SDN Galatasaray Kulübü

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arda'nın üstüne bu kadar gitmeye gerek yok. ben ard niyetle o sözleri söylediğine inanmıyorum. yakında tekrar açıklama yapacaktır bu konuyla ilgili.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Arda sezon başında değil de sezon sonu tüm hesaplar yapıldıktan sonra gittiğinde bile destekledik. Kafası rahat etsin oyununa baksın dedik. Hala İspanyalardan laf yetiştiriyor. Olabilir , dediği doğru olabilir vefasızlık yapılmış olabilir. Olabilir de şimdi zamanı ve yeri mi bunları söylemenin. Tam kaç senedir kan ağlatıyordu bizlere. Tam düzelmiş her şey, başarılı bir takım oluşmuş,vefasızlık yapan yönetim gitmiş , her maç efsanelerini anan bir yönetim gelmiş. En önemlisi de GALATASARAY ruhu gelmişken çıkıp bık bık ötmenin anlamı ne ! Git vasat takımını kurtar. Nedir karın ağrın. Senin gollerini asistlerini konuşmamız lazım iken saçma sapan yorumlarını konuşuyoruz. Gittin hala manşetlerde sanal ortamda sen.Biz kafası rahatlasın medyadan kurtulsun dedik ama sanırım medyada olmayı sen istiyormuşsun Arda efendi.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[h=1]Galatasaray MP, Savovic ile anlaştı[/h]
Galatasaray Medical Park, Hemofarm takımında forma giyen 24 yaşındaki Sırp forvet Boris Savovic ile prensipte anlaştı.

savovic3_823V3.jpg

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray Medical Park, kadrosunu Boris Savovic ile güçlendirdi.

Sarı kırmızılılar, Hemofarm takımında forma giyen 24 yaşındaki Sırp forvet Boris Savovic ile prensipte anlaştı.

http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/56646/galatasaray-mp-savovic-ile-anlasti

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Abdurrahim Albayrak pek renk vermemeye çalıştı ama Shaqiri sanırım bitti. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maliyeti feci hocam. Bonservisi olmasa verilirdi belki istediği ama bonservisiyle filan acayip pahalı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena BUGÜN 1 YAŞINDA!

AjOUZxdCIAAzZdW.jpg

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Adı bile heyecanlandırmaya yetiyor ama maliyeti fazla dediğin gibi. :)

Shaqiri çok büyük ihtimalle bitmiş gibi duruyor.

Bu arada Arena'nın ilk yaşı kutlu olsun, büyük başarılar kazanırız inşallah burada. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Abdurrahim baba diyor ki bizi sıkıntıya sokan tek şey Basel'in Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi. Ayrıca ilk maçları da Şubat ayında. Transfer dönemi de Şubat başında bitiyor.

Hedefleri varken fiyatı yüksek tutuyorlar. Ama Shaqiri bize gelmeyi istiyor. Yarın öbür gün Fatih hoca ve yöneticilerle biraraya gelip konuşacağız.

Ünal Aysal hoca istesin yeter dediğine göre bu iş biter diye düşünüyorum.

Yarın KAP'a görüşmelerle ilgili açıklama yapılabilir.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Arda'ya kızmamamız gerekir, burada bütün medya adamın üzerinde giderken sahip çıkanmı oldu adama, gitmekten başka şansı kalmadı, medyaya malzeme yapmasaydık adamı, para için gitmedi...İlgi isteyen sevilmek isteyen bi yapısı var adamın, her daim kızgın laf söyleyen medya karşısında sabır gösteremedi, belki profesyonel değil, aşırı bağlı duygusal bundan kaybediyor. Ne olursa olsun çoğundan daha Galatasaraylıdır.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu arada Abdurrahim Albayrak Shaqiri gelirse ona 53 numarayı giydireceğim dedi. :D

Rizeli Şakir olacak adam. :D

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
A. Albayrak : Shaqiri kararını Aysal verecek.

Ersin Düzen : Aysal FT isteyince yapacağım demişti.

