka şeyleri yapsınlar, toparlasınlar falan filan. Ayrıca bu kadar beklettiler bence shiftdelete.net ana sayfasında android diye ayrı bir bölüm olmalı ve orada uygulamalar ayrı, haberler ayrı, oyunlar ayrı olmalı ve arayüz güzel, temiz, sade olmalı. Bu kadar beklediğimize değsin en azından, inatla başka forumlara bakmıyorum.
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] uğraşıyordur heralde yakında göreceğiz bence ama bu 2014 bulmasin da :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bence 4 kişi yeterli yapmak için.. kimler yardımcı olmak ister?

Reaksiyon puanı
10,327
yahu tam 7 sayfa olmuş, ilk sayfadaki bir kaç uygulamadan başka hiçbir şey yok.
lâfı güzaf!
hareket görelim be arkadaşlar, bekleyip duruyoruz ha! :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bekleyemeyecekseniz uygulamaları kendiniz tanıtın :glare:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Evet 2 kişi daha aranıyor... yapalım şu işi

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bende google play den uygulama buldum ismi Screen off uygulamayı kuruyorsunuz ekrana simgesini koyuyorsunuz bastiginizda ekranı kapatıyor tuslariniz daha az aşınmış oluyor

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Vevo uygulaması var bütün vevoya bağlı müzikleri gösteriyor ama türkiyeden play store açık değil internetten bulmanın lazim

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Vget diye bir uygulama var onu kesinlikle tavsiye ederim Video indirme aracı play storede bulabilirsiniz actiginiz bir sitedeki videoyu mx Playerlar ile oynatabilir indirebilir yada smart tvye yonlendirebilirsiniz

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=290975]giskur11[/MENTION] böyle değilde makale şeklinde yapmamiZ lazım hocam

GeneralMobile D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Editörlükte kadro boşmuş iş aranıyor :D Asgeri ücrete çalışılır uzman android makaleleri yazılır :dil:

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Takip edemedim ne ara ayrıldı yaa :turned:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bari Android uygulama olup olmıyacağını söyleseler bekleye bekleye bıktık böyle profesyonel site niye geç kalıyor anlamıyorum :sneaky2:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Takip edemedim ne ara ayrıldı yaa :turned:

Bari Android uygulama olup olmıyacağını söyleseler bekleye bekleye bıktık böyle profesyonel site niye geç kalıyor anlamıyorum :sneaky2:

siteden değil androidden dolayı olmuyor bir türlü... ben tek başıma yaparım ama 4 kişi olunca test etmek kolaylaşır.. diyelim ki ben note3 kullanıyorum bende açılan oyun-uygulama çoğu alt segmentte zorluk çıkarır ama ios da öyle değil... telefonlar aynı ve dikkatinizi çekmiştir, artık oyun uygulama çalıştırmayacak Iphonelar sadece alo mesaj oluyor apple desteğini çekiyor örn; Iphone 3g

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
siteden değil androidden dolayı olmuyor bir türlü... ben tek başıma yaparım ama 4 kişi olunca test etmek kolaylaşır.. diyelim ki ben note3 kullanıyorum bende açılan oyun-uygulama çoğu alt segmentte zorluk çıkarır ama ios da öyle değil... telefonlar aynı ve dikkatinizi çekmiştir, artık oyun uygulama çalıştırmayacak Iphonelar sadece alo mesaj oluyor apple desteğini çekiyor örn; Iphone 3g
Doğrudur. Her segmentten telefon kullanan biri lazım . ben orta segment xperia sp ile varım :P

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
adam çaktı davayı :D
:mrgreen: Sen ne kullanıyordun abi ? :)

Bu arada [MENTION=2]Troy[/MENTION] hakkı abi biz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama bir yere kadar. editör değiliz sonuçta :P çalışmalar ne durumda ?