SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray Official ‏@GalatasaraySK
FOTO | Emmanuel Eboue...

A3fXrcjCcAApqTo.jpg:large

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bazıları diyor ya "İşte sizin sevinme, oynama şekliniz bu"

Üstteki resimi görünce tatmin olurlar umarım...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ey Yüce Peygamber, Senin Hürmetine Yaratıldı Tüm Alemler ! Cezasız Kalmaz Elbet O Filmler, Karikatürler...

UltrAslan

550945_10151099807146843_1015748265_n.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Liderliğe devam. :)

Gökmen Özdenak Çağlar'ı övüyor. Niye oynamıyormuş. :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkiyede herkes Galatasarayın oynadığı futbolu beğeniyor işte hak ettiğimiz yerdeyiz :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Umut olmayınca bir garip oluyor yahu. Alıştık her maç gol atmasına. :D

Burak'ın da 4 golü oldu.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Erman Toroğlu ManU maçında bizi beğenmemiş.

Silkelememiz lazımmış onları.

Daha ne yapalım arkadaş? :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hayatında kaç defa ManU'nun defans yaptığını görmüş artist?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mahalle takımıyla oynuyoruz sanki. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ali Dürüst: Gündemimizde transfer yok. Umut kiralık oyuncumuz. Satın alma opsiyonumuz var. Sezon sonunu bekleyeceğiz.

Hiçbir oyuncumuza resmi teklif gelmedi.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ac14f24efe82eeae3d416a593473e60d.jpg

Burak ve Umut, 14 takımı geçti! Nasıl mı?

Galatasaray'a bu sezon gelen iki hücum oyuncusu Umut Bulut ve Burak Yılmaz sezona çok iyi başladı. Umut Bulut 5 gol, Burak Yılmaz 4 gol atarken iki oyuncu toplamda 9 gole ulaşmış oldu.

Umut-Burak ikilisi böylece Süper Lig'de 14 takımdan fazla gol atarken Kasımpaşa ve Eskişehirspor ile aynı sayıda gole ulaştı. Umut-Burak ikilisi Galatasaray dışında sadece Beşiktaş'ın gerisinde kaldı.

Image24.jpg

http://live.sporx.com/futbol/superl...e-umut-14-takimi-gecti-nasil-miSXHBQ296585SXQ

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
burak ve umut süper ligi götürecek belli ki ama avrupada ne yapacakları hala soru işareti. inşallah hayal kırıklığı olmazlar.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
[video=youtube;rmVWV54TTTM]https://www.youtube.com/watch?v=rmVWV54TTTM&feature=player_embedded[/video]

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
burak ve umut süper ligi götürecek belli ki ama avrupada ne yapacakları hala soru işareti. inşallah hayal kırıklığı olmazlar.

Buraktan nefret ediyorum hiç sevmiyorum attığı hiçbir gole sevinmedim.

Ama Umut'ta umut var :) çok ümitliyim ben Umut'tan :)

Not : Kaleden topu alıp 11 kişiyide geçip gol atsa gözümde değeri zerre kadar artmaz Burak'ın.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Avrupa'da En Golcü 2. Takım

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe otururken, Avrupa'nın önde gelen liglerindeki liderler içinde de 'En golcü 2. takım' olarak yer aldı.

galatasaray_VILVZ.jpg

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, geride kalan 5 hafta sonunda ligin en çok gol atan takımı olurken, Avrupa'nın önde gelen liglerindeki liderler içinde de en golcü ikinci takım olarak dikkat çekti.

Ligde 5 haftada rakip fileleri 15 kez havalandırıp, maç başına 3 gol ortalaması tutturan sarı-kırmızılılar, 4 maçta 14 gol kaydedip, 3.5 ortalama yakalayan Almanya Ligi lideri Bayern Münih'in ardından en golcü ikinci lig lideri oldu.

Barcelona, Juventus, Chelsea ve Porto gibi takımları geride bırakmayı başaran ''Cim Bom'', ikinciliği 4 maçta 12 gol kaydeden Yunanistan lideri Olympiakos ile birlikte paylaştı.

EN ÇOK GOL YİYEN, LİDER GALATASARAY

Avrupa'nın önde gelen liglerindeki lider takımlar içinde en çok gol yiyen takım Galatasaray oldu.

Sarı-kırmızılılar, 5 maçta yedikleri 6 golle, maç başına 1.20'lik gol yeme oranı tutturdu ve 11 lig lideri içinde en çok gol yiyen takım unvanını aldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Fransa lideri Marsilya, 6 maçta yediği 1 golle, 0.16 ortalama tutturup en az gol yiyen takım olarak dikkat çekti.

Kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aynen. :)

Burak başladı yine. 3 maçta 4 golü var.

Umut'la yarışacak gol krallığında.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Umut'un ortalaması 15-16 hocam. İnşallah bu sene daha çok atar.

Ne ciğer var adamda arkadaş. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Açıklama

Bugün bazı internet sitelerinde, “Selçuk İnan Albert Riera’ya patladı” ve “Selçuk – Riera Kavgası” benzeri başlıklarla bazı haberler yayınlanmıştır.

Galatasaray’ın Akhisar Belediyespor ile oynadığı maç esnasında gerçekleşen çok basit bir pozisyon tartışmasından ibaret olan ikili diyalog, söz konusu haberlerde farklı bir şekilde kamuoyuna yansıtılmıştır.

Yer aldığı platformlarda kendisine yakışır şekilde mücadelesini sürdüren, birlikteliğin ve sevgi ortamının üst seviyede olduğu takımımız hakkında bu tip haberlerin yapılmasını manidar karşılıyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Galatasaray Sportif A.Ş.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
5. haftada 4 puan fark attık peşimizdekilere.

Haftalar geçtikçe daha da artacak inşallah.

DzcIM.png

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Burak - Umut. Aman nazar değmesin. Bu gidişle gol krallığında yarışacak bu ikili.

Yalnız Umut' u farkettimde da hava toplarına çıkışı fena. Sakatlanırım, bu topu alamam gibi hiç düşünmeden direk dalıyor havadaki topa.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
erdalkeser8.jpg

Görevine son verilmesiyle ilgili şok iddialarla gündeme gelen Milli Takımlar Avrupa Sorumlusu Erdal Keser sessizliğini sporx.com’a bozdu…

TFF yönetiminin geçen hafta içinde sürpriz bir şekilde görevden aldığı Milli Takımlar Yurt Dışı Teknik ve İdari sorumlusu Erdal Keser sonunda sessizliğini bozdu…

Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Cüneyt Tanman’ın kendisinin görevden alınmasıyla ilgili gündeme getirdiği iddiaları doğrulayan Erdal Keser yaşananları ilk kez sporx.com’a anlatırken “Bu iş ortada kalmayacak” diyerek de TFF’ye gözdağı verdi.

Erdal Keser, 2009’dan beri bu görevi yürüttüğünü ve özellikle son yıllarda avrupadan milli takımlara kazandırılan futbolcular konusunda çok başarılı olunduğunu belirterek, “Ben görevimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Sonuçlar ortada. Son dönemlerde özellikle A milli takımlara kazandırdığımız oyuncular ortada. Bunun performansla ilgisi olmadığı kesin. Böyle bir ortamda geçen hafta başkan Yıldırım Demirören imzasıyla bir yazı aldım. Gerekçe yoktu sadece görevime son verildiği yazılıydı. Bana gerekçe söylemediler. Ama ben gerekçenin ne olduğunu öğrendim” açıklamasını yaptı.

Keser, “Peki gerekçe neymiş?” sorumuza, “Yönetim kurulundan kişilerle de görüştüm, federasyondan ilgili kişilerle de. Sonuçta öğrendiğim bunu Yıldırım Demirören istemiş. Nedeni de kendisini Ukrayna maçı için Almanya’ya geldiğimde karşılamaya gitmeyişimmiş. Milli takım hocaları bile olayı görevime son verildikten sonra duyuyor, anlayın artık. Benim görevim burada genç futbolcuları araştırmak bulmak ve milli takımlara kazandırmak. Bunu yapıyorum. Çok da iyi yaptım. Kaldı ki milli takım Ukrayna maçına geldiğinde de hep takımın hocamızın yanındaydım. Benim Yıldırım Demirören beyin geleceğinden haberim filan da yoktu. Kasıtlı bir şey değil. Ama bu işten çok rahatsız oldum bu olay beni çok yaraladı.

Ama peşini bırakmayacağım. Takipçisi olacağım. Sessiz kalmayacağım. Bu ülkede de bu işi benden daha iyi yapacak biri yok, bunu futbol dünyası iyi biliyor. Bu daha sıcak bir olay, üç dört gün önce oldu. Bana yapılan bu yanlış asla ortada kalmayacak. Bunu siz de kamuoyu da görecek.” açıklamasını yaptı.

Özel HABER - Tahir KUM