SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
aysal başkan ücretsiz olacak dedi ama bunu kastetmemişti galiba...
yani bunu kastetmessin :/
tv de izlenmesi gerekir bu kanalın.
Anlaşma devam ediyor o yüzden bir şey yapamıyorlar. Tazminat öderlerse olur ama kimbilir ne kadar.

Netten izlenmesi de iyi şimdilik. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_12190_b.jpg

Galatasaray 3 - 0 Asterix Kieldrecht

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup 3. Tur 1. maçında, Burhan Felek Spor Salonu’nda Belçika temsilcisi Asterix Kieldrecht'i 3 - 0 mağlup etti.

Çift maç eleminasyon sisteminin uygulanacağı eşleşmede rövanş müsabakası 18 Ocak’ta Belçika’da oynanacak.

Salon: Burhan Felek

Hakemler
: Lucian Vasile Nastase (Romanya), Dejan Rogic (Sırbistan)

Galatasaray: Lo Bianco, Natalia, Gökçen, Selime, Calderon, Eric, Funda (L) , Gamze.

Asterix Kieldrecht:
Van Bree, Heyrman, Smits, Wittock, Aelbrecht, Van De Vyver, Ruysschaert (L), Lowette.

Setler: 25-17, 25-21, 25-23

Süre
: 67 dakika (20, 23, 24)

B_5c062429e334fa4be041323e31aeba7b.jpg

B_9ca2c08cd3c6c473e923e382c900ebae.jpg

B_3a2d296b28bd7314e077d85a1e6eea36.jpg

B_e0a28e3a110db2e25dbb43ddb8ee9a96.jpg

B_542280023627a243c529bc2baa261a98.jpg

B_6c914aa27648378f831cfe3d65cdd28b.jpg

B_6ab8a17ab61852e566e387e006ed3751.jpg

B_68fa9e3c0d56e0c3df06ff019080f66e.jpg

B_47ba58c7c484af2ec9342075dbae6a7d.jpg

B_f2176742cb375d515a18d925b2375e8d.jpg

http://www.galatasaray.org/voleybol/bayan/haber/12190.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Shaqiri olmaz başkası olur yahu takmaya gerek yok. En iyi kadro bizde hala.

Ayrıca hoca da istediğine göre bu sefer para problem olmayacak gibi görünüyor.

Bekleyip görelim. :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Tabi ki orası öyle. 10 milyondan 16 çıktı haberleri var. Verdirmez diye düşünüyorum doğruysa.
Takmak değilde, Podolski'de de öyle oldu çok istedik gelmedi.
Neyse Fatih Terim bilir işini. Bekleyip görelim dediğin gibi

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
günaydın sarı kırmızının sevdalıları günaydın armanın aşıkları:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hayırlı cumalar arkadaşlar. :)

B_12192_Melo%20-%20B.jpg

Felipe Melo: “Galatasaray’da Yeniden Doğdum”

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın yıldız oyuncularından Felipe Melo, FIFA’nın resmî internet sitesine bir röportaj verdi. Galatasaray’a gelerek doğru bir karar aldığını belirten Brezilyalı oyuncu, futbolu oynama iştahını yeniden yaşadığını ifade etti. Felipe Melo, Galatasaray kariyeri için en doğru sözcüklerin "yeniden doğuş" olduğunu vurguladı.

Felipe Melo, FIFA.com tarafından yöneltilen Juventus sonrasındaki Galatasaray tercihine ilişkin soruya, “Aslına bakarsanız, kıtanın en büyük takımlarından biri olmasına karşın, Juventus da bu sezon Avrupa’da yer alamadı. Dolayısıyla bir başka büyük kulüp Galatasaray’a transfer olmam çok büyük bir değişiklik yaratmadı. Esas nokta, her neresi olursa olsun, oyuncunun bulunduğu yerde kendisini önemli hissetmesidir. Birçok insan bana, ‘Galatasaray’a neden gittin, tam da Juventus’a alışmış gözüküyordun’ diye soruyor. Ama benim aradıklarım; yeni bir meydan okuma, şampiyonluk mücadelesi ve tüm bunları taraftarlarla birlikte yapmaktı. Burada hepsini buldum” şeklinde yanıt verdi.

