Yo Onları Sayabiliriz Ama GNU/Linux'u SaymıyoruzForum bölümlerinide ekle bence. Dahili bileşenleri saymıyoruz. Sonra konu dışını saymıyoruz ?
Ama Cidden Başka Bir Foruma Geçtim. Burda da Son Konularımı Bitirip Gidiyorum.Forum bölümlerinide ekle bence. Dahili bileşenleri saymıyoruz. Sonra konu dışını saymıyoruz ?
En kısa zamanda düzelecek, az daha sabır istiyoruz, sizler gibi bizde muzdaribiz ama düzelecek. Sizi temin ederim.Şu Lanet SDN Kasma Sorununu Düzeltene Kadar Yokum. Başka Forumlardayım. Banlamayın Bu Arada İletişim Bilgilerini Almam Gereken Dostlar Var
Hadi eyw.
Cevapla Tuşuna Basıyorum Mesaj Kutusuna quote Tagı Gelene Kadar Samsung Telefon Çıkarıyor Ya Böyle de Olmaz. Sayfayı Yenilemeye Korkar Oldum.En kısa zamanda düzelecek, az daha sabır istiyoruz, sizler gibi bizde muzdaribiz ama düzelecek. Sizi temin ederim.
Farkındayız, inanın bizde yaşıyoruz çalışmalar devam ediyor bununla ilgili. En kısa zamanda düzelecektir.Cevapla Tuşuna Basıyorum Mesaj Kutusuna quote Tagı Gelene Kadar Samsung Telefon Çıkarıyor Ya Böyle de Olmaz. Sayfayı Yenilemeye Korkar Oldum.
Onu Bilmiyorum da Benim Aklım Foruma Ayak Uydurmaya Başladı Sanırım. 300 Ping İle Anladım EspriyiForum neden yavaş olsun ki? Gayet hızlı
Yoksa Benim internet hızım mı yavaş? Hızı anca foruma yetişiyor olmasın . ?
Onu Bilmiyorum da Benim Aklım Foruma Ayak Uydurmaya Başladı Sanırım. 300 Ping İle Anladım Espriyi![]()
1 bildirim geldi açana kadar o 8 olduOnu Bilmiyorum da Benim Aklım Foruma Ayak Uydurmaya Başladı Sanırım. 300 Ping İle Anladım Espriyi![]()
Buradan bir harf bile öğrendiyseniz, yemek yediğiniz kaba tükürmemelisiniz. Gerçekten kasıyor olması doğru bir gerçek ama foruma "Lanet SDN" demenizi gerektirecek bir durum göremiyorum ben ?Lanet SDN
Onu Yanlış Yazmışım "Lanet SDN Kasma" Değil "SDN Lanet Kasma" Olacak OrasıBuradan bir harf bile öğrendiyseniz, yemek yediğiniz kaba tükürmemelisiniz. Gerçekten kasıyor olması doğru bir gerçek ama foruma "Lanet SDN" demenizi gerektirecek bir durum göremiyorum ben ?
Hocam bide SDN Forum HariçVay be baya hızlıymış ping değerlerin. Bazen ben 3day Ping değerleri ile anlayabiliyorum forumdakı espirileri. Anlamayınca da Forumda birisinden yardım isterim o ne konuşmaydı öyle sorabiliyorum