Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı başlarken, bir grup Ankaragücü taraftarı protesto gösterisinde bulundu..
''Futbol Federasyonu-Spor Toto Süper Lig Kulüpleri buluşması'' toplantısı Ankara'da başladı.
JW Marrıott Otel'de gerçekleştirilen toplantı öncesinde bir gurup Ankaragücü taraftarı, otel önünde toplanarak, ''Sahipsiz Ankara'', ''TFF istifa'', ''Kulüpler Birliği istifa'', ''Bu takım düşerse katliam çıkar'' ve ''Turgut'u satanı, biz de satarız'' yönünde tezahüratta bulundu.
Taraftarların protestosu sırasında, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın içinde bulunduğu otomobil otelin giriş kapısına yanaştı. Aysal'ın araçtan indiği sırada taraftarlar, ''Teşekkürler başkan'', ''Sizin yaptığınızı Bursa yapmadı'' diye slogan attı. Bunun üzerine Aysal da taraftarları selamladı.
Daha sonra taraftarlar, görevlilerce otelden uzaklaştırıldı. Ankaragücü taraftarları otelden ayrılırken de Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Bursaspor aleyhinde tezahüratta bulundu.
Milli Takımımızın ve Fenerbahçenin unutulmaz oyuncularından Lefter Küçükandonyadisin yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Türkiye çok değerli bir spor adamını kaybetmiştir. Lefter Küçükandonyadis ismi Türk sporuna yaptığı katkılarla anılacak ve centilmen duruşu ile her zaman ayrı bir yere sahip olacaktır.
Lefter Küçükandonyadise Tanrıdan rahmet, başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere tüm Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaşın bu akşam saatlerinde tedavi gördüğü Yakındoğu Üniversitesi Hastanesinde yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Düşünceleri ve demokratik duruşu ile çok değerli bir devlet adamı olan Rauf Denktaşa Tanrıdan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkına başsağlığı diliyoruz.
günaydın aslanlar yağmurlu bir istanbull gününden herkese selamlar
Sevdamızla buluşmaya son 8 saat kardeşlerim allahın izniyl yine 4 4 lük bir maç izleyecez
Tribünleri boş bırakmayın renkdaş, bir de kombinesi olup da maça gitmeyen çok adam varmış. Öyle bir tanıdığın olursa ağzını yüzünü dağıt Gitmeyecekse de bir tanıdığına versinler. Televizyondan çok boş görünüyor stad genelde.
valla tanıdık kombineli çok gelmeyince ben alıyorum kombinelerini yegenleri kuzenleri alıyorum götürüyorum ama genelede herkes gelio kardeşim tabi maçların hafta içi olması cok etkiliyor bazen insanlar 7 8 gibi işten cıkan adamlar var ee stada gelmeleri tekrar geri dönmeleri zor oluyor sağolsun tff de bizim nerdeyse tüm iç saha maçlarını haftaiçine koymuş ama bu akşam dolu olur gerci hava braz yağmurlu ama olsun yinede dolacak gibime geliyor ayrıca bugün mustafa sarpın doğum günü olacak gibime geliyor
çok bahsedecez kendisinden:d
Sarı-kırmızılı takımda teknik adam olarak ilk kez görev aldığı 1996-1997 ve UEFA Kupası'nın da kazanıldığı 1999-2000 sezonlarında üst üste 8 maç kazanan Fatih Terim, 3. dönemini yaşadığı ''Cim-bom''da, Samsunspor galibiyetiyle bu rekorunu da 3. kez yineledi.
Terim, Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor'u mağlup etmesi durumunda, sarı-kırmızılı takımın başında seri galibiyetlerde rekora ulaşacak.
KARABÜK 2 YILDIR YENİLMİYOR
Geçen sezon yeniden yükseldiği Süper Ligde son 2 sezonda Galatasaray ile 3 maç yapan Karabükspor bu karşılaşmalarda yenilgi almadı. Geçen sezon sahasında 2-1 yendiği Galatasaray ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Karabükspor bu sezonda sahasında rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
İki takım arasında lig tarihinde oynanan 9 maçta Karabükspor 1 kez Galatasaray 4 kez kazandı 4 maçberabere bitti.
Baros'ta da kısmi yırtık varmış. 2-3 hafta yok galiba.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Milan Barosun maç içinde geçirdiği sakatlık sonucunda zorlanma nedeni ile maç sonunda Medical Park Hastanesinde MRı çekilmiştir. MR sonucuna göre Milan Barosun sol iç kasık bölgesinde kısmi yırtık tespit edilmiştir. Milan Barosun tedavisine hemen başlanmıştır.
Fatih terim ben istemiyorum demeye getirdi. Maliyet konusunda çok titiz. Ona 3 senede harcanacak parayla ve biraz çingen pazarlığıyla Podolski ile Şakiriyi alırsın.
Yapacağımız reklam için değer bence. Ronaldinho'yu aldığımızda bütün dünya bizden bahseder, maçlarımızı takip eden insan sayısı artar. Bakıldığında maliyeti yüksek gibi ama aslında değil.
off anam offf ne mactı be yine keyifler 4 4lük oldu valla metroda bozulmayaydı eyiydi ama olsunn hersey çok güzeldi yine yine mutluyum yine ses gitti yine sarı kırmızı atkım boynumda daha ne olsun...