Hahahaha Zaur ister ekip olsun Biz her şekilde eğleniriz ?Ekip olmasa eğlenemicez demek ha?![]()
Abi sen bi' SDN Forum Discord'una gel de, eğlenceyi orada yaparız.Ekip olmasa eğlenemicez demek ha?![]()
BGY. ?Admin bizi anlamıyoo, admin bizi sevmiyooo ??
Sonuç; Mert Güngördü evlenme teklifi gibi olacak boşuna uğraşmayın ?
Yoldaş Kaan sen bizim liderimiz olacaksın. Sdn forum HEPİMİZİN.O vakit bizim için az gelir, biraz daha sabır edin. 29.2.2022 uygun. O gün darbe ile yönetimi ele alırız. Vaadlerim yavaşlık sorununu çözeceğim.
Amaç aynı, birlik olalım, hepimiz kazanalım.@KRZMNİTK, Hayır ben yani Justinian yoldaş, lideriniz olacağım. Beni destekleyene 25 altın sikke. ?
Hey dostum istersen mod başvurusu yapıp mod olayım sonra forumu ele geçirelim ne dersin (^o^)Amaç aynı, birlik olalım, hepimiz kazanalım.
Hey dostum istersen mod başvurusu yapıp mod olayım sonra forumu ele geçirelim ne dersin (^o^)
Opsss özel konuşmada değilmişizHerkesi banlayıp sayıca üstün olalım!
Creativi ve diğer tüm modları teker teker devireceğiz. Justinian lider.@KRZMNİTK, Hayır ben yani Justinian yoldaş, lideriniz olacağım. Beni destekleyene 25 altın sikke. ?
Sadece darbe teşebbüsüyle kalır mı acaba? ?Gruplaşma seziyorum, yakında darbe teşebbüsü olmasın. ?
Bitcoin qr kodunu verince gelen pişmanlık hissiBitcoin için QR kod işte.
Ciddenmi bruhOndan bir şey yapamazlar ki, anca Bitcoin gönderirler ki bu da benim için iyi olur![]()
ben senin yanındayım.ortalık karışacağını biliyordum ama bu kadar ileriye gideceğini düşünmemiştim.?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kimler benim yanımda?