SDN Galatasaray Kulübü

Reaksiyon puanı
31
Spor bölümüne açtığım her konuyu raporlayan vatandaş sükunetimi sabırla koruduğumu bilmeni isterim biraz yaşımızın insanı olalım lütfen 2-3 hafta sonraki maçları açıp kimse sana ses çıkarmıyorsa sende açtığım her konuda susmayı öğreneceksin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Uğraşma benle. Canımı da sıkma.

Kurallara uygun hareket et.

Reaksiyon puanı
31
Seni kaale alıp uğraşan kimki..?
Kuralları bana öğretecek en son insansın sen tekrar aktif olmadan önce bu bölümde hiç bir sorun yoktu yuvarlanıp gidiyorduk sözde 27 yaşındasın konuyu ben değil beneficence açtı diye şikayetler içerisindesin seni anlamak zor mesaj sayını 50.000 yapsınlar bu dertten kurtul.
Neyse bir dahakine 85.dakikada açıcam 2-3 hafta sonraki maçın konusunu açmaktan daha iyidir.

Sakinizde hocam forumun her köşesinde gülen eğlenen beni sonunda çileden çıkardılar.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O değilde konu açmak ızdırap be hocam fontunu ayarla da zartı zurtu derken kolay iş değil.

Olur öyle hocam sallayın gitsin. Fani dünya... :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sana konu açma demiyoruz, kurallara uy diyoruz. Maç bitmeden konu açılmaz.

Ben yıllardır böyle maçlarda hep bu şekilde uygulama yaparım. Neden böyle yaptığımı merak ediyorsan git Troy'la görüş, O sana gerekeni söyler.

Ben tek görevim konu aç, mesaj düzelt filan değil. SDN'yi nasıl yükseltebiliriz diye günlerce analiz yapıyoruz. Gerekli raporları da Troy sağlıyor. Gerçi ben O'na sağlıyorum da diyebiliriz.

Şimdi kimsenin bilmediği işleri anlatmayayım burada.

Yok inatla düzene uymayacaksan o senin bileceğin bir iş. Gerekeni yaparlar mutlaka.

Hadi herkese iyi geceler.

Reaksiyon puanı
31
Maçın bitimine zaten 1 dakikadan az süre oluyor senin derdin nedir konu açma egon nedir çocuk gibisin resmen buna hazımsızlık deniyor cidden benim mesaj sayımdan alıp sana versinler.
2-3 hafta sonraki maçın konusunu açma mantığın nedir 3-5 gün önce olsa hadi diyecem o zaman buda kurallara aykırı bir ceza verilirse sende almak mahkumusun.
Konuyu ben açmadım beneficence açtı diye şikayetletme kafasında devam edersen Sdn'yi nasıl yükseltebileceğin soru işaretleri bırakıyor.
Birdahada muhattap olmamak dileğiyle gece gece laf anlatmaya çalıştığım konuya bak ya ben açmadın sen açtın tartışmasını yapıyor iyi geceler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ego tatminiymiş de bilmem neymiş de. Sana doğru düzgün diyoruz ki maç bitsin konuyu öyle aç. Beni seni yok bu işin.

Bir de alaycı tavırlarla cevap veriyorsun.

Bu da sana son mesajım. Allah yolunu açık etsin.

manchester-3-galatasaray-3-e1347888009934.jpg

"Anfield Sami Yen'in yanında çay partisi kalır"

1989-1998 yılları arasında Manchester United'da oynayan ve 1993'teki Galatasaray-Manchester United maçlarında kadroda bulunan Gary Palister, İngilizlerin saygın gazetelerinden Guardian'a İstanbul maceralarıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

"Old Trafford'daki maçın bitiminde bize, İstanbul'a geldiğinizde sizi havaalanında karşılayacaklar." diyen Palister, düşmanca karşılanıp dostça misafir edildiklerini söyledi. "Otele vardığımızda, valizlerimizi taşıyan çocuk bize masumca güldü. Valizlerimizi taşımaya başladı. Odamızı gösterip, giderken elini boğazına götürüp kesme işareti yaptı."

Gary Palister stadın maçtan 8-9 saat önce dolduğu bilgisi geldiğinde şaşırdıklarını söyleyip, şöyle devam etti; "Gary Neville bize döndü ve hayatımda duyduğum en büyük gürültü dedi." Gary Neville'ın ilk kez 18 kişilik kadroya alındığı maçta Ali Sami Yen'de oynanan Galatasaray maçıydı.

