Birkan Öztürk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 154
Keşke sormasaydım soruyu
Öyleyse neden iPhone düşünmüyorsunuz ?Z2 kullanıyorum ve diyorum ki bizimle değilsin. Bir sonraki telefonum Gm5plus olacak. Telefondan beklentim sadece konuşma kalitesi ve stabilitesi.
Öyleyse neden iPhone düşünmüyorsunuz ?
Öyle bir durum varsa haklısınız. Bütçe biraz arttırılırsa güvenilir bir yerden uygun fiyatlı ikinci el iPhone 6 alınabilir.Ekli dosyayı görüntüle 39077
böyle bir nedeni varsa?
Note FE şu an yapılabilecek en iyi tercihler arasında. Şimdiden hayırlı olsun, Iphone 4'den sonra ilaç gibi gelir.İphone 4s kullanıyorum arama mesaj iyi
Note fe alacağim inşallah
Bi kurtulsam bu telefondan hayırlısı ileNote FE şu an yapılabilecek en iyi tercihler arasında. Şimdiden hayırlı olsun, Iphone 4'den sonra ilaç gibi gelir.
I7 plus kullandim note 8 huwaie p9 kullandim hepsinde memnun kaldim memnun kalmadigim telefonlar i5 lg g3Merhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
LG'de hayalet ekran mı dersin, kısa süreli donmalar mı dersin... Lg bozdu bence ... sorunsuz telefon gelmesi için dua etmek lazım.2 buçuk senedir LG G4 kullanıyorum telefon başlarda çok iyi performans veriyordu kasma donma yoktu bataryası 1 buçuk günü kurtarıyordu şimdi ise 1 günü zor çıkarıyor ve 2 buçuk senelik kullanımda 2 kere anakart değişimi 1 lcd ekran ve pil değişimi yaptım telefonu aldıktan 1 sene sonra çok sıkıntı yaşamaya başladım şimdi ise iphone 7 plus yada iphone 8 almayı düşünüyorum
Xiaomi Mi A11000-1200₺ye kadar her işi gören telefon önerileriniz?
Kame
Xiaomi Mi A1
Xiaomi Mi A1 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
[/QUOT
Kamerası için kötü diyorlar ama YouTube'de bir sürü videosu var gayet iş görür kamerası
Çoğu telefona kıyasla hiç de kötü değil.
Valla ben 2 yıldır lg x screen kullanıyorum internette sık sık şikayet edilen ghostscren vs. hiç karşılaşmadım telefon hala stabil çalışıyo oyunlarda kasıyor ben hiç bi sorunla karşılaşmadımLG'de hayalet ekran mı dersin, kısa süreli donmalar mı dersin... Lg bozdu bence ... sorunsuz telefon gelmesi için dua etmek lazım.
Aynen öyle hepsini yaşadım bende. Bakalım yeni modellerinde iyileştirmeler yapar umarım. Böyle devam ederse iyice düşer piyasadan.LG'de hayalet ekran mı dersin, kısa süreli donmalar mı dersin... Lg bozdu bence ... sorunsuz telefon gelmesi için dua etmek lazım.
Bende G4 vardı ekranı kısık kullanmama rağmen o sorunu yaşadım.Valla ben 2 yıldır lg x screen kullanıyorum internette sık sık şikayet edilen ghostscren vs. hiç karşılaşmadım telefon hala stabil çalışıyo oyunlarda kasıyor ben hiç bi sorunla karşılaşmadım
Samsung dusunuyosaniz samsung note 7 fe yi tavsiye ederim cok guzel telefon migrosta 2200 tl civarindaNote 2 kullanıyorum Eskimeyen cazibesi arrik bezdirdi beni her türlü sorunu veriyor.Ilk imkan buldugumda degistirmeyi düşünüyorum.Muhtemelen s7 edge veya s7 almayı düşünüyorum
Xiaomi Mi 6 düşünürdüm.Samsung dusunuyosaniz samsung note 7 fe yi tavsiye ederim cok guzel telefon migrosta 2200 tl civarinda
---- Mesajlar birleştirildi ----
Gm discovery 2 plus kullaniyorum hic memnun degilim alack arkadaslara gm tercih etmem
Ben alicak olsam huawei mate 10 lite vs samsung c7 pro ve samsung s7 gibi telefonlar dusunurdum
telefona çok yeni olmamasına rağmen 6.0 güncellemesi gelmiş... helal olsun lenovo'ya..Lenovo vipe P1 pro kullanıyorum. Çok memnunum. Özellikle pili 5000 mah olması tercih sebebim oldu.