emir corleone
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 72
ıphone 6s kullanıyorum baya memnunum şarj süresi olsun akıcılığı olsun çok üstün bir cihaz
Güncellemeniz hayırlı olsunLg G7 ThinQ kullanıyorum. Çok memnunum. Yeni telefon alacak olsam OnePlus 7 Pro almak isterdim.
Güncellemeniz hayırlı olsun
Hocam bence g7 gibi bir telefonda batarya fazla önemseniyor. Zaten telefon çok ince. Birde yanına 3000mah ince bir powerbank aldınız mı şarj sorunu tamamen ortadan kalkıyor.Çok teşekkür ederim ?. Umarım hayırlı olur. Şu an en büyük korkum S9'daki gibi bir batarya sorunuyla karşılaşmak. Fakat şimdilik güzel batarya performansı
Hocam bence g7 gibi bir telefonda batarya fazla önemseniyor. Zaten telefon çok ince. Birde yanına 3000mah ince bir powerbank aldınız mı şarj sorunu tamamen ortadan kalkıyor.
sarj süresi uzunmu ?ıphone 6s kullanıyorum baya memnunum şarj süresi olsun akıcılığı olsun çok üstün bir cihaz
bende 6s+ var günde 2 kere şarja takıyorumsarj süresi uzunmu ?
XR alacak kadar zengin değiliz maalesef bütçeye uygun yerli üretim gm9pro kullanıyoruz ve memnunuz daXR mükemmel. Kesinlikle öneriyorum.
sarj uzun gidiyormu? bırde hızlı sarj edılıyormu ? birde aşırı pahalı ve gereksiz bence. ama güle güle kullanın.XR mükemmel. Kesinlikle öneriyorum.
şarj uzun gidiyor. Adaptör alırsan hızlı şarj desteği var.sarj uzun gidiyormu? bırde hızlı sarj edılıyormu ? birde aşırı pahalı ve gereksiz bence. ama güle güle kullanın.
sarj uzun gidiyormu? bırde hızlı sarj edılıyormu ? birde aşırı pahalı ve gereksiz bence. ama güle güle kullanın.
yok p30 dan memnunum çok .Dostum senin p30 yeterince iyi bence zaten huawei sıkıntısıda bitti.
Nokia6 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yenileyecek olursam Nokia nın son modellerini düşünürümMerhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
f/p ne demek?Honor 7 gayet memnunum tam bir f/p telefonu
f/p ne demek?
ne kadar bir bütçe ile değistırmek istersınız . ı phone yüksek modelı bıle bence vasat kalıyor artık.iPhone SE kullanıyorum ve hiç memnun değilim
samsung a20 fiyat aralığının iyisi..
bir kaç sorunu olsada memnunumO paraya iş görmelik ilaç gibi bir cihaz haklısınız.
bir kaç sorunu olsada memnunum