- Reaksiyon puanı
- 3,014
Note 8 midnight black kullanıyorum 2 aydır çok memnunum bataryasıda iyce oturmaya başladı şuanlık bi sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ederim.
Çok şükür kurtuldum, şuan iPhone 6S e geçtim.J7 kullanıyorum, telefonun küfretmediğim yönü kalmadı. Tek işlevi arama yapmak ve müzik açmak. Şu haziran bir gelse de kurtulsam.
Nasıl ya sosyal medya da mı kullanmıyosunuz instagram vs ?Bir tuşlu telefon kullanıyorum... enn iyisi kafa rahat. Whatsapp yok cevap vermedin diyenlrre telefonumu gösteriyorum dert yok bir şey yok. Konuşmanın da 5dksi 50kruş yapicak bisi yok.
6s kullanıyorum şuanlık memnunum.2018 yılında acaba kulaklık girişli iphone almak mantıklı olur mu fotoğraf da önemli
6s kullanıyorum şuanlık memnunum.
6s kullanıyorum şuanlık memnunum.
EvetKüçük modelini mi
Sosyal medya 0. İnstagram var, ona da bilgisayardan giriyorum... kullanmıyorum. Çeşitli eklentiler sayesinde 1 kere paylaşım yaptım. Youtube ilgileniyorum daha fazla o da smt280q dan.Nasıl ya sosyal medya da mı kullanmıyosunuz instagram vs [emoji54]Bir tuşlu telefon kullanıyorum... enn iyisi kafa rahat. Whatsapp yok cevap vermedin diyenlrre telefonumu gösteriyorum dert yok bir şey yok. Konuşmanın da 5dksi 50kruş yapicak bisi yok.
Ben messenger, facebook, whatsapp ve özellikle youtube olmadan duramam instagramı bıraktım aşırı şarj yiyo.Sosyal medya 0. İnstagram var, ona da bilgisayardan giriyorum... kullanmıyorum. Çeşitli eklentiler sayesinde 1 kere paylaşım yaptım. Youtube ilgileniyorum daha fazla o da smt280q dan.
Pc'den girmek daha mantıklı instagrama. Gerçi 1 aydır girmiyorum [emoji14]Ben messenger, facebook, whatsapp ve özellikle youtube olmadan duramam instagramı bıraktım aşırı şarj yiyo.Sosyal medya 0. İnstagram var, ona da bilgisayardan giriyorum... kullanmıyorum. Çeşitli eklentiler sayesinde 1 kere paylaşım yaptım. Youtube ilgileniyorum daha fazla o da smt280q dan.
Pc abimle ortak olduğundan her hesabın şifresini giremiyorum. Telefondan da çok şarj yiyodu diye sildim gittiPc'den girmek daha mantıklı instagrama. Gerçi 1 aydır girmiyorum [emoji14]
3700 lere çıkabilirsen s9 öneririmtelefon alacağım öneriniz neler fiyat 3500 civarı
s9 4900 tl samsung'da ayrıca peşin değil taksitle alacağım3700 lere çıkabilirsen s9 öneririm
Hepsiburadada daha ucuz orda da taksitle oluyo yanılmıyosams9 4900 tl samsung'da ayrıca peşin değil taksitle alacağım
Hepsiburadada daha ucuz orda da taksitle oluyo yanılmıyosam
3700 lere çıkabilirsen s9 öneririm
Bir iphone kullanıcısyım ama kimseye şuan önermem. Fiyatları gereksiz aşırı arttı en az 700-800 tl bir telefona zam geldi.taksitle oluyorsa sıkıntı yok
---- Mesajlar birleştirildi ----
aslında iphone 7 istiyordum zam geldi zam gelmeseydi iphone 8 bile alabilirdim