fatihrednight1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
evde note 8 galaxy note ve galaxy s varayrıca telefon dükkanı

Bende kısmetse bu hafta Htc One alıyorum.Üst segment işi de bende olsun,olur mu hocam ? Uygun mu ?

Hakkaten abi senin dükkan var bize gerek yok sen halledersinevde note 8 galaxy note ve galaxy s varayrıca telefon dükkanı

Tamamdır bro niye olmasın . Hayırlı olsunBende kısmetse bu hafta Htc One alıyorum.Üst segment işi de bende olsun,olur mu hocam ? Uygun mu ?

Hakkaten abi senin dükkan var bize gerek yok sen halledersin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tamamdır bro niye olmasın . Hayırlı olsun

Tamamdır bro niye olmasın . Hayırlı olsun
 [MENTION=363858]fatihrednight1[/MENTION] cihazın HTC olması iyi oldu ...
 [MENTION=363858]fatihrednight1[/MENTION] cihazın HTC olması iyi oldu ...
 aha ben seçtim size:
 aha ben seçtim size:ben bencilliği sevmem@fatihrednight1 cihazın HTC olması iyi oldu ...
 Allah'ın izniyle bu hafta kesin alıyorum.Bide estafurullah hocam.
 Allah'ın izniyle bu hafta kesin alıyorum.Bide estafurullah hocam.@fatihrednight1 kıskandım şimdi bak one ı

Mesele seçmek değil . Öyle olsa bin tane uygulama yazarım burayaBeş tane uygulama seçmek nasıl bu kadar zor, onu anlamadım.aha ben seçtim size:
1- ota rootkeeper (rootunuzu koruyarak ota güncellemesi alabilirsiniz. Android 4.3 desteklenmez.)
2- CIA (Arayan numara yabancıysa bile kimin üstüne kayıtlı olduğu görünür.)
3- vodio (kişisel video bulucusudur, örneğin android diye arattığınızda hakkındaki tüm videolar çok şık bi biçimde listelenir.)
4- Quickoffice (google tarafından desteklenen ücretsiz bir döküman oluşturma, düzenleme, izleme uygulaması.)
5- myscript calculator (kendi el yazınızla matematik işlemleri yapmanıza olanak tanır, eğlenceli.)

Mesele seçmek değil . Öyle olsa bin tane uygulama yazarım buraya
Beş tane uygulama seçmek nasıl bu kadar zor, onu anlamadım.aha ben seçtim size:
1- ota rootkeeper (rootunuzu koruyarak ota güncellemesi alabilirsiniz. Android 4.3 desteklenmez.)
2- CIA (Arayan numara yabancıysa bile kimin üstüne kayıtlı olduğu görünür.)
3- vodio (kişisel video bulucusudur, örneğin android diye arattığınızda hakkındaki tüm videolar çok şık bi biçimde listelenir.)
4- Quickoffice (google tarafından desteklenen ücretsiz bir döküman oluşturma, düzenleme, izleme uygulaması.)
5- myscript calculator (kendi el yazınızla matematik işlemleri yapmanıza olanak tanır, eğlenceli.)
1- rootlu kullananların geneli telefonu fabrika çıkışlı kullanmayı sevmez..
2- başkalarında bana ait özel bilgilerin olmasını istemem hatta kimse istemez...
3- burada önemli olan uygulamayı seçmek değil genele hitap etmesi ve herkes tarafından kullanılabilir olmasıdır... ayrıca her hafta bunları yazdım aha da seçtim diyemezsiniz ki önemli olan seçmek değil tanıtmaktır.
her neyse arkadaşlar pm olarak varsa facebook adresiniz yoksa kolayca görüşebileceğimiz bir platform söyleyin elimizden geldiğince yapalım bişeyler
1- rootlu kullananların geneli telefonu fabrika çıkışlı kullanmayı sevmez..
2- başkalarında bana ait özel bilgilerin olmasını istemem hatta kimse istemez...
3- burada önemli olan uygulamayı seçmek değil genele hitap etmesi ve herkes tarafından kullanılabilir olmasıdır... ayrıca her hafta bunları yazdım aha da seçtim diyemezsiniz ki önemli olan seçmek değil tanıtmaktır.
her neyse arkadaşlar pm olarak varsa facebook adresiniz yoksa kolayca görüşebileceğimiz bir platform söyleyin elimizden geldiğince yapalım bişeyler

Burdan görüşelim olma mı ?1- rootlu kullananların geneli telefonu fabrika çıkışlı kullanmayı sevmez..

:beer:
 :beer:1- kim demiş onu.
2- kendi numaralarınızı vermiyosunuz istemezseniz.
3- hiç bi uygulama genele hitap etmez, tabi facebooku önermedikçe.
WhatsApp ya da bbm grubu olabilir aslında.
Burdan görüşelim olma mı ?
İs senindir o zaman. Ne isin var editörlükte dükkanini bekle:beer:

Whatsapp da olur . Veya BBM :mrgreen:
Whatsapp da olur . Veya BBM :mrgreen:

Tamam whatsapp uygundur. @fatihrednight1 uygun dimi ? Pm atıyorum numaramı .

Tamam whatsapp uygundur. @fatihrednight1 uygun dimi ? Pm atıyorum numaramı .

Tamam bekliyoruzBBM midir nedir,onu sallada.Whatsapp olabilir.Yalnız beni biraz bekleyeceksiniz.Çünkü;yükleyip,hesap açıcam.
Bir dakika.İndirmem lazım.
İyi bari,10 Mb'miş.Ben de 40 Mb falan sanıyordum.

Tamam bekliyoruz

Tamam bekliyoruz

[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] , @|Elusive| @fatihrednight1
 [MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] , @|Elusive| @fatihrednight1Konuyu açan biri olarak beni dışarıda tutmanız olmadı beyler. Note 2 ile yanınızdayım@25 PARS 1907 , @|Elusive| @fatihrednight1

Konuyu açan biri olarak beni dışarıda tutmanız olmadı beyler. Note 2 ile yanınızdayım[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] , @|Elusive| @fatihrednight1

Konuyu 7/24 takip ediyorum. Etraf durgun olunca yorum yapıp güncelliyorum. Bazen yorum yazamıyorum, unutuyorum yada müsait olunca yazıyorum