Taraftarların mükemmel organize olduğunu söyleyen Palister; "Bir taraf tezahürata başlıyor ve öbür taraf onu takip ediyor. Hiçbir zaman nefesleri tükenmeyecek gibiydi." Manchester United'da o dönem tecrübeli isimler olduğunu söyleyen İngilizlerin eski yıldızı; "Cantona, Schmeichel, Paul Ince, Mark Hughes, Roy Keane gibi oyuncular vardı ama onlar da hayatlarında daha önce buna benzer bir şey görmediklerini söyledi."

Ve Gary Palister, Galatasaray taraftarını meşhur Liverpool taraftarı ile şu sözlerle kıyasladı:
"Anfield bunun yanında çay partisi gibi kalır"

http://live.sporx.com/futbol/sligi/anfield-sami-yenin-yaninda-cay-partisi-kalirSXHBQ296022SXQ

Reaksiyon puanı
31
Sırf maç konusunu saniyeler önce açtığım için ismini anmak istemiyorum mesajlarımın hepsini raporlayıp yönetim bana tavır alıyor sözde tarafsızlar kimsede demiyorki bu adam niye 2-3 hafta sonraki maçlarını konusunu açıyor diye o zaman bizde 34 haftanın her maçını şimdiden açalım sözde yönetim hep tarafsız geldin ve huzurun içine ettin senin geçmişinide biliyoruz 24 saatin 20 saatini forumda geçirirdin amacın ortada neyse daha fazla uzatmak istemiyorum ağzımdan ağır sözler çıkacak bundan sonra ne benim burda nede spor bölümünün bir köşesinde ne yorumum nede bir konum asla olmayacak hadi Allaha emanet olun hayırlı cumalar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] sakin ol. bir forum konusu yüzünden takışmaya gerek yok. yönetim maç bitince konu açılır diyor madem o zaman sen de düdüğün çalmasını beklersin. veya hiç açmazsın. keyif senin. böyle şeyleri kafaya takmaya değmez. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
130491.jpg

G.Saray Türk efsanesi

G.Saray Başkanı Aysal ve CEO Lutfi Arıboğan ile yemekte buluşan Charlton, 'UEFA'da en başarılı takım olarak G.Saray'ı biliyoruz. Takdir ediyoruz, dost bir kulüp' diyerek temsilcimize iltifat etti.

G.Saray Ada sarhoşu... Tam 6 yıl sonra çıktığı Şampiyonlar Ligi arenasında harika bir futbol sergileyerek Manchester United gibi bir devi elinden kaçıran G.Saray, futbolun beşiği İngiltere'den puansız dönmenin burukluğunu yaşıyor.

OYNANAN futbol ve gösterilen mücadele ile mest eden G.Saray, bunun daşında İngiltere'den hatıralarla dönüyor. En önemli hatıra ise Sarı-Kırmızılı Kulübün Başkanı Ünal Aysal ve CEO Lutfi Arıboğan ile zirve yapan Manchester United'ın simge ismi Bobby Charlton'un G.Saray ile ilgili övgüleri.

BİZ G.SARAY'LA DOSTUZ

MAÇTAN önce Ünal Aysal ve Arıboğan ile yemek yiyen Charlton, G.Saray'ı öve öve bitiremedi. Başkan Aysal İngiliz efsanenin sözleri ile çok büyük gurur yaşadı. Görüşmede Aysal, Charlton'a iltifatlar yağdırırken, İngiliz eski futbol yıldızından da övgüler geldi. Charlton, Aysal'a 'G.Saray bir Türk efsanesi. Muhteşem takım. Avrupa kupalarında hep başarılı oluyorsunuz. UEFA organizasyonlarında en başarılı Türk takımı olarak biz G.Saray'ı biliyoruz. G.Saray'ı çok takdir ediyoruz. Bizim dost takımımız' dedi.

BU sözler karşısında duygulanan Aysal, 'Geçmişte en güzel başarıları biz kazandık. UEFA Kupası, Süper Kupa müzemizde... Yeni kupalar da almak istiyoruz. Tüm yatırımlarımız da bu yönde. Tabii öncelikli hedefimiz bu sezon gruplardan çıkmak. G.Saray bu futboluyla bu gruptan rahatlıkla çıkacak' şeklinde yanıt verdi.

