Milton Sirotta
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Fazla heyecanlanmayın bence, bu iş yattı.
AliA nın dediklerini okumadın mı . Kapsamlı olacak o yüzden zaman alacak. Hem forumun %90 ı android kullanıcısıdır yaparlar merak etmeFazla heyecanlanmayın bence, bu iş yattı.
İyi bari, zaten beni ilgilendirmiyor.AliA nın dediklerini okumadın mı . Kapsamlı olacak o yüzden zaman alacak. Hem forumun %90 ı android kullanıcısıdır yaparlar merak etme![]()
İyi bari, zaten beni ilgilendirmiyor.![]()
İlgilendirmese de fikrimi bildiriyorum.Ondan mı konuyu yorumluyorsunuz efendim ?
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] uğraşıyordur heralde yakında göreceğiz bence ama bu 2014 bulmasin daKonuyu açalı aylar olmuş. En azından haftalık olarak oyunları yayınlasalar o esnada da başka şeyleri yapsınlar, toparlasınlar falan filan. Ayrıca bu kadar beklettiler bence shiftdelete.net ana sayfasında android diye ayrı bir bölüm olmalı ve orada uygulamalar ayrı, haberler ayrı, oyunlar ayrı olmalı ve arayüz güzel, temiz, sade olmalı. Bu kadar beklediğimize değsin en azından, inatla başka forumlara bakmıyorum.
bence 4 kişi yeterli yapmak için.. kimler yardımcı olmak ister?
Ben gerektiğince yardımcı olurum. Ama bir yere kadar öğrenciyiz sonuçta![]()
Evet 2 kişi daha aranıyor... yapalım şu işi
Evet 2 kişi daha aranıyor... yapalım şu işi
Ayrılmadı loBen olurum hocam.Yalnız öğrenciyim.Bu biraz problem yaratabilir.
Ama elimden geleni yaparım.
Bide,Tolga abinin Sdn'den ayrılmasına üzüldüm. :crying:
Takip edemedim ne ara ayrıldı yaa :turned:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bari Android uygulama olup olmıyacağını söyleseler bekleye bekleye bıktık böyle profesyonel site niye geç kalıyor anlamıyorum :sneaky2:
Ayrılmadı loOfisten ayrıldı hala yazıyor haber
![]()
Doğrudur. Her segmentten telefon kullanan biri lazım . ben orta segment xperia sp ile varımsiteden değil androidden dolayı olmuyor bir türlü... ben tek başıma yaparım ama 4 kişi olunca test etmek kolaylaşır.. diyelim ki ben note3 kullanıyorum bende açılan oyun-uygulama çoğu alt segmentte zorluk çıkarır ama ios da öyle değil... telefonlar aynı ve dikkatinizi çekmiştir, artık oyun uygulama çalıştırmayacak Iphonelar sadece alo mesaj oluyor apple desteğini çekiyor örn; Iphone 3g
Doğrudur. Her segmentten telefon kullanan biri lazım . ben orta segment xperia sp ile varım![]()
:mrgreen: Sen ne kullanıyordun abi ?adam çaktı davayı![]()
:mrgreen: Sen ne kullanıyordun abi ?![]()