The Judge
Profesör
Genel anlamda müsamaha gösteriyoruz.konuya espri yapınca "alakasız mesaj" diye silen modların kulağını çekin.
Fakat bazı başlıklar altında durumun ciddiyeti adına alakasız mesajları kaldırmak zorunda da kalabiliyoruz.

Genel anlamda müsamaha gösteriyoruz.konuya espri yapınca "alakasız mesaj" diye silen modların kulağını çekin.
Senindir buyur?Sevgili Lazzz,
Bari bir "Se(r)ver" al da sevaba nail ol!![]()
İmza
Mesaj otomatik birleştirildi:
İmza![]()
Yahu site zaten ağırlaştı, bir de imza yükünü üstüne yükleyince hepten kağnıya dönecek.İmza olayı, SDN Forumda benimsemiş olduğumuz sadeliği bozacak nitelikte olduğu için maalesef sıcak bakamıyoruz.
Dilerseniz profilinizin hakkında kısmına istediklerinizi yazabilirsiniz![]()
Sunucularda ki yavaşlık bizleri de çok muzdarip ediyor maalesef.Yahu site zaten ağırlaştı, bir de imza yükünü üstüne yükleyince hepten kağnıya dönecek.
Sunucularda ki yavaşlık bizleri de çok muzdarip ediyor maalesef.
Virüs illetinden kurtulduktan sonra her şey normale dönecektir.![]()
Bence daha fazla tema gelsin
Aynoso bende Huawei Theme den 30 tane temam vardırBu tema hastalığı bende de var maalesef. Telefonumda 50 çeşit tema yüklü. Bazen canım sıkıldıkça değiştiriyorum.
Çoğunu satın aldımAynoso bende Huawei Theme den 30 tane temam vardır
Bencede imza işi çok saçma oluriyide bu imza işi nasıl olacak,olsa mesela
yüz,göz,sarma kalem,tükenmez,beş parmak hangisi,ses (alo alo 1 ki sesss sesss )
bu iş zor arkadaşlar,boş verin imzayı,böyle ne güzel takılıp gidiyoruz işte
Bu tür konuları raporlama sistemi ile bize bildirebilirsiniz.Bence açılan konular önce modların onayını alsa çok güzel olur. Çünkü öyle konular görüyorum ki başlıkları vesaire çok kötü ve çok eksik oluyor. Açılan bütün konuyu neredeyse tek kelimeyle özetlemeye çalısıyorlar gibi. XXXX hatası alıyorum yazmak yerine hata yazıp bırakmak gibi.