proHami
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,301
Ben de sizdenim hep tam destek ??
Hahahaha Zaur ister ekip olsun Biz her şekilde eğleniriz ?Ekip olmasa eğlenemicez demek ha?
Abi sen bi' SDN Forum Discord'una gel de, eğlenceyi orada yaparız.Ekip olmasa eğlenemicez demek ha?
BGY. ?Admin bizi anlamıyoo, admin bizi sevmiyooo ??
Sonuç; Mert Güngördü evlenme teklifi gibi olacak boşuna uğraşmayın ?
Arkadaşlar, @wittroc "Mesajınızın yanındaki 'ban' tuşuna tıklayınca ne oluyor?" diye sordu.Hadi bütün SDN vatandaşları. Eylem protesto falan yapalım. Ayaklanın hepiniz. Eğlence hakkımız, söke söke alırız. ?
Yoldaş Kaan sen bizim liderimiz olacaksın. Sdn forum HEPİMİZİN.O vakit bizim için az gelir, biraz daha sabır edin. 29.2.2022 uygun. O gün darbe ile yönetimi ele alırız. Vaadlerim yavaşlık sorununu çözeceğim.
Karanlık tepelerden Ezio gelip Justinian ı öldürür ve yeni lider olur...@KRZMNİTK, Hayır ben yani Justinian yoldaş, lideriniz olacağım. Beni destekleyene 25 altın sikke. ?
Hey dostum istersen mod başvurusu yapıp mod olayım sonra forumu ele geçirelim ne dersin (^o^)Amaç aynı, birlik olalım, hepimiz kazanalım.
Hey dostum istersen mod başvurusu yapıp mod olayım sonra forumu ele geçirelim ne dersin (^o^)
Opsss özel konuşmada değilmişizHerkesi banlayıp sayıca üstün olalım!
Creativi ve diğer tüm modları teker teker devireceğiz. Justinian lider.@KRZMNİTK, Hayır ben yani Justinian yoldaş, lideriniz olacağım. Beni destekleyene 25 altın sikke. ?
Sadece darbe teşebbüsüyle kalır mı acaba? ?Gruplaşma seziyorum, yakında darbe teşebbüsü olmasın. ?
Bitcoin için QR kod işte.
Bitcoin qr kodunu verince gelen pişmanlık hissiBitcoin için QR kod işte.
Ondan bir şey yapamazlar ki, anca Bitcoin gönderirler ki bu da benim için iyi olurBitcoin qr kodunu verince gelen pişmanlık hissi
Ciddenmi bruhOndan bir şey yapamazlar ki, anca Bitcoin gönderirler ki bu da benim için iyi olur
ben senin yanındayım.ortalık karışacağını biliyordum ama bu kadar ileriye gideceğini düşünmemiştim.?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kimler benim yanımda?