SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kadrolar açıklandığında şaşırmıştım Cris'i göremeyince ama hocamız çok haklı çıktı.

Dany'nin çok iyi bir stoper olduğunu biliyorduk ama ManU gibi bir takıma karşı böyle oynayacağını hiç düşünmüyordum. Yabancı sınırı olmasa ligimizde Cris-Dany ikilisiyle çıkardık normalde ama biri kesilecek mecburen.

Bir teşekkür de AzTV'ye. Allah razı olsun bizi bu maçtan mahrum bırakmadılar. :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
1- Hakem
2- Şanssızlık

İki faktör maçı kaybettirdi bize. Oynanan futbola diyecek birşey yok zaten. Arena' da Cehennemin dibini görecek bunlar. O maçıda alacağımızdan adım gibi eminim. Özellikle UltrAslan' ı çok merak ediyorum. Ne kareografi hazırlayacaklar acaba.

Mesela geçen sene CSKA maçındaki iyiydi. Böyle morallerini bozmank lazım :mrgreen:

9-%C5%9Fubat-2012-galatasaray-mp-cska-moskova-ma%C3%A7%C4%B1_225441.jpg

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar bir şey soracağım, ManU penaltı kullanırken bizim oyuncu içeriye girmedi mi?

Penaltı tekrar edilmesi gerekiyordu gibi geldi. (kurallara göre)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bir şey soracağım, ManU penaltı kullanırken bizim oyuncu içeriye girmedi mi?

Penaltı tekrar edilmesi gerekiyordu gibi geldi. (kurallara göre)

Hakem hiçbir şeyi bilmediği gibi onuda bilmiyordu galiba, ama bilmemesi çok iyi oldu :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
AzTv'de maç izlemek valla hiç keyif vermedi. Aynı maçın özetini izledim maçı tekrar yaşadım :D çok ruhsuz anlatıyo spiker elemanı.

Bu arada maçta hem bize hem onlara 2 penaltı vermedi. Aslında hakem bizi tutmadı, hakem kimseyi tutmadı, adam 2011'de Almanya'nın en kötü hakemi seçilmiş. Daha ne diyelim.. .

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Maçın Katliam Olduğunu herkes biliyor fatih .terim bazı ufak tefek hataları vardı. bu hatalar yüzünden neler olduğu ortada örn. melo sahada elini kolunu sallayarak geziyordu adam kıç üstü ikide bir yere düşüyor çok saçma bir kadro ile hareket edildi.yinede iyi oynadılar top direkten dönmesi penaltının verilmemesi boşverin en iyisi mi bu konuyu kapatalım insanın aklına geldikçe deliresi geliyor

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
G.Saray'da Nevriye şoku!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda geçirdiği sakatlık nedeniyle ameliyat olan milli oyuncu Nevriye Yılmaz'ın 1,5 ay salonlardan uzak kalacağı bildirildi.

778120_detay.jpg

Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer, yaptığı açıklamada, yeni transferleri Nevriye Yılmaz'ın antrenmanda aldığı darbe sonucunda belinde fıtık oluştuğunu ve milli oyuncunun bu nedenle ameliyat geçirdiğini belirtti. Özyer, 32 yaşındaki oyuncunun 1,5 ay takımdan uzak kalacağını ifade etti.

Murat Özyer, daha önce de belinden rahatsızlığı bulunan Nevriye Yılmaz'ın yeni sakatlığını farklı olduğunu belirterek, ''Belinde yeni bir fıtık oluştu ve bu nedenle ameliyat oldu. Belinde rahatsızlığı olan bir oyuncu olimpiyatta 26 dakika ortalama ile oynayamaz'' dedi.

Kaynak

Vidic'ten penaltı itirafı

Manchester United'ın yıldızı Nemanja Vidic, Galatasaray maçının ardından itirafta bulundu.

Karşılaşmanın bitiminden sonra açıklamalarda bulunan Manchester United'ın kaptanı Vidic, "Umut'u düşürdüğüm pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Ama hakemin bunu görmesi çok zordu. Genel olarak maçı hak eden taraf bizdik" ifadelerini kullanarak ilginç bir itirafta bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de maç sonu yaptığı açıklamalarda Umut Bulut'un pozisyonunun net penaltı olduğunu söylerken hakem Wolfgang Stark'ı eleştirdi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21510988.asp

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakemin görmesi nasıl zormuş yahu? 3 hakemin de gözünün önündeydi olay.

Aam size gelince saçma sapan bir penaltıyı verdi hemen.

Başkan Ünal Aysal’dan Galatasaray Taraftarlarına Teşekkür

Galatasaray, dün gece Şampiyonlar Ligi’ne ne kadar yakıştığını, neler kattığını bir kez daha göstermiş ve futboluyla, sporcusuyla ve özellikle 90 dakika takımını destekleyen, örnek bir profil çizen muhteşem taraftarlarıyla dünya basınından büyük bir övgü almıştır.

Old Trafford’a kadar gelip takımını destekleyen, davranışlarıyla futbol dünyasında örnek gösterilen ve bizleri gururlandıran taraftarlarımıza teşekkür ederim.

Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
NANİ : "Kalecinin hareket etmesini bekledim; fakat çok zekiydi ve ben seçimimi yapana kadar hiçbir yere kımıldamadı. Harika bir kurtarıştı."

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ŞAMPİYONLAR LİGİ | Maç Sonu: Fatih Terim

[video=youtube;-CNPBggY87U]http://www.youtube.com/watch?v=-CNPBggY87U[/video]

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
"Umut'u düşürdüğüm pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Ama hakemin bunu görmesi çok zordu. Genel olarak maçı hak eden taraf bizdik"

Bi git işine yha. Maçı hakeden tarafmış. O direkler olmasaydı görürdüm ben sizi. Neyse 20 Kasım' da Arena' da buluşuruk. Bakalım kaçabilecek misiniz bu seferde elimizden...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ManU - Galatasaray maçının seronomisi...

Şehitler ölmez, vatan bölünmez! & Türkiye

[video=youtube;Q0gQjggdzgc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q0gQjggdzgc[/video]

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
AzTv'de maç izlemek valla hiç keyif vermedi. Aynı maçın özetini izledim maçı tekrar yaşadım :D çok ruhsuz anlatıyo spiker elemanı.

Bu arada maçta hem bize hem onlara 2 penaltı vermedi. Aslında hakem bizi tutmadı, hakem kimseyi tutmadı, adam 2011'de Almanya'nın en kötü hakemi seçilmiş. Daha ne diyelim.. .

2 tane mi AzTv var ben anlamadım ya ben açtığımda yabancı bir film vardı o saatte. Hatta ilk önce maç verecekler sandım CL jeneriği geçti heyecanlandık sonra çat diye film başladı :/

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
AzTV'nin Hotbird yayını farklı, Türksat yayını farklı. Maç Türksat'taydı.

Uydun Türksat değilse ya da platform kullanıyorsan diğer yayını vermişlerdir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Banvit & TÜBAD Turnuvası

Galatasaray MP:93 - Lokomotiv Kuban:83

Gelecek maç programı:

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=198187]recep1212[/MENTION] sana şöyle sağlam bi avatar bulalım şimdikini beğenmedim :P :D