HOCAMIZ EFSANE

DAHA sonra yemekte İngiliz-Türk maçları konuşuldu, hoş bir sohbet gerçekleşti. Maç sonrası ise Aysal, harika futbolu gördükten sonra önemli mesajlar verdi. Başkan, 'Bizim hocamız efsane, çok önemli başarılara imza atacak takımımız var. Bu ekibe güveniyoruz. En iyi yerlere taşıyacak. G.Saray'ın G.Saray olduğunu Old Trafford'da gösterdik' değerlendirmesini yaptı.

ŞANSA İHTİYAÇ VAR

BAŞKAN Ünal Aysal ve CEO Lutfi Arıboğan ayrıca maç sonu Terim ile de biraraya geldi. Terim, kaçan galibiyet nedeniyle üzüntüsünü dile getirirken, Başkan da 'Hocam bu futbolla bizim başaramayacağımız iş yok. Yeter ki şans bizden yana olsun' diye teselli etti.

http://www.aksam.com.tr/g.saray-turk-efsanesi--140038h.html

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Galatasaray Medical Park Banvit-TÜBAD Turnuvası'nı Birinci Bitirdi

B_14461_8_B.jpg

Galatasaray Medical Park yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı 7. Uluslararası Banvit-TÜBAD Basketbol Turnuvası üçüncü ve son maçında Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda ev sahibi Banvit ile karşılaştı. Takımımız mücadeleden 73-79'luk skorla galip ayrılarak organizasyonu üç maçta üç galibiyet ile birinci bitirdi.

Karşılaşma bitiminde ödül töreni yapıldı ve kaptan David Hawkins birincilik kupasını kaldırdı. Turnuvanın en değerli oyuncusu David Hawkins ve en iyi savunmacı Banvit'ten Sammy Mejia seçildi. Takımımız ilk iki maçta, Lokomotiv Kuban'ı 93-83 ve Virtus Bologna'yı 76-74 mağlup etmişti.

Karşılaşmaya Jamont Gordon, Henry Domercant, David Hawkins, Ersin Dağlı ve Furkan Aldemir beşiyle başlayan takımımız Domercant'in etkili oyunuyla ikinci çeyreğin ortasında skoru 15-29'a kadar taşıdı. Vladimir Stimac ile pota altından basketler bulan Bandırma ekibi karşısında ilk yarıyı 34-42 önde kapadık. Üçüncü çeyrekte dizine darbe alan Domercant'in kenara gelmesiyle birlikte fark erirken David Hawkins takımımızı ayakta tutmaya çalıştı ve son 10 dakikaya 52-58 ile girildi. Son bölümde Banvit hücum ribaundlarını çekmesiyle ve Bajramovic ile skor üreterek maçı 63-63 dengeye getirdi ancak David Hawkins son iki pozisyonda sorumluluk alara takımımızı öne geçirmeyi başardı ve karşılaşma 73-79 sona erdi.Mücadelede Engin Atsür forma giymedi.
David Hawkins 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile takıma liderlik ederken Cenk Akyol 13 sayı, Ersin Dağlı 10 sayı, 9 ribaund, Furkan Aldemir de 10 sayı, 5 ribaund ile oynadı. Takımımız ribaundlar 35-30 ve top kayıplarında 6-10 ile rakibine üstünlük sağladı.
Galatasaray Medical Park, yedinci kez düzenlenen Uluslararası Banvit-TÜBAD turnuvasını kazanan altıncı takım oldu.

