- Reaksiyon puanı
- 15,168
Aha şu yakışıklı
2020'ye girmemize az kaldı; yapmayın.İphone 6 kullanıyorum uzun süredir.Gayet memnunum ve bir çok kişiye öneriyorum.
Hey gidi günler... Babamda vardı
Aha şu yakışıklı
aypon 6 traktör dür. tavsiye etmeyın .2020'ye girmemize az kaldı; yapmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hey gidi günler... Babamda vardı
limitiniz ne kadar maksimum ?4 senedir iphone 6 plus 16 gb kullanıyorum 16 gb olmasa 1-2 sene daha kullanırım rahat çünkü gerçekten çok stabil bir cihaz.
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. İphone alacaktım ama bütçeme uymuyor o yüzden iki telefon arasında kaldım.
mi 9t mi yoksa salı günü çıkacak olan redmi note 8 pro mu diye düşünüyorum. Hangisini almalıım sizce ?
Şunalrıda söyliyim hiç oyun oynayan birisi değilim. Kamerayı ve sosyal medyayı çok kullanıyorum. Öğrenciyim.
yani ? limit maksimumRm7 kullanıyorum
64yani ? limit maksimum
limit
6400 mü yanilimi
limit
ne limiti?limi
limit
Mesaj otomatik birleştirildi:
6400 mü yani
1650para hocam par limiti
mi 8 ler ıyı denılıyor ama
ı phone yazılım olarak çok ıyı ama sarj ve hızlı sarj en önemli eksileri pili berbat ve interne bağlanma hızı da oldukca düşük ( ı phone 7 kullandım ) huawei p30 kullanıyorum sarj çok iyi gidiyor , sarj olması süresi çok iyi birde ultra güç tasarruf modu ile telefonum hiç kapanmadı desem yeridir birde fiyat politikası apple a göre cok ıyı apple a göre 2 senede bır telefınumu degıstırsem yine karlı çıkarım tahmınıme göre . ama ülkemizde malesef gencler arasında apple özellık bakımından degıl sadece marka olarak tutulması bence üzücü insanların marka merakı hem daha pahalı olarak laıyorlar hemde borç olarak zor duruma düşüyorlar. yapacak birşey yok umarım yorumum ile bıraz daha bilginırler bir kişi bilgilense ne mutlu bizeHem Apple hemde Android kullanmış biri olarak kesinlikle ios benim açımdan. Şuan Note FE kullanmaktayım bir sorun yok ama hızlı şarj olmasıyla birlikte hızlı da şarjı bitiyor. Bana kalırsa İphone'un fiyat politikası bu şekilde olmasaydı sanırım ülkemizde Android kullanımı İphone kullanımından daha az olurdu diye düşünüyorum.