GALATASARAY VE YENİDEN DOĞUŞ
Brezilyalı yıldız, “2010 yılında inişli çıkışlı bir dönem yaşadın. Galatasaray’a geldikten sonra spot ışıklarından ve medya ilgisinden uzaklaşarak taze bir başlangıç yapma fırsatı bulabildin mi” sorusunu şu sözlerle cevapladı: “Juventus’taki son iki seneme ilişkin söyleyebileceğim tek şey, hem benim adıma, hem takım adına korkunç geçtiği olabilir. Asıl hedefimiz olan şampiyonluğu kaçırmamızın yanı sıra herhangi bir Avrupa kupasına da katılma başarısı gösteremedik. Sonra ortalık biraz sakinleşti. Burada iyi oynuyorum. Taraftarın sevdiği oyunculardan biri olmam çok fazla zamanımı almadı. Bu yüzden, benim için ‘rönesans - yeniden doğuş’ doğru kelime. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Kariyerimin en iyi futbolunu oynadığımı söyleyemem. Ama kesinlikle keyif alıyorum.”

GALATASARAY'DAKİ FELIPE MELO
Felipe Melo, Galatasaray’daki kariyerinde şimdiden dört gole ulaştığı, bunlardan üçünün ligin hemen başında gelmesinin hatırlatılması üzerine, “Juventus’taki hâlimden tek fark, burada daha fazla özgürlüğe sahip olmam. Galatasaray’a geldiğimde teknik direktör Fatih Terim, istediğim zaman hücuma destek verebileceğimi, rakip ceza sahasına kadar koşular yapabileceğimi, arkada benim yerimi doldurabilecek oyuncuların bulunacağını söyledi. Babam, bana; ‘iyi savunma yapar, en az bir isabetli şut atar, dört kez hücuma katılırsan, topu iki defadan fazla kaptırmazsan, o gün iyi oynamışsın demektir’ derdi. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

10 NUMARALI FORMA
Kendi bölgesinde görev yapan oyuncuların genellikle 10 numaralı formayı giymediklerinin hatırlatılması üzerine, “Numaranın bir önemi yok. Büyük bir takımın formasını giymeye başladığınız anda sorumluluk da beraberinde gelir” cevabını veren Brezilyalı orta saha oyuncusu, “Biliyor musunuz, 10 numaralı formayı giymek beni daha iyi bir oyuncu yaptı. Bazen her 10 numaranın yapması gerektiği kadar iyi oynuyorum, hatta Ronaldinho gibi bakmadan paslar atıyorum” şeklinde esprili bir dil kullandı.

PITBULL LAKABI
Mücadeleci bir oyuncu olduğuna vurgu yapılan soruda, Galatasaray taraftarının kendisini “pitbull” olarak adlandırmasına ilişkin görüşü alınan Felipe Melo, “İtalya’da ‘gladyatör’ derlerdi bana. Burada ise ‘pitbull’, fena sayılmaz, değil mi? Bunun topu kapma ve oyunu yönlendirme üzerine kurulu futbol yapımla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bu, yaparken eğlendiğim ve arkadaşlarımı da canlandırdığım bir iş. Sorun şu ki, sadece koşuyormuşum ve topla oynamıyormuşum gibi, bazı insanların ‘pitbull’ lakabını olumsuz bir özellik gibi görüyor olması. Ben böyle düşünmüyorum; yetenekli bir oyuncu olduğumu biliyorum. İyi pas dağıtıyorum ve fazla hata yapmıyorum. Son Dünya Kupası’nda pas yüzdesi en yüksek olan oyunculardan biriydim. Ve Hollanda maçında Robinho’ya bir asist yapmıştım. Her daim pas yeteneğim üzerine çalışmalar yapıyorum. Pitbull olduğumu kabul ediyorum. Ama tarz sahibi olan bir pitbullum” ifadelerini kullandı.