A. Albayrak : uahduhuahuhau

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Abdurrahim Albayrak adam gibi adam ya! çok güzel konuşuyo

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arda iyi bir Galatasaraylı olabilir ama ne dediğini kulakları duysun, önce düşünüp sonra konuşsun. Bu takım ne vefasızlık yapmış ki Arda Bey bu cüreti kendinde buluyor. Bu kulübe yıllarca hizmet edip jübile bile yapılmayan, parasız pulsuz aylarca oynayan, transfer olmak için alacağından vazgeçen adamlar var. Arda'nın alacağı mı kalmış, hakettiği değeri mi görememiş bu dediği takımda...

Transfer zamanında da zerre miktar üzülmedim. Gitsin goller atsın alkışlayalım dedik, kendisi için hayırlısı ne ise o olsun dedik. Bu takımda kimlerin yeri doldu Arda'nın da dolar dedik. Arda şunu öğrenmeli dünya kendi etrafında dönmüyor. Milli takımın yıldızıyım, Türkiye'nin en yetenekli futbolcusuyum havalarından çıkmalı. Çıkmazsa böyle saçma sapan açıklamalar yapma cüretini kendinde görmeye devam edecek...

İnsan hatasını kabullenmeli, özür dilemeyi bilmeli. Arda'nın her zaman arkasında durdum, hatasını öğrenip özür dilemeyi öğrendikçe durmaya da devam ederim. Böyle saçma sapan açıklamalar yapmaya devam edecekse istediği kadar Galatasaray aşığı olsun, benim gözümde Sabri'yi ıslıklayan Galatasaray taraftarından farkı kalmaz...

Çok sık yazamasam da özellikle bu konuyu takipteyim. Bu arada, stadyumda KAP vb ayaklarına yatsada, Abdurrahim Abi transfer bitmiş gibi konuştu. En azından tavır ve davranışlarından ben öyle algıladım...

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Arda baglandi trtye. güzelce konuştu .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Özür diledi. Ama yine de söylediklerimin arkasındayım diyor. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
açıklama yapacağı belliydi zaten. daha doğrusu yapmak zorunda kalacağı. :)

arda artk türkiyeyi unutmalı. la ligadaki kariyerine odaklanmalı. sürekli türk basınına demeç vermekten vazgeçmeli. o demeç verdikçe türk basını içinden kelimeleri cımbızla çekip istediği yerlere saptırmayı başarıyor. sonunda olan yine ardaya oluyor.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
kötü bişi söylemedi ki tabi arkasında olacak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yok ya. :)

Hiç kıvırmasın. Bülent Korkmaz'a sordular bu soruyu ben bu işleri aşmış bir adamım dedi gitti. Arda'ya düşmedi bunları söylemek.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yok ya filan değil öyle :) tabi hiç konuşmasa daha iyidi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Öyle öyle ne demezsin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay: Arda lütfen sus ve Galatasaray'ı yıpratma...

--- Mesaj Güncellendi ---

Efsane geri dönmüş:

xherdan shaqiri

muhtemelen 3 gün içinde galatasaray'a transferi biter, eskişehir deplasmanında kafileye katılır, ankaragücü maçının ikinci yarısında da formayı giyer.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 16.01.2012 01:00)

Bu iş bitti diyebiliriz...

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Efsane geri dönmüş:

xherdan shaqiri

muhtemelen 3 gün içinde galatasaray'a transferi biter, eskişehir deplasmanında kafileye katılır, ankaragücü maçının ikinci yarısında da formayı giyer.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 16.01.2012 01:00)

Bu iş bitti diyebiliriz...

Kaynak?

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
@AliA bende onu yazacaktım şimdi. Podolski hariç tam isabet oranı var herifte :D Gerçi onda da farklı olaylar dönmüş son anda vazgeçilmişti sanırım

--- Mesaj Güncellendi ---

http://www.youtube.com/watch?v=ELwXq8X0nfg Bu arada Oğuz Altay'ın Arda Turan'la ilgili açıklamaları