(Evo)lution
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,639
Kamerada 4s olabilir ama onun dışında çok yavaş ve kullanılmaz halde nerdeyse150~300TL arası... bütçe dar...
Kamerada 4s olabilir ama onun dışında çok yavaş ve kullanılmaz halde nerdeyse150~300TL arası... bütçe dar...
Oneplus 6T aldım muazzam bir cihaz. Ama şuan LG G4'ün fiyatına bakıyorum. Sıfırı 800 TL'ye bulunabiliyor. Batarya performansı biraz düşük, onun dışında günlük işlemlerde kasma filan yapmaz, gayet yeterli. O fiyattaki bir telefona göre kamerası ise MÜKEMMEL. LG G4 kamera olarak şuan 2000 liralık telefonlarla çok rahat yarışır. Bütçeniz kısıtlı 1000 lira altıysa güncelleme desteği kesilse de LG G4 düşünün derim.LG G4 kullanıyorum. En azından şuan 20.kattan aşağıya atıp acı çekişini izlemek istiyorum. Mi Mix3 almayı düşünüyorum.
Şuan kullanmış olduğum telefon huawei p20 lite. Kullanış bakımında fiyatına göre son derece iyi. Şuan farklı bir modele geçecek olsam aynı fiyat aralığındakimi 8 lite alırdımMerhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
86Merhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
Lg g4 deki kronik sorunlar hiçbir cihazda yok...Oneplus 6T aldım muazzam bir cihaz. Ama şuan LG G4'ün fiyatına bakıyorum. Sıfırı 800 TL'ye bulunabiliyor. Batarya performansı biraz düşük, onun dışında günlük işlemlerde kasma filan yapmaz, gayet yeterli. O fiyattaki bir telefona göre kamerası ise MÜKEMMEL. LG G4 kamera olarak şuan 2000 liralık telefonlarla çok rahat yarışır. Bütçeniz kısıtlı 1000 lira altıysa güncelleme desteği kesilse de LG G4 düşünün derim.
Kronik sorun dediğin bootloop, anakart yanma sorunu vardı. O da ilk serilerde. Şuan satılanlar sorunsuz. Ghost Screen ise garanti tarafından 15 gün içinde hallediliyor. Ama çıkacağı da kesin değil. Ben de 3 yıl sonunda başlamıştı fakat çokta bir rahatsızlık vermedi.Lg g4 deki kronik sorunlar hiçbir cihazda yok...
G4 benim hatırladığım en az 4 kere tekrar üretildi ancak sıkıntılara aşamadılar. Hala kronik sorunlar devam ediyor. Kesinlikle alınmaz. En azından gereksiz bir risk olur.Kronik sorun dediğin bootloop, anakart yanma sorunu vardı. O da ilk serilerde. Şuan satılanlar sorunsuz. Ghost Screen ise garanti tarafından 15 gün içinde hallediliyor. Ama çıkacağı da kesin değil. Ben de 3 yıl sonunda başlamıştı fakat çokta bir rahatsızlık vermedi.
note8 aldınız mı?Note5 kullanıyorum, çıksın Note 8 alırım
bütçen 1600-1700 varsa gm 9 pro öneririm uzun zamandır kullanıyorum ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladığını söyleyebilirimönerdiniz bir tefon markası varmı