2010 FIFA DÜNYA KUPASI
Felipe Melo, “insanların yalnızca negatif unsurlara odaklanıyor olmaları seni üzüyor mu” sorusuna şu yanıtı verdi: “Artık çok fazla üzülmüyorum, alıştım. İnsanlar, tek bir olaya bakarak agresif ve her an kırmızı kart görmeye yakın bir oyuncu olduğumu söylemeye alıştılar. Çok defa sarı veya kırmızı kart gördüm. Ama sorun, insanların sadece bir olayı hatırlayarak Brezilya Milli Takımı için yaptıklarımı gözardı ediyor olmaları. Seleção ile Konfederasyonlar Kupası’nı kazandım. Sadece bir mağlubiyet, bir beraberlik aldım, kalan tüm maçlarda kazanan takımda yer aldım. Ancak [Arjen] Robben’in bacağına bastığımda hepsi unutuldu. Ancak artık işler değişti. Bugünlerde fazla kart görmüyorum.”

Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Brezilyalı yıldız, ancak fevri hareketlerini kontrol etmesi gerektiğini bildiğini ve Dünya Kupası’ndaki Hollanda mağlubiyetinden kendisine gerekli dersleri çıkardığını söyledi. Brezilya, 2010 FIFA Dünya Kupası’nda Felipe Melo’nun kırmızı kart gördüğü çeyrek final maçında Hollanda’ya 2-1’lik skorla kaybetmişti.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI
Brezilya Milli Takımı için işleri aceleye getirmek istemediğini ve doğal işleyişi takip ettiğini anlatan Felipe Melo, “Belli bir süre o takımda görev aldım. Ve bu, benim için bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi anlamını taşıyordu. Ülkemi yeniden temsil edebilmek, en büyük hedefim. Bunu başarabilmek adına çok çalışacağım. Şu andaki formumu koruyabilirsem, göze girebilirsem ve başımı beladan uzaktan tutarsam, orada olmamak için herhangi bir neden göremiyorum. Kimse benim Brezilya Milli Takımı’na verdiklerimi tartışamaz. Sorun, kırmızı kartlardı. Ama bunu halledebilirsem, yeniden geri dönebileceğimi biliyorum” diye konuştu.

Brezilya Milli Takımı’nda kendi bölgesindeki oyuncular arasında yeri garanti olan tek isim olduğunu düşündüğü Lucas’ın sakatlığı bulunduğunu hatırlatan Melo, teknik direktör Mano Menezes’in bu pozisyonda görev verdiği Elias, Luiz Gustavo, Fernandinho ve Ralf’e saygı duyduğunu; ama kendi potansiyeline de inandığını ve bir gün geri dönmeyi umduğunu söyledi. Bir kırmızı karttan dolayı Brezilya Milli Takımı kapılarının kendisi için kapanmış olduğuna inanmadığını anlatan Felipe Melo, “Takıma geri dönebilmek için her dakika çalışacağım; çünkü kendi topraklarımda [2014 FIFA Dünya Kupası, Brezilya’da düzenlenecek]şampiyon olmak istiyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Galatasaray

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Merttir delikanlıdır çünkü o Galatasaraylıdır
En güzel golleri atar attırır
Ligin en deli adamıdır
O çünkü Galatasaraylıdır :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu hafta yine ondan bir gol bekliyorum

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
GalatasaraySK Galatasaray Official
Mutlu Yıllar Ender ARSLAN! Basketbolcularımızdan Ender Arslan'ın yeni yaşını kutlar, sağlıklı nice seneler dileriz.

495022253.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İsviçre’nin Blick Gazetesi’ne konuşan Xherdan Shaqiri, “Galatasaray’ı her zaman beğendim. Fatih Terim çok iyi bir hoca” diyerek, Sarı-Kırmızılılar’ın teklifine yeşil ışık yaktı.

13-01-Shaqiri.jpg

Galatasaray’ın transferdeki 1 numaralı hedefi Xherdan Shaqiri, İsviçre’nin Blick Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Takımıyla birlikte İspanya’da kampta bulunan Basel’in genç yıldızı, “Galatasaray’ı çok beğeniyorum. Ayrıca Fatih Terim çok iyi bir hoca. Şu ana kadar Türkiye’ye gitmeyi istemedim, ancak böyle teklifleri göz ardı etmemek gerekir” diyerek, transfere olumlu baktığını dile getirdi. Basel Başkan Yardımcısı Bernhard Heusler ise, “Shaqiri’yi şu anda bırakmayı düşünmüyoruz” ifadesini kullandı.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=8434