- Reaksiyon puanı
- 13,234
Samsung Galaxy Note 7
Alın arkanıza yaslanın.
Alın arkanıza yaslanın.
Note FE olmasın o?Samsung Galaxy Note 7
Alın arkanıza yaslanın.
Aman her neyse işte.Note FE olmasın o?
P20 lite s8 in tırnağı olamazşuan kafamda s8 var ama bir telefona da o kadar vermek biraz saçma gibi p20 lite güzel bir cihaza benziyor
orası öyle ama aradaki fiyat farkı ne olacakP20 lite s8 in tırnağı olamaz
Fiyat farkına kesinlikle değer p20 lite çöpten başka bişey değilorası öyle ama aradaki fiyat farkı ne olacak
Fiyat farkına kesinlikle değer p20 lite çöpten başka bişey değil
Merhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
Note 9 çıkmak üzere aldın mı Note 8 i?Note5 kullanıyorum, çıksın Note 8 alırım
Kardeşim 3000tl ye iPhone 7 mat siyah aldı 2 hafta önce3500 tl ye iphone 7 alınır mı
Kardeşim 3000tl ye iPhone 7 mat siyah aldı 2 hafta önce
Keşki zamlanmadan alsaydıniki hafta önce fiyatlar zamlanmamıştı
Keşki zamlanmadan alsaydın
iki hafta önce fiyatlar zamlanmamıştı[/
Şuan telefonda alınmaz zamı zamda zaaaam?iki hafta önce fiyatlar zamlanmamıştı
ben olsam telif üstüne telif atardım tabi öyle bi imkanım varsaAudi'nin model adını araklamışlar Q6:
Büüyük bi ekrandan küçük ekrana geçmen oyun kaliteni etkilemeyecek mi? Isınma sorunu LG'de daha çok ayrıca. Değmez.Samsung Note 3 ü Lg G4 le değiştirmeyi düşünüyorum note 3 kronik sıcak ve artık çekilmiyor fifa mobile oynuyorum elimde ateş var sanki patlayacak diye korkuyorum g4 daha iyi olmaz mı ?
Değmez satabilirsin ya da meizu m6, xiaomi mi a1 ile takas edebilirsin.Samsung Note 3 ü Lg G4 le değiştirmeyi düşünüyorum note 3 kronik sıcak ve artık çekilmiyor fifa mobile oynuyorum elimde ateş var sanki patlayacak diye korkuyorum g4 daha iyi olmaz mı ?