- Reaksiyon puanı
- 1,328
-Reklamlar
-Dosya ekleme bölümüne fotoğraftan başka dosya eklenememesi.
-Dosya ekleme bölümüne fotoğraftan başka dosya eklenememesi.
Oyuncu buluşma noktası ve Diğer oyun konular altına istediğiniz oyun önerilerini yazabilirsiniz.Oyun Konusuna oyun önerileri ekler misiniz?
Teşekkürler.Oyuncu buluşma noktası ve Diğer oyun konular altına istediğiniz oyun önerilerini yazabilirsiniz.
Dilerseniz Oyun İndir başlığı altında önermek istediğiniz oyunu tanıtıp satın alma linki de ekleyebilirsiniz.
geçmiş olsun hocamBu aralar sağlık sorunlarım nedeniyle pek aktif olamıyorum. Dolayısıyla bazı başlıklar bu şekilde kalabiliyor.
Ayrıca raporlama sistemini kullanarak bu konuları bildirirseniz, mutlu oluruz.
Burası bir teknoloji sitesi değil . Sadece teknoloji adlı başlığa yer verilseydi , sağlık vb. gibi konu başlıkları olmazdı . Burası genel bir forum ve herkes istediği konuyu açmakta özgür hiçbir üye buna karşı çıkamaz . ben senin açtığın konuya karşı çıksam , sen benim açtığım konuya karşı çıksan ...2009 dan beri üyeyeyim buraya sıkı takıpçiyim cidden düzgün bir yer ama uye kabul şartlaı oluturmalı ergen doldu yok bi kıza aşık oldum nasıl açılırım yok basurum var yok o var bu var teknoloji sitesi bursı güzin abla veya haydar dümenin köşesi değil boş konular acılıp duruyor konular önizleme ile modlar tarafından kontrol edilsin ki kalite düşmesim saygılar herkesee
Sayın profesörüm onlar WhatsSap emojisi. Derdini Amerikalılara anlatman lazım!Reaksiyon olarak ? şunu koyduğumuzda "sevgi dolu" yerine "muhteşem" (vb) şeklinde birsey olabilir. Açıkçası Sevgi dolu bana biraz garip geliyor ?
Hoş buldum. ?Ha bu arada, tatildeydin sanırım, hoş gelmişsen!
Yok öyle değil mesela ben birinin reaksiyonuna ? bunu koyduğumda sevgi dolu değil de muhteşem yazabilir o mesajda. Tam olarak Nasıl anlatacağımı bilemedim ?Sayın profesörüm onlar WhatsSap emojisi. Derdini Amerikalılara anlatman lazım!
süper mod var zatenMavi mod koysanız iyi olabilir.Ya da başka renklerde modlar.
konu kaldırmamıforum kaldırma gelmeli
kendi açtığımız konuyu kaldırmakonu kaldırmamı
haa iyikendi açtığımız konuyu kaldırma
Muhteşem için bi yerde görmüştüm baş ve işaret parmakları mıydı pek hatırlıyamıyorum ama birleştirip süper, harika vb. gibi bir mana yüklenen bir işaret veriliyordu... Da, o işareti burada bulamadım bir türlü.Hoş buldum. ?
Yok öyle değil mesela ben birinin reaksiyonuna ? bunu koyduğumda sevgi dolu değil de muhteşem yazabilir o mesajda. Tam olarak Nasıl anlatacağımı bilemedim ?
Muhteşem için bi yerde görmüştüm baş ve işaret parmakları mıydı pek hatırlıyamıyorum ama birleştirip süper, harika vb. gibi bir mana yüklenen bir işaret veriliyordu... Da, o işareti burada bulamadım bir türlü.
Hıh, evet. Eferin gız, ben bulamadıydım valla!?? Bu sanırım
Konu kaldırmak foruma zarar verir. Yani bahsettigin gibi bir özelliğin gelme ihtimali yok.kendi açtığımız konuyu kaldırma
Açmış olduğunuz konular sistemsel olarak kaldırılmamaktadır. Aksi ispat ettirilmediği sürece kaldırmıyoruz.kendi açtığımız konuyu kaldırma
Onunla ilgili bir şeyler yapabilirmiyiz bakmam gerekiyor. Eğer arttırırsak server sanırım biraz daha yavaşlacak gibi ama görüşeceğim.Resim yükleme boyutu arttırılsın.
Size sever alacam.Açmış olduğunuz konular sistemsel olarak kaldırılmamaktadır. Aksi ispat ettirilmediği sürece kaldırmıyoruz.
Onunla ilgili bir şeyler yapabilirmiyiz bakmam gerekiyor. Eğer arttırırsak server sanırım biraz daha yavaşlacak gibi ama görüşeceğim.
Sevgili Lazzz,Size sever alacam.