fenomend
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Değmez satabilirsin ya da meizu m6, xiaomi mi a1 ile takas edebilirsin.
mi a1 ile kafa kafaya takasa girerler mi?
Değmez satabilirsin ya da meizu m6, xiaomi mi a1 ile takas edebilirsin.
samsung 7 edge kullaniyorum 2 yildir.cok.saglam.bi telefon.hic hasar gormedi.memnunumMerhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
Samsung J4 ÖnerebilirimEn fazla 1600 TL'ye kadar hangi telefonu alayım acilll
Ben Huawei p smart kullanıyorum giriş/orta segment olmasına rağmen kamerası çok güzel ve 3gb ram olmasına rağmen çoğu oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum pubg hariç onda en fazla dengeli grafikler ??Merhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
Kesinlikle.En basitinden mobil veriyi açmak onu bunu açmak için mutlaka ayarlara girmek gerekiyor.iTunes şu bu çok da kullanışlı bir işletim sistemi değil eksi yönleri çok.IPhone 7 kullanıyorum. Telefonun kaliteden yana bir sıkıntısı yok ancak ben işletim sisteminin çok vasıfsız olduğunu düşünüyorum. Mesleğim gereği işletim sistemleriyle uğraşmayı seviyorum ama APPLE bu konuda çok vasıfsız kalmış! En büyük sorunlardan birisi de IOS 12 geliyor ama hala denetim merkezinde konum açıp kapatma opsiyonu yok. Ayrıca OLED' e de yeni geçtiler. Kalite olarak hoş, kullanım olarak basit. Tamamen son kullanıcıya hitaben yapılmış, ancak benim gibi kabına sığmayan, anarşist insanlar için IPhone sınıfta kalıyor.
Kesinlikle.En basitinden mobil veriyi açmak onu bunu açmak için mutlaka ayarlara girmek gerekiyor.iTunes şu bu çok da kullanışlı bir işletim sistemi değil eksi yönleri çok.
mi 8 serisi şuan en iyisiben Xiomi mi 6 yada ximomi mi8 düşünüyordum fakat birde bunların mix olanları varmıl o ne anlama geliyor bilen varmı acaba birde XİOMİ lerde kpasite ve kamera en iyi olan hangi model dir teşekkürler
mi 8 serisi şuan en iyisi
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bende Xiaomi mi6x (A2) modeli var 1600 tl ye aldım 2 aydır kullanıyorum çok güzel bir cihaz kamerası fiyatına göre çok iyi
Rica ederim---- Mesajlar birleştirildi ----
çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum sağolun hayırlı olsun sizede banada ozman
çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum birde kamresı kötü berbat hayal kırıklıgı diyenler var kararsız kaldım o yüzden
çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum birde kamresı kötü berbat hayal kırıklıgı diyenler var kararsız kaldım o yüzden
çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum birde kamresı kötü berbat hayal kırıklıgı diyenler var
çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum birde kamresı kötü berbat hayal kırıklıgı diyenler var
çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum sağolun hayırlı olsun sizede banada ozman
birde kamresı kötü berbat hayal kırıklıgı diyenler var kararsız kaldım o yüzden hafıza nasıl yeterlimi 64 iyimi
Xiaomi Redmi 5 plus 64GB 4gb Ram 4000 Mah Snapdragon 625 Cep telefonu 1625 tl iyimi sizceRica ederim