7. Uluslararası Banvit TÜBAD - Galatasaray Medical Park (2012)
6. Uluslararası Banvit TÜBAD - Olmypiakos (2010)
5. Uluslararası Banvit TÜBAD - Efes Pilsen (2009)
4. Uluslararası Banvit TÜBAD - BC Triumph Lyubertsy (2008)
3. Uluslararası Banvit TÜBAD - Banvit (2006)
2. Uluslararası Banvit TÜBAD - Banvit (2005)
1. Uluslararası Banvit TÜBAD - Fenerbahçe (2004)

Bandırma'daki turnuvada şu sonuçlar alındı:
20 Eylül Perşembe
Banvit 79-77 Virtus Bologna
Galatasaray Medical Park 93-83 Lokomotiv Kuban

21 Eylül Cuma
Galatasaray Medical Park 76-74 Virtus Bologna
Banvit 77-73 Lokomotiv Kuban

22 Eylül Cumartesi
Banvit - Galatasaray Medical Park
Lokomotiv Kuban - Virtus Bologna

Yer: Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu, Bandırma
Rakip: Banvit
Tarih: 22.09.2012

5 Jamont Gordon - 25:57, 6 sayı, 3 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 1/7 şut
7 Göksenin Köksal - 08:41, 1 ribaund, 1 top kaybı, 1 top çalma, 0/1 şut
8 Can Korkmaz - Oynamadı
15 Sertaç Şanlı - Oynamadı
17 Cenk Akyol - 21:29, 13 sayı, 2 asist, 5/10 şut
19 Furkan Aldemir - 19:30, 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3/4 şut
21 Boniface Ndong - 14:04, 7 sayı, 6 ribaund, 2/4 şut
25 Milan Macvan - 18:35, 8 sayı, 4 ribaund, 1 asist, 2/5 şut
33 Ender Arslan - 19:29 - 1 sayı, 3 asist, 1 top kaybı, 1 top çalma, 0/5 şut
34 David Hawkins - 29:16 - 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 1 top kaybı, 1 top çalma, 6/11 şut
35 Ersin Dağlı - 27:42, 10 sayı, 9 ribaund, 1 top kaybı, 1 top çalma, 5/8 şut
44 Henry Domercant - 15:17, 7 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 2 top kaybı, 3/9 şut

1. Çeyrek: 15-19
2. Çeyrek: 19-23 (34-42)
3. Çeyrek: 18-16 (52-58)
4. Çeyrek: 21-21 (73-79)

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/14461.php

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın..
Bugün günlerden Galatasaray...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"Ortalığı çobanlar karıştırıyor"

Galatasaray’ın sermaye artırımı ve hisse satışı üzerinde çok spekülasyon yapılıyor. Bu konudaki iddiaları ve soruları içeren bir yazı yazdım. Sportif AŞ Avukatı Sedat Bozanoğlu da tüm iddiaları açık yüreklilikle yanıtladı.

778848_detay.jpg

Tüm soruların cevabını verdi. Açıkçası net bilgilerdi. Öncelikle şu noktanın altını çizeyim. Çünkü önemli. İddia edildiği gibi ne Ünal Aysal, ne de İnan Kıraç ve Galatasaray Vakfı hisse sahibi değil. Yani aylardır ortaya atılan iddialar gerçek dışı. Aslında iddia sahipleri bu bilgileri resmi mercilere başvurarak çok rahatlıkla öğrenebilirler. Zaten SPK’da piyasayı çok ciddi bir şekilde denetlemekte ve izlemekte. Yönetim kanadı iddiaların hiçbirini kabul etmiyor ve dedikoduların maksatlı olarak çıkarıldığına inanıyor. Taraftarın spekülatörler tarafından manipüle edildiği, Galatasaray’lılıklarının kullanıldığı görüşü var. Galatasaray adına açıklamalarda bulunan Sportif AŞ Avukatı Sedat Bozanoğlu’nun sözleri aynen şöyle:

"SPEKÜLATÖRLER DOLANDIRIYOR"

“İnsanlar taraftarlıkla yatırımcılığı karıştırıyorlar. Yatırımcı para kazanmak için bu hisse senetlerini alıyor. ‘Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olsun da para kazanayım’ diyor. Bu işte zarar da var kar da. Biz geldiğimizde şirketin öz kaynakları - 174 milyon liraydı. Yani batmış bir şirketti. Siz böyle bir şirketi 400 milyondan alıyorsunuz. Bu ticari anlamda intihardır. Konuyu Fenerbahçe tahviliyle karıştırıyorlar. Burada bir şirkete ortak oluyorsun. Bu kişileri manipüle edenler spekülatörler. Onları Galatasaray kulübü değil bu spekülatörler dolandırıyor. Bunların arkasında bir takım adamlar var. Zarar ettiler, taraftarı galeyana getirip sermaye artırımını engelleyerek zarardan kurtulmayı amaçlıyorlar. Burada bu kişilerin milyonlarca dolar zararlarından bahsediyoruz. Her kağıtta 3 çoban vardır. Gerisi de sürüsüdür. Çobanlar karıştırıyor ortalığı. Bu işler organize edilmiş. SPK da İMKB de biliyor. Ne yazık ki insanların Galatasaraylılığı kullanılıyor.”

