Troy dedi ki:Şöyle güzel bir nazar boncuğu tasarlayın sonra forum geliştiricilerimizden talep edelim logomuza ekleyelim derim ben.En güzel nazar boncuğunu tasarlayan kişinin nazar boncuğunu logomuza ekleyeceğiz.
Haydin tasarlayın gali

Troy dedi ki:Şöyle güzel bir nazar boncuğu tasarlayın sonra forum geliştiricilerimizden talep edelim logomuza ekleyelim derim ben.En güzel nazar boncuğunu tasarlayan kişinin nazar boncuğunu logomuza ekleyeceğiz.
Troy dedi ki:bu aralar nedense herkese gönderdiğim özel mesajlar ve e-postalar yayınlanıyor
nerde gizli hayat?
kastettiğim boncuğu biz mi yapacazbdco dedi ki:evet zaten alıntı forumda tarihi rekor konusunda başlık aç demiş yeni gördüm alıntı biraz düzenlendi kusura bakmayın ama verdiği ana mesaj bu![]()
var da boncuğun Nazarı engelleyeci bir özelliği yok, cam parçası sadece.bdco dedi ki:bildiğim kadarıyla nazar dinimizde var![]()
bende var demedim canımJojoba dedi ki:var da boncuğun Nazarı engelleyeci bir özelliği yok, cam parçası sadece.bdco dedi ki:bildiğim kadarıyla nazar dinimizde var![]()
nası yani yav bu öm değildir forumda tarihi rekor bölümünde vardırTroy dedi ki:bu aralar nedense herkese gönderdiğim özel mesajlar ve e-postalar yayınlanıyor
nerde gizli hayat?
Troy dedi ki:Kişiye özel mesajdı bu Yağmur
Sana attığım mesajları bdco'ya göndermiyorum.