‘YATIRIMCIYI ZARARDAN KURTARDIK’

“Dernek, zaten kulübe ait olan stadın biletlerini futbol takımının sahibi Futbol AŞ’ye sattı diyorlar. Bu UEFA mali kriterleri gereği şart. Fenerbahçe de villalar da dahil olmak üzere varlıklarını Sportif AŞ’ye sattı. Giderin neredeyse gelirin orada olmak zorunda. Dernekten Sportif’e bedava da aktaramazsın. 2 sermaye artırımına gelirsek... Sportif AŞ’nin kulübe 440 milyon borcu var. Yüzde 8 de faiz işletmek zorundayız. Bu da demektir ki Sportif AŞ kulübe her sene 35-36 milyon faiz ödemek zorunda. Yatırımcının zararına. Bu hamlemizle yatırımcı her sene 35 milyon lira zarardan kurtuldu.”

‘ÜNAL BEY BÖYLE ŞEYLERE TEVESSÜL ETMEZ’

“Diyorlar ki önceden haberdar oldular. Hisseyi açığa satma imkanı olsaydı doğru. Ama Türkiye’de bu artık mümkün değil, yasak. Hisseleri kimin alıp kimin sattığının en az 2 sene gerisine gidilerek araştırması yapılır. Bu rutindir. İMKB ve SPK’nın içindeki teftiş kurulları bu isimlerle donatılmıştır. Hisselerle oynamaya kalkarsanız sizi hemen deşifre ederler. Ünal bey çapında bir iş adamı böyle şeylere tevessül etmez.” “SPK Başkanı’nın Galatasaray’lılığına gelirsek.. Kendisi Galatasaraylı ama kurul 7 kişiden oluşuyor. Başkan dışındakilerin tümü de Fenerbahçeli. Başkanın tek başına hiçbir yetkisi yok. Her şey oylama ile yapılır.”

‘HİLE ÇALIŞMASI YAPTIRDIK’

Sportif AŞ Avukatı Sedat Bozanoğlu: “Sermaye artırımı için etik değil deniyor. Türkiye’de son 5 yılda 1.6 milyar dolarlık bedelli sermaye artırımı yapılmış ve bunu yapan şirketler Koç, Sabancı, Garanti Bankası gibi Türkiye’nin en dev şirketleri. Öyleyse onlarınki de etik değil. Böyle bir şey olabilir mi? Göreve geldiğimizde Deloitte’e hile çalışması yaptırdık. Geriye dönük olarak inanılmaz şeyler çıktı. Hırsızlık anlamında değil ama bir şey alınıp satılmış, ortada sözleşme yok. Biz bunları düzeltiyoruz. Bu iş bittiğinde Avrupa standartında bir şirketin şeffaflığı neyse Galatasaray’ın durumu da öyle olacak.”

‘BORÇ 150 MİLYON $ AZALDI’

Sportif AŞ Avukatı Sedat Bozanoğlu: “245 milyon dolar para girişi olduğu söylemleri de yalan. 97 milyon dolar hisse satışından, 70 milyon dolar sermaye artırımından olmak üzere 167 milyon dolar giriş oldu. Transfere ayrılan 110 milyon dolar değil, bu sene için 22 milyon Euro. Borçlar ödeniyor. Bu yönetim göreve geldiğinde borç 365 milyon dolardı, 215 milyon dolara indi.”

Kaynak

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yeni sezonda oynadığımız toplam 6 maça bakarak diyebileceğim şey Hakan baltanın yerine eboue tarzında sağlam bir oyuncunun alınmasının şart olduğu ve orta sahaya iki kanattada oynayabilen hızlı , yetenekli , zeki bi oyuncu alınırsa takım tam oturucak. Forvet gerekli görmüyorum açıkçası şu anki durumda , alınıcaksada gerçekten çok yetenekli bi isim alınmalı yoksa kadroda yer bulamaz zaten şu